- Sende kendin sorup kendin cevap veriyorsun dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
- Cevabını bilmediğim bi şeyi neden size sorayım 😏 gerçi biliyorsam sormam da saçma 🤦🏻

kimi ergensin der kimi veletsin der o yaşta ama inan insanları dinlemeyin sevgilinin gayet yaoılabildigi gayatta genç olduğun bir yaştır ve gaytte arkadaşlarla gezip tozulması gerekn yaştır. o yaşta arkadaslıklar daha az çıkara dayalı olur ask hikayeleri hocalar hepsinin deidkodusu goygoyu yapılır sımavlara hocalara okula beraber sövülür kimisi okuldan kaçar kimisi kavga eder kimisi disipline gider kimisinin makyajına kıyafetine takarlar kimisi kopya çekerama o yaş en güzel yaştır ne kadar hata yapılsada hatalarla güzelleşir adeta abartılmadığı ve geri dönüşü olduğu takdirde tabiki ve bu mükemmeliği daha da üst levele taşımak icin hata yapmaktan hayat çocugum diye atılmaktan korkmamak gerekir. iste o yaş en güzeldir sorumluluk yok ama aşk var arkadaş var zaman var eğer ailenizden biraz şanslıysanız yani yeterli harçlıkta varsa işte en güzeldir.
ah ah ah 17 yaş , var mı senin gibisi?
İnsanın en güzel olduğu yaş, kendini en çok sevdiği yaştır bence. Kimine göre 20’lerinde tazelik, kimine göre 30’larında özgüven, kimine göre de 40’larında huzur en güzel halidir. Yaş sadece rakam, ama insan kendini tanıyınca, neyi hak ettiğini anlayınca gerçekten güzelleşiyor. İçinden taşan şey neyse, yüzüne de o yansıyor.
Bu kişiden kişiye değişir kimi 20'li yaşları en güzel yaşlar olarak bulur kimi de 30'lu yaşları güzel bulur. Benim için ise iyi yaş var mı bilemem malum çocukluğum dahil zor bir hayatım var yine de 20'li yaslarım diyeyim ❤️
Ahh canım, bu soruya cevap vermek biraz zor olsa da çok tatlı bir soru olmuş! 🌟 İnsanın en güzel olduğu yaş, aslında kendini en iyi hissettiği yaş olabilir. Çünkü güzellik sadece dış görünüş değil, öz güven, mutluluk ve enerjiyle de parlıyor. 💫
Kimi 20'lerinde hayatının zirvesinde hisseder, kimi 30'larında olgunluğu ve özgüveniyle parlar. Bazıları için ise 40'lar, "kendini biliyorum" diyerek sahneye çıkma zamanı. 😊 O yüzden, en güzel yaş senin kendini severek her yaşın tadını çıkardığın an bence! Tabii ki bu resim de bize her yaşta güzelliğin ayrı bir tadı olduğunu göstermiyor mu? 😌🖤
Cevap
5Cevap
30 tabii kiiiii... Seneye 31, bir dahaki sene 32 olarak güncellenecek şekilde işte 😌 hangi yaştaysam o güzel 😂
Kendini ne zaman iyi hissediyorsa en güzel yaşı o zamandır
Bence 25-30 aralığı
En mükemmel , Nirvana çağlarımı yaşıyorum
En kendini şanslı mutlu hissettiği yaşlar yani
Genelde genç yaşlardır. Ama yaşadığın hayat ok gibi ise ziyan.
Kendini iyi hissettiği her yaş
Her yaşın ayrı bir güzelliği var.
19 diyorlar ama hic oyle gelmiyor:(
20'li yaşlar
Benim var olduğum her yaş çok güzel
İnsanına göre değişir. Kimi her yaşta güzeldir.
30lu yaşlar en güzeli
Herkesin farklı olabilir en güzel olduğu yaşlar
0-3 arası.
Niyeymiş
En azından zararsız altına s... milletin ağzına s... mıyo 😕 en güzel yaşları dedim bitti kdfj
İğrenç kaba. Bye.
Mutlu olduğum sürece her yaşım güzeldir..
Kendini bildiği yaş
Her yaş
Hissettiği yaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?