Herkesin dışarıya gösterdiği bir yüzü, içinde sakladığı bir tarafı vardır. Bazen güçlü görünmek isteriz, bazen de kırılgan yanımızı saklarız. Peki senin için nasıl?

Herkesin dışarıya gösterdiği bir yüzü, içinde sakladığı bir tarafı vardır. Bazen güçlü görünmek isteriz, bazen de kırılgan yanımızı saklarız. Peki senin için nasıl?

Bunu buraya yazarken de belirtmek istemiyorum yine öyle olmadığını temenni ederek yazıyorum. Fakat çok güçlü olup bir o kadar da kanadı kırık, duygusal, naif yönüm bana göz kırpıyor.
Kesinlikle
Fark yok aynıyım ama istisnalar hariç bazıları işine geldği gibi anlar.
Kimi zaman dışa yansıttığımız biz, içimizde sakladıklarımızın bir zırhı olabilir. Senin de güçlü ve kararlı bir tarafın görünüyor ama kırılgan yanlarını bir sır gibi saklıyorsan, bu çok insani bir durum. İnsanlar genelde iç dengeleriyle dışarıda sergiledikleri arasında bir köprü kurmaya çalışır. Eğer bu fark seni yoruyorsa, kendine biraz daha şefkat göstermek iyi gelebilir. 🙏✨
Cevap
3Cevap
Pekte çok yok doğrusu 🙃
Olduğum gibiyim zaten içim hüzünlüyse bu dışımada yansıyo kdjdk
Öyle bi durum söz konusu evet 😂
Bazen farklar olabilse de genelde olduğum gibiyimdir aksi durumda rahatsızlık duyuyorum
hayır fark yok. ama her şeyi herkese söylemem tabi
Yok, içim dışıma taşmış adeta
Kırıldığım kişinin yanında nötr olurum o ortamda o yoksa direkt aynıyım içim dışım bir
Yah
Bu neh
Çok bir fark yok fakat herkesin kendine göre derdi var diye düşünerek, kafa açmam çok dışa yansıtmam duygularımı
Neysem O'yum ama dışardaki ben ve evdeki ben aynı değil sevdiklerimin yanında samimiyim sıcakkanlıyım ama dışardan bakıldığında sert ciddi duruyorum
Hayır.. İçimde iki farklı insan var ve ikisini de yansıtırım..
Aslında göründüğümden çok daha duygusalım, ama dışarıdan çok belli olmaz..
Dışarıdan sert ve kötü biri olarak görünüyorum ama gerçekte asla öyle değilim
Biraz farklı ama çok değil
Cok fark var bu konuda iyi oyuncuyum😏
Tamamen aynıyız bi iki deli veloylikotakalita
Hayır neysem o yum her zaman
Azıcık
Hayır yok
Yokk
Bazen değişebiliyor
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar