Görüşler için teşekkürler😊
Bir kadının ya da erkeğin en güzel/yakışıklı olduğu yaş aralığı kaçtır?
Görüşler için teşekkürler😊
Sizce insanlar en güzel/yakışıklı dış görünüşe hangi yaşta sahip oluyorlar?
Güzellik, insanoğlunun sonsuza kadar kovalayacağı bir şey. Haksız mıyım? Yüzümüzde bir kusur çıkınca evden çıkmak istemeyen biz değil miyiz? :D Korkulu rüya gibi, Allah'ım sen verme! :D
Erkeklerin en güzel yaşı; kişisel özellikler, yaşam tarzı ve fiziksel özellikler gibi faktörlere göre değişiklik gösterir. Elbette güzellik algısı da öznel bir şey olduğundan kişiden kişiye göre değişiklik gösterir. Tam olarak da şu yaş en güzel olduğu yaş diyemeyiz, her yaşın güzelliği ayrıdır çünkü.
Kadınlar için de erkekler başlığında söylediklerim aynen geçerli. Bu da göreceli bir konu elbette.
Başta da dediğim gibi her yaşın tadı başka ama bence erkeğin de, kadınının da en güzel olduğu yaşları 30'lu yaşları. Her şeyin yavaştan oturduğu, hayatının da dinginleşmeye başladığı yaşlar. :)
Bence her şeyin kendi güzelliği var. Mesela yaş aldıkça insan daha bir karizmatik oluyor. Bu durum hem kadın hem de erkekler için geçerli.
Yooo hepiniz hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkekleri yakışıklı buluyosunuz
Tartışmasız 30'lu yaşlar. Kadınında erkeginde en çekici olduğu yaşlar
En güzel yaş 23 tür 😂
🙈😂
Cevap
124Cevap
Bence her yaşta güzeldir kadın ve erkek
Beynin işleme gücü 18 yaşında zirve yapar. Yani en zeki olduğunuz yaş 18 yaştır.
Sinirbilimcilerin gerçekleştirdiği "haneli sembol kodlama" adı verilen bir testte, her sayı bir sembolle eşleştiriliyor ve deneye katılan kişilere bir dizi sayı verilerek bu sayıların doğru sembollerle eşleştirilmesi isteniyor. 2016 yılında yayımlanan araştırmada bu testte en yüksek skoru alan kişilerin 18 yaşındaki insanlar olduğu ortaya çıktı. En mutlu olduğunuz yaş 23 yaştır. Almanya'da yapılan ve 23 bin kişinin katıldığı bir ankette, 23 yaşındaki insanların çoğunlukla hayatlarından memnun oldukları kendilerini yeterli gördükleri tespit edildi. En güçlü olduğunuz yaş 30 yaştır.30 yaşındaki insanların kemikleri en güçlü haline ulaşmış oluyor. Yaş ilerledikçe elbette kemiklerin kalitesi de düşmeye başlayacaktır. En konsantre olduğunuz yaş 43 yaştır. Odaklanma yeteneğimiz 43 yaşında zirve yapıyor. 2015 yılında ABD'de yapılan bir araştırmada odaklanma yeteneğimizin 40'lı yaşların ortalarında zirve yaptığını ortaya koydu.
İnsanları en iyi şekilde çözümleyebildiğiniz yaşlar 50 ve sonrasıdır.
50 yaşından sonra ise insan sarrafı oluyoruz. 10 bin kişi üzerinde yapılan bir deneyde 50 yaşındaki insanların karşılarındaki insanların düşüncelerini anlamakta daha başarılı oldukları görüldü.
Erkeklere göre bir kadının en çekici olduğu yaşı 23, kadınlar ise genelde kendilerinden büyük erkeklerin daha çekici olduğunu düşünüyor. Online bir arkadaşlık platformu olan OKCupid’in kurucularından Christian Rudder yazdığı “Dataclysm” adlı kitapta web sitesinden topladığı datalarla ilişkiler ve aşk hakkındaki sorulara cevap vermeye çalışıyor. Bu kitapta web sitesinden toplanan bilgilere göre erkekler yaşları farketmeksizin kadınları en çok 20li yaşlarında çekici buluyorlar. Aynı sitedeki kadınlarsa genellikle kendilerinden birkaç yaş daha büyük erkekleri tercih ediyorlar 30lu yaşların üstündeki kadınlar kendilerinden genç erkeklere yöneliyorlar.
Sigara, alkol , kalitesiz uyku, stres 18'indeki tazeleri bile çökertir.
Kendine güzel bakarsan, kendine sahip çıkarsan, kendini güzel yaşatırsan, hain ve haris ve hasetçi olmazsan, vicdanlı olursan, kendinle yetinmez tüm sevdiklerinin mutluluklarına da samimiyetle mutlu olursan, eh, pastanın çileği misali, doğru karşı cinsle de buluşursan, doksan yaşında bile noksanlık çekmezsin😂😂Extra: Neşeli olmak da çok önemli, teşekkürler...🦄🍀❤️
Kadın için 40, erkek için 25😎
Genç kızken 40olanlar için yaşlı diye düşünürdüm ama genç hisstmek ayrı, kadınların yüzü 35 ten sonra daha güzel oluyo, oturuyor, ama benim gibi bekar ve genç erkeklerle sevgili olan kadınlar için geçerli bu genelde 🙈😃
güncellemeye güldüm 30 yaş sonrası erkek mi zeki her şeye kanmaz hahahah 30lu yaş sanal abazanlarından geçilmediği halde dimi :D he zeka ve olgunluk küpüler maşalah tututututu
Kişiye göre değişiyo bu bence kimileri yaş aldıkça sahip olduğu güzelliği kaybediyor kimileri daha bi güzel oluyor hem erkek hem kadın için geçerli bu bi yaş söyleyip genelleme yapılamaz bence:)
Her yaşın ayrı bir güzelliği var bence önemli olan kendini genç hissetmek nice yaşlılar var şıkır şıkır giyiniyor hiç birsey kaybetmemiş enerjisinden rengarenk.
Öyle ama 30 yaşa bastık mı yaşlanıyoruz eyvah kırışıklıklar çıkmaya başladı mı saçlar beyazlamaya başladı mı diye takıntı haline gelmeye başlıyor ve bende takıntılık başladı bile ve daha çok önem veriyoruz bu kez daha çok bakıma özen gösteriyoruz
Erkek için 27-35 aralığı. Kadın için 25-30 aralığı.
Bence daha geç
Erkek için de kadın için de 20-30 yaş arasıdır bence. Şunu kabul edelim gençlik güzelliği diye bir şey var ve bu yaş ilerledikçe tabikide azalan bir şeydir.
25-45 arası yüzün tam oturduğu andan itibaren başlayıp yaşlılığa adım atana kadar
öyle bir yaş yok
ergenlikden sonra...
... güzel olan her yaşta güzeldir
... çirkin olan her yaşta çirkindir
Bence bunun bir kıstası yok ve kişiden kişiye değişen bir şey, yani biri olur 20li yaşlarda zirveyi yaşar biri olur 30larda biri olur 50lerde..
Kadınların en güzel oldukları yaş aralığı 15-25 yaş aralığıdır.
Erkeklerin en yakışıklı oldukları yaş aralığı 20-30 yaş aralığıdır. Bence tabi.
Bu arada cinsellikten bahsetmedim.!
Kadın 19-50
Erkek 15-20
Erkekler yetişkinliğe ulaşınca nedense çirkinleşiyor. Ergenliklerinde hayret verici bir şekilde yakışıklıyken 20den sonra çöküyorlar.
Bnce erkeklerin 25 ile 32 yas arasi en yakisikli oldugu dönem sonra cirkinlesiyorlar
Buna resimle cevap vereyim...
Kadınlarda 20-40&45 Erkelerde 30-50&55 olabilir diyorum bu kendine bakan kaliteli kültürlü zevkli vs etmenleri düşünerek söylüyorum
Kızlar 22-23 yaşından itibaren yaşlandım sendromuna girdiği için bir fikir belirtmek istemiyorum. Onların her dediği yaşa evet diyorum.
30 yaşında en yakışıklı halinde olur. Tam dolunay olur. Harika görünür. En iyisi 30 yaşında olur :ddd d d
saçma bir soru. atıyorum bir kadın 50 yaşında çok güzel olabilirken başka bir kadın 18 olup çok çirkin olabilir. olay tipte. yaşta değil.
Yakışıklılık güzellik denince akla bu sorunun altındaki fotağraf geliyorsa yuh artık bunlar sevgilimle benim yanımda b0k yemiş a.. q güzellik algınızı sk... im sizin göz doktoruna gidin derhal!
bir insanın 40 yaşında olgunlaştığını ve hayatı tanıdığını düşünüyorum bunun için 40
Yaşı bilmemde jason momoa gerçekten karizmatik adam.
Bence öyle bir aralık yok. 30 yaşında bir kadın 22 yaşında bir kadından daha güzel olabilir.
Kadınlar için 32-35 yaş arası olabilir. Erkekler için bu yaş biraz daha uzayabilir.
Benim yaşlar yazmışsın zaten de aptal kızlar anlamıyor
Her yaş kendine özel..
Insan yeter ki kendiyle barışık olsun.
🥂🌼
Her yaşın bir güzelliği vardır. Erkeklerde 30-45 kadınlar da 30 - 50
onu değil ama en güzel an'ı biliyorum... duşa girmeden önce
Şahsen kendi hayatıma bakacak olursam en beğenildiğim yaşlar 25-26 idi. Daşşşş gibiydim.
Kişiden kişiye çok değişebiliyor ama genelde tip olarak 20-25, kişilik olarak 30-35
30 sonrası .
deneyim işin ehli olmak. kasa tam yerıne oturuyor.
Kadın her yaşta güzeldir. Erkeği de siz kızlar yorumlasın ben bilmem :D
Kendini sevdiği yaşlar. Kendini sevmeyen kendine önem vermez.
Bence kızlarda 20 den başlıyor 30 lara kadar peki sence erkeklerde
Kadın var 40 yaşında ama çocuk gibi
Kadın var 20 yaşında ama olgun şeftali gibi
Erkekler 40 lı yaşlardan sonra pek karizmatik oluyor. Kadınlarda 20-29 yaş aralığında. Ben Erkek olarak 40 yaşın üzerinde olduğum için böyle yazdım ki genç kızlar bizlerden de hoşlansın ve beğensin. Takdiri kızlarımıza bırakıyorum.
Aslında yakışıklılık veya güzellik karakterden kaynaklanıyor. Yani birinin karakterini çok seviyorsanız o size çok yakışıklı/güzel gözükür.
kadınlar 19-24. bu yaşlarda vücudun en diri ve pürüzsüz olduğu zamanlar.
erkekler 23-30. 30 yaşından sonra her yıl vücuttaki kasların yüzde 4 ü kaybedilir imiş.
Güzellik göreceli bir şeydir tabii ki ama genelleme yapacak olursak, genç erkekler için yaşıtları olan kadınlar 18-25 arası. Yaşını almış erkekler içinse 30-45 arası olgun kadınlar.
Bilmiyorum ben 22 yasindayken kendimi cok iyi hissediyordum yaslandik galiba😀
Bence kadın veya erkeğin tipi iyise yaş kaç olursa olsun o kişi yakışıklı veya güzeldir
Her yaşın güzelliği vardır demeyeceğim tabiki 😂 gençken güzel olur insanlar, yaş ilerledikçe güzellik de yok olur.
Kanka insanlar cok donuyo cocukken cirkin olan 20 yasinda yakisikli oluyo. Ama genel anlamda 18 24 arasi bence
İnsan güzelleştiren yaş mi bilmem ama bana gore insanı güzelleştiren dinç tuttan şey sevgidir
Genellikle medyan yaş iken diye bilmekteyim
25 ile 35 arasındaki o yıllar en güzel ve en tamamlanmış halimizdir bence.
30lu yaşları bence
Her yaşın ayrı bir güzelliği olduğu nu düşünüyorum...
Erkekler 20-35
Kadınlar 18-30
Kadınlar 30 dan sonra motora dönüşüyor pörsüyor
Kadindan kadina degisir, parası var ve kendine harciyor, bakimlarini yapıyorsa pörsumez. Bak bakalim 30lu yaşlarda olan p*rno aktrislere 😂
@sedawine96 Ben p*rno izlemedim hiç ve izlemiyorum ve p/rno sektöründe de çalışmadım, sizin kadar konuya aktif değilim kusura bakmayın :)
p*rno aktrisleri bilmek için p*rno sektorunda calismak gerekmez, zira internet devri 😂 googleeeee
@sedawine96 İlgimi çekmiyor bacim seks işcileri ben kaliteli bir insanım ve googlede sadece kaliteli şeyleri araştırırım size de tavsiye ederim :)
Kadınlar 20 li yaşlarında güzeller, erkekler de 30 lu yaşlarında yakışıklılar bence
kendine bakan özenen insan her zaman yakışıklı veya güzel dir,
ama 30-40 arası iyidir.
25 yaşındayım kendımı en çekici buldugum zamanlar 17 yaşlarımdı...
Aklını başına aldığı yaş , en güzel zamanlarıdır. 40 ve üstü
İki taraf içinde 25 -30
sevene sevdiği sürece
Kadının en güzel çağları 30 lu yaşlarıdır..
Erkeklerin 28-33 kadınların 21-25 bence
Erkeğin her yaş kadının 30
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?