kadın ruhundan ve bedeninden anladığı zamandır, erkeğin en güzel yaşı. kendi değerini anladığı yaştır. kendini gerçek bir kişi olarak keşfettiği, birinin kızı, karısı, annesi olmanın dışında bir birey olduğunu anladığı zamandır..

kadın ruhundan ve bedeninden anladığı zamandır, erkeğin en güzel yaşı. kendi değerini anladığı yaştır. kendini gerçek bir kişi olarak keşfettiği, birinin kızı, karısı, annesi olmanın dışında bir birey olduğunu anladığı zamandır..

Rakamsal olarak bilemem bunu ama
hayat ateşinin insanı pişirmesi, çiğliğini alması durumunda ve bunu fark ettiğin yaş hangi yaş ise en güzel yaşın o dur. Ayrıca insan her yaşın acemisidir. yaşanmışlıkların getirisi olarak yetişir yaşam ağacında kimine 25 inde vurur kimisine hiç vurmaz bu.
Bir erkeğin en güzel yaşı hayatının kontrolünü eline alıp ailesi ile hatunu arasındaki dengeyi koruduğu, evin geçimini sağladığı yaştır. Bir kadının en güzel yaşı da adamını her haliyle sevmesi gerektiğini öğrendiği yaştır.
Güzel sözlerine minnettarım canım ablam. Seviyorum seni🌹🫶🏿
Sayılsrdan çok önemli olan kişilerin ruhen kaç yaşında hissettikleridir, rakamlar çokta önemli degil, 60 yaşındaki insanların 18 lik enerjisi var en güzelide hayat tecrübeleri.
İnsanın en güzel yaşı, gerçekten kendini bulduğu, kabul ettiği ve iç huzuru hissettiği zaman başlar. Bu yaşın illa bir rakama bağlı olması gerekmiyor. Kadın ya da erkek fark etmez; önemli olan, hayata kattığın anlam ve ruhunu beslediğin anlar. Senin de dediğin gibi, birey olduğunu hissettiğin zaman en güzel zamanı başlatmış oluyorsun. 🌸✨
Cevap
8Cevap
ben olgun kadın sevdiğim için 35-40 yaş kadınları güzel buluyorum yaş olarak
Barış cok şekersın ahh daha geç dogsaydım bnde😜
Teşekkür ederim abla sende çok tatlısın 🌺 ya da ben daha erken doğsaydım keşke :P
Bence bu her insanda aynı olmuyor ama genel olarak genç yaşlar 25 e kadar falan en güzel yaşlar bence
Bence bana göre 23 ve 32 31 neden çünkü tam akıllandığın yaşlar o yüzden herkesin ne olduğunu çok iyi bildiğin yaşlar
Yaşama sevinci, hayalleri ve hedefleri olan, hayata ve aşka inanan insanın her yaşı en güzel yaşıdır. Spor yapıyorsa da tadından yenmez.
Sana bunları hissettirecek hiç kimse yoksa bir anlamı yok.
Bu bence her insanda aynı olmuyor
Kadın 27-35 arası erkek 35 sonrası
30-45 arası bence
Kesinlikle 30 ki yaşlar
Her yaşı
Benim için böyle en azından her yaşım ayrı güzel
30 -45 yaşlar
27-30 erasi
Her yaş güzeldir..
Sevildiği yaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?