Sinir sistemimi sevgilimle nasıl dengeleyebilirim?

arkadaşlar şimdi benim dört yıllık bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz ve kaybetmek istemiyoruz ama benim sinirim yüzünden aşırı yıprandık özet geçmek gerekirse erkek arkadaşım işten eve evden spora spordan da kahveye giden biri ara sıra da arkadaşlariyla ya da benle aynı cafeye gider herneyse benim sorum şu şimdi eve geç gitmesini istemiyorum ama oda ancak akşamları isim olmuyor akşamları kendime vakit ayirabiliyorum diyor haklı olarak ama bence haklı değil jskshsk neyse bir de alkolü var benim istemediğim şey Ece geç saatlerde gitmesi gitme diyorum geç dediğim 1 2 size göre erken de olabilir bilmiyorum ama ben o saate kadar durmasını istemiyorum kahveyle ev arası beş dakika her akşam kahveye gider gündüzleri iş çıkışı yanıma gelir kahve içeriz eve bırakır sonra ordan spora gider öyle düşünün neyse diyorum ki geç gitme oda diyor napiyim ve bu yüzden tartışmalar çok büyüyor alkolü var hafta sonu alkol içiyor sadece oda üç tane falan öyle clup gibi yerlerde işi olmaz evlenmeyi düşünüyoruz 7 aya ama bu tartışmalar yüzünden eve geç gitme demem yüzünden çok tartışmalar çıkıyor bende aniden sinirleniyorum ve birbirimizi kırıyoruz bana da vakit ayır diyorum oda diyor yanına geliyorum akşamları da yazıyorum o kadar geç yazmıyorum diyor yani yarım saat arayla yazıyor bazen arıyor acaba ben mi abartiyorum bilmiyorum vakit ayırmiyormus gibi geliyor ilgi delisi biri asla değilim yerdeki taşı verse dünyalar benim olur öyle bı karaktere sahibim ama baba sevgisi görmeden büyüdüğüm için ondan fazlasını mi istiyorum anlamıyorum çözemiyorum ani çıkışlar anı sinirler buda ilişkimizi çok etkiliyor ne yapmam lazım nasıl sakinlesebilirim ilişkimi nasıl yoluna sokabilirim yardımcı olun lütfen 🥺
Sinir sistemimi sevgilimle nasıl dengeleyebilirim?