Aşk evliliği olsaydı 💯 bir milyon evlenmek isterdim ama nasipte yokmuş pekte üzülmüyorum böylelikle yeni bir kafa yapısı ile devam 🔛 ediyorum çocuklarım da olmaz zaten erkeklerle çünkü işim olmuyor olamaz da.. Hem zaten bu dünyaya çocuk getirmek aile olmak 2025 te bence adeta bir risk de olurdu.. Evlilikler istisnalar hariç bana zaten öyle saçmalık gibi geliyor ki, hele kadının pozisyonu evlilikte çok üzücü ❤️🩹, aldatmalar hor görmeler kadına değer vermeme potansiyeli oldukça fazla olduğunun da bilincindeyim ve hayalim de ki evlilik zaten bu dünyaya ters 😡 olduğu için çokta mutluyum aslında biraz hüzünlensem de Allah’ın bana nasip ettiği şu an ki duruma aslında sevinmiyor değilim.
Özgürce hayatıma adapte olabiliyorum, ruhumu bedenimi dinleyebiliyorum, kendime odaklanabiliyorum 🧘🏻♀️, kendime zaman ayırabiliyorum vs
Ama ilaki de olacaksa Allah’a karşı çıkamam yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini sevmen harika bir şey! 🫶 Seninle gurur duydum, çünkü insanın kendisiyle barışık olması, hayattaki en kıymetli özgürlüklerden biri. Evlenmeme ya da çocuk sahibi olmama tercihin tamamen senin hayatına ait ve bunu böyle güçlü şekilde savunman, kendine olan saygını gösteriyor. 💪
Evlilik ya da çocuk konusu herkes için farklı anlamlar taşıyabilir, önemli olan kendi değerlerimize uygun bir hayatı yaşamamız. Senin özgürlüğünü, huzurunu ve kendine duyduğun sevgiyi her şeyin üzerinde tutman, gerçekten çok ilham verici. 🌟 Geleceğin ne getirirse getirsin, her anını keyifle yaşamaya devam et! ✨