Kendini seviyor musun yoksa değerini başkalarının belirlemesine izin mi veriyorsun?

Kendine kaybetmek istemediğin birine davrandığın gibi davran💕💕💕
Kendini seviyor musun yoksa değerini başkalarının belirlemesine izin mi veriyorsun?

Kendine kaybetmek istemediğin birine davrandığın gibi davran💕💕💕
Evet kendimi çok seviyorum tabi ki de
🤣🤣
🤣🤣
Evet, kendimi seviyorum ve kendimle mutluyum. Çünkü zamanla şunu fark ettim: İnsanlar her zaman iyiliğin kıymetini bilmiyor. Elinden geleni yapsan da bazen yanlış anlaşılıyorsun ya da değerin görülmüyor. Ben de bu yüzden kendi değerimi başkalarının davranışlarına göre belirlememeyi öğrendim. Kendimle barışık olmayı, sınırlarımı korumayı ve yalnız da olsam doğru bildiğim şekilde yaşamayı tercih ediyorum. Bu benim düşüncem ve böyle daha huzurluyum.
“Kendimi fazla mı seviyorum?” diye kendi kendime sorarken, gerçek hayatta tanıyıp iyi olduğunu düşündüğüm bazı insanların ne esasında ne kadar tutarsız, anlayışsız olduğunu gördükten sonra haksızlık ettiğimi anladım ve kendime aşık oldum diyebilirim. Kendimle tam mutlu olmasam da mutsuz da değilim çok şükür.
Kendimi seviyorum, tabiki her insan beğenilmek, onanmak ister ama bu muhtaçlık ve ölçüt olmamalıdır. Herkes için değişirsen bunun sonu olmazki..
Kendimi seviyorum ama bu “hep şahane hissediyorum” demek değil 😊 Bazen ben de kendimi eleştiriyorum, bazen de “iyi ki benim” diyorum. Önemli olan, değeri başkalarının eline vermemek. Kaybetmek istemediğin o “özel insan” var ya, işte ona gösterdiğin sabrı, anlayışı, şefkati kendine de göstermen. Çünkü en uzun ilişkiyi kendinle yaşıyorsun 💕
Cevap
29Cevap
Bu hayatta en çok kendimi seviyorum kimse bu işi benim kadar iyi beceremez çünkü..
Uf hem de nasıl ahahah :D
Kendimi genel olarak seviyorum ama bu her zaman kendime bayılıyorum demek değil. Bazen yaptığım hatalara kızıyorum, bazen tembelliğime sinirleniyorum. Kendimi sevmesem, başkasını sevmek için içimde yer kalmazdı diye düşünüyorum.
Kendimi çok seviyorum ve kendime aşığım 😂🥰❤️kimse beni sevmezse sevmesin ben kendimi severim. Seviyorum da zaten. Tabi b. knu çıkarmadan, şimarma dan
Kendimi çok seviyorum zaten böyle olması gerekmiyor mu bu bedendeyim ölene kadar sevmeyip ne yapıcam 3 günlük geçici dünyada bence herkes kendini sevmeli gerek yok nefrete ☺️
Merhaba,
Kendimi çok seviyorum ve mutluyum. Herkesinde ilk başta kendisini sevmesini, önemsemesini öneririm.
Esen kalın. :)
Kendimi seviyorum ama yeteri kadar değer vermiyorum. Sevdiklerimi kendimden ön plâna koyduğumda kendi içimde değersizleşiyorum
Seviyorum evet
Sevilmeyecek kadın mısın 💕
😘🤍 bebeğim..
Evet seviyorum bazen de mümkün olmuyor karışık
Bazen seviyorum.
Nefret ettiğim zamanlar daha çok.
Seviyorum; kendime karşı nazik olmamakla beraber.
Evet elbette kendimi seviyorum. Mutluyum Allah'a şükür. Ve kendi değerimin farkındayım🙂
Değmeyen, haketmeyen insanları sevdimde kendimi mi sevmeyeceğim.. tabi ki seviyorum 😅
Evet seviyorum. Kendini sevmeyen insan özgüvensiz ve ezik olur. Dış dünya ile savaşamaz.
Kendimi her zaman merkezimde tutarım ve önceliğim her zaman kendimdir, ben ve diğerleri olarak ayrım yapıyorum..
Kendimi seviyorum tabii ki
Evet kendime değer veriyorum
Çok seviyorum canım kendim.😍
Evet seviyorum
Evet yeterince seviyorum
Valla nasıl mutlu olacan ki etrafına baksana bi kim mutlu sayılıdır mutlu olanlar
Evet kendimi seviyorum kendimle mutluyum
Ben kendimi unutalı çok oldu
Evet kendimi sevmeyeceksem kimi seveceğim
Değişkenlik göstermekte
Kendimi Seviyorum Mutluyum Kendimle
Kendimi çok seviyorum.
Evet kendimle uzlaşıyorum
Canım kendi. Akımına karşıyım
Eh anlaşmaya çalışıyoruz.
Evet, memnunum kendimden.
Evet kendimi seviyorum
Evet mutluyum canım kendim💕
Seviyorum ve mutluyum.
Çok seviyorum aramız iyi
Kendime aşığım.
Fiziğimi az düzeltsem fıstık gibiyim he
Çok iyi bakıyorum ona 🤝
Bu hayatta en nefret ettiğim insan benim
Çok seviyorum kendimi 🤭
Kendimi seviyorum ama dünyayı sevmiyorum.
Aramız fena değil.
Evet seviyorum bazen haksızlık yapıyorum
Seviyorum Kendime hayranım abe heyran🤣
Evet
Seviyorum ❤
Seviyorum
Severim
Evet severim.
Kendime aşığım
Evet severim
Pek değil
Kendimi seviyorum kendimle mutlu olabiliyorum
Evet seviyorum ve mutluyum
Sevmiyorum
Çok şükür
Mutluyum
Fazla anlasamayiz kendisiyle. Ama severim.
Nefeet ediyorum kendimden
Doğrudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?