Kadının en çekici olduğu yaş aralığı kaçtır?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kadının en çekici olduğu yaş aralığı kaçtır?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Bence bu kişiden kişiye değişiyor Bazı kadınlar yıllar geçtikçe güzelleşirken bazıları erken yaşta çirkinleşebiliyor Bir de huy değişimi oluyor insanlarda Bence bir kadını çekici yapan özelliklerden bir tanesi huy davranış diye düşünüyorum.
Mantıklı yaşam kaliteside etken
🙃
@fesfs Okuduğum sayılı doğru tespitlerden biri ✌️👌
Biz her yaşta çekiciyiz
Öylesiniz 🙃
@damlacetn Ben başkasına cevap veriyorum sen gelip bana laf sokuyon. Nerem gitmiş lan 50 yaşına gelmeden. 34 yaşındayım. Profilime bak. Saçımda ak yok. Yüzümde kırışık yok lan.
Kadın 40 yaşından önce erkek 30 yaşından sonra çekicidir abisi bunları öğreneceksin daha küçüksün.
25/40 arası
Kadının en bomba olduğu yaş aralığı 20-40 arasıdır. 40-50 yaş arasında da çekicidir ama 20'lik kızlarla rekabet edemez. Dul kadınlar 50'sinden sonra ya kedi bakarlar ya da jigolo beslerler.
Yani
@nordun_gadasi Yoo bir de her yaşta çekici olduklarını zannediyorlar. Kadın 40 yaşından önce, erkek 30 yaşından sonra çekicidir.
25 yaşında İzmirli kadınlar ülkenin en güzel kadınları. Aynı kadınlar, 50 yaşından sonra ülkenin en çirkin kadınları oluyor.
Çekici olan harbi iyi çekici
Sağlıklı yaşayıp sağlıklı beslenen kadınlar onlar.
Günde 2 paket sigara 2 şişe bira deviren kadınlar, 40 yaşından sonra işkembeye dönüyor.
Ya bir sağlıklı da yaşasınlar abi önemli değil. Yani ben 20'li yaşlarda ateş gibi kadınlara ulaşma imkanım varken gidip de 40-45 yaşında alfa dul olmuş kadının peşinde koşmam yani.
Yaşam kalitesi çok etkiliyor
@damlacetn Ben başkasına cevap veriyorum sen gelip bana laf sokuyon. Nerem gitmiş lan 50 yaşına gelmeden. 34 yaşındayım. Profilime bak. Saçımda ak yok. Yüzümde kırışık yok lan.
Kadın 40 yaşından önce erkek 30 yaşından sonra çekicidir abisi bunları öğreneceksin daha küçüksün.
Cevap
25Cevap
Ben kadınların en çok 30-42 yaş arasında çekici olduğunu düşünüyorum.
İyiymiş
Kırkından sonra..😏😅
O zaman ateş ediyorlar 😅
@sinirr Ben buralardayım. Sana karşı bir yanlışım da olmadı site arkadaşın olarak. Engel attın çektin gittin. Ben sana hakaret etmedim, iftira atmadım. Hiçbir şey yapmadım halbuki.
@Sinirrr Tamam benim de kötü bir niyetim yoktu. Sadece sebebini sormuştum. Bir daha da yazmayacaktım zaten instadan. Engellemene gerek yok.
Sana hakaret etmemiş, sana sözlü tacizde bulunmamış bir insanı engellemek sosyal medyadaki en büyük kabalık ve hakarettir.
Tabiki herkesin kişisel gelişimi aynı değildir fakat genel olarak 25-30 yaş aralığı olduğunu düşünüyorum.
Mantıklı
Kadınlar her yaşta güzeldir. o güzelliği görmeyen erkek vardir.😉😉
Orası öyle
Ona ne şüphe 😅
Yoo ben 40 yaş altı kadınların bazılarında ya da çoğunda görüyorum. Kısmen 50'sine kadar da çekici olan var. Ama 50'den sonra da kadınlar güzeldir, yok onu göremeyen erkek bilmem ne tarzında meriçlikler yaparak zorlamaya gerek yok.
1. HER KADIN GÜZEL DEĞİLDİR, ÇİRKİN KADIN DA VARDIR.
2. KADIN, 50 YAŞINDAN ÖNCE GÜZEL 40 YAŞINDAN ÖNCE ÇEKİCİDİR.
Kadınına göre değisir 20 li yaşda da kadın çekici olabilir 30 da da hatta yipranmamissa 40 da bile gayet çekici olabilir.. Fizik ve aura ile ilgili bence.
40 der susarım😂
Kendine bakan, kendini seven kadın her yaşta çekicidir bana göre.
Öyledir
Bence 25✨️Ama sen daha iyi anlarsın , sana sormalı 🤣
Seni görünce fikrimi söylerim 😅
30-45 arası.. Biyolojisine göre 50 de oluyor bazen.. 😄
Doğru 🙃
Şimdiki kadınlar çok çekiciler hepsi kalçalı malçalı etli butlu
Kendilerine bakıyorlar
Şimdilik 30 ve 40 arası. 40 ı geçince bi daha güncellerim
😀😃😄😄
Bence 25 ile 50 yaş arası ama 25. 35 en güzel olduğu zaman
30 ile 40 yaş arası olabilir ama herkesin farklı bir görüşü olabilir tabikide...
İlla ki ama senin dediğin yaşlarda çok güzeller
O-9 ay , agu agu yaptığı donem 😄😄😄
Az daha ilerle 😅😅
Olur mu en güzel olduğunuz dönem
Olduğum yaş…41🧿
Maşallah 🙃
20_ 25 yaş arası beyaaa...
Ooo güzel
40'tır.
Kanıtı, @asuasuasuman
Aynen kendisine bakıyor
27 den sonrası diye düşünüyorum
Mantıklı
seviyorsam 80 yaşında da çekicidir
Sevgi işin içine girerse farklı
sevgi yoksa gerisininde önemi yok. benim için öyle en azından. psikolojik travmalarımdan dolayı tanımadığım zekasına hayran olmadığım ve bu yüzden bir şey hissetmediğim hiçbir kadını beğenmem arzulamam umurumda olmaz et parçasından farksızdır.
Doğru diyorsun
20 den 45 e kadar gideri var bence. Tabiki kişiye göre de değişir
Bence 35 ile 45 arasi
Olgun dolgun misali
36 dan 18 e kadar geri geri
Anladım
30dan sonra
Aynen
21-35 arası lezzetli oluyorlar
@whsinemm karım her yasta cekici
@whsinemm hıhımm
Lez misiniz?
23-27
Evet 🙃
33-34 falan
Güzel
22-30
Aynen
Bana çekici değilsin mi diyosun bdhdhdh
Hayır sen başkasın diyorum
28-35 arası
Aynen
50 yaş
Evet
24-32
Doğru
24-25 bence
Güzel
20-30 arasi
Aynen
29 47 yaş aralığı
Ne güzel
0-2 yaş arası konuşmayı sökene kadar.
Çok küçük değil mı
valla kızların en tatlı olduğu dönem işte yani kötü anlamda değil yanlış anlaşılmasın
Hmm
Bence 35 55 yaş arası
Evet 🙃
Aklı başında olmalarını seviyorum
25 35 arasi
Güzel
Karakder herzaman beli eder kendin
İlla ki
25 ...
Evet
22-35
Doğru