Arkadaşlar fazla sinirliyim ve depresif takılmak istiyorum niyeyse herkesle bir sorunum var çok kabayım bu sinirimi nasıl yenebilirim nasıl kontrol edebilirim kendime bir çeki düzen vermem lazım ama nasıl :/
Cevabın nedir?
ben de aşırı sinirli yapıya sahibim. küçükken daha çok fiziksel olarak yansıtıyordum bunu şimdi insanlara çok ağır şeyler söylüyorum. ama ben şöyle bir çözüm buldum eğer hissettim çok sinirlenicem ben gidiyorum diyorum kalkıyorum. yani olabildiğince uzaklaş durumdan ben genelde sokağa atıyorum 15-20 dak yürüyüp hava alınca daha bir sakinliyorum bir dene istersen
01 Yorumla- +1 yıl
ben de kendime zarar veriyorum ve çok ağır şeyler söylüyorum bunun yanında ben duygularımı da dizginleyemiyorum yani nası diyeyim hoşlandığım çocuk bana dedi ki sen cins misin diyim tuhaf misin diyim ilk defa karşılaşıyorum herkesle bir sorunun var 2-3 kişiyle değil böyle gitmez bu dedi
En İyi Cevaplar
Bir tanıdığıma önermiştim işe yaradı demişti. Ben birine çok kızdığımda ya da tartışırken, O an o kişinin öldüğünü hayal ediyorum. Bakıyorum üzülüyorum hemen sakinleşmeye odaklanıyorum. İşe yarıyor deneyebilirsin.
22 Yorumla- +1 yıl
çok değişik bir yöntem gerçekten vicdan araya giriyor ve seni bastırıyor aslında çok zekice tebrik ederim ve teşekkür ederim :)
+1 yılaa aynı ben. bir zamanların benisin şu an . gerçi ben atlattım ama nasıl atlattığımı anlatsam siktiri çekersin. o yüzden ayrıntıya girmeyeyim.
11 Yorumla- +1 yıl
sorun değil istersen anlatabilirsin :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
+1 yılDerin derin nefes al. ve yalnız kal biriyle konuşma evden biriyle. çünkü insan sinirliyken kalp kırabiliyor. birde sonra birini üzdüm diye için rahat etmez. öfkelenince kalbin bir tuhaf atıyor insanın. yani kalbinide zararı var. . en çok sana zararı var.
02 Yorumla- +1 yıl
deneyeceğim teşekkür ederim dediğin gibi sinirlendiğimde naptığımı hiç bilmiyorum üzüyorum ve soğutuyorum insanları kendimden gerçi ben her türlü soğutuyorum ama
- +1 yıl
Rica ederim hava almaya çık dolaş.
+1 yılBende sinirliyimdir onun yüzün den okuldan kovuldum bence en faydalısı bir spor la ilgilen. Ben 7 sene çim hokey oynadım ve cok faydasını gördüm
08 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum ki teşekkür ederim yine de
- +1 yıl
İlla cimhokey oynaman getekmez her hangi spor dalı sen en iyisi her hafta maça git bişeyin kalmaz ben demin maç daydım hiç beşeyim kalmadı ts macın da önümdekine 2 tekem atım rahatlıyo insan
- +1 yıl
peki sıkıcı olmaya karşı bir şeyin var mı ben insanları sıktığımı düşünüyorum ciddi olmak sitersem çok ciddi olup onun içine ediyorum şaka yapayım derken şakanın içine edip onu da berbat ediyorum dozajını ayarlayamıyorum hiçbir şeyin hiç sabrım yok falan normal değilsin diyor bana hoşlandığım çocuk
- +1 yıl
Aynen bende de var bunlar fazla değişemesin bana da öyle diyodular kabullendiler sen de kendini kabullendir. Ama fazla düşün memeye çalış tanımadin insanlar biraz sert ola biliyon dimi arada birazda dost canlısı olmaya calıs
- +1 yıl
çalışıyorum ama ne bileyim olmuyor işte
- +1 yıl
Gerçekden anlatacam cok şeyler var ama burdan bu kadar oluyo yani biraz gülümse ekadaş canlısı davran bir arkadaşını gördün mü soğuk selam verme naber knk filan gibi şeyler yapma ya çalış ilerde cok pisman ola bilirsib arkadas cevren de fazla umursanmasın
- +1 yıl
peki teşekkür ederim zaten öyle çok sevilen bir tipte değilim haklısın galiba biraz odun ve soğuğum
- +1 yıl
Beyin bedava değiş herşey senin elinde
+1 yılStres sinir alan taslar war ufakda olsun onlardan alarak baslayabılırsın biraz olsun rahatlatıcaktır senı :))
Ayrıca bazı baharatlar olabılır rahatlatıcak :))02 Yorumla- +1 yıl
mesela nedir o baharatlar :)
- +1 yıl
Taslar daha cok ısıne yarar bence :))
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlma. Bırak, sal gitsin. İnceldiği yerden kopsun. ¦¬)
05 Yorumla- +1 yıl
olmaz :)
- +1 yıl
Nickini değiştir öyleyse. İstemediğin bir duyguyu yakıştırma kendine.
- +1 yıl
orası da benim bileceğim iş :)
- +1 yıl
Hiç bir şey yazmadım say.
- +1 yıl
pekii hoşçakal :)
+1 yılbende cok sınırlıyım bazen cok sakin bazende cok sınırlı, anıden sınırlenebılıyorum ama sınırlenmemekte elde degılkı boyle ortamda, vala herhalde sen de ben gıbı doktora gıdıp ılac alacaksın :))
06 Yorumla- +1 yıl
bana verdi zatende kullanmıyorum daha 3. günden yükseltti :) ona alışında bir daha yükseltecek o yüzden kullanmıyorum :)
- +1 yıl
zaten atmıyorum :)
- +1 yıl
SENİ SİNİRLENDIREN ya da HEMEN SINIRLENDIGIN BIRSEY SOYLERMISIN. BEN MESELA UKALA KENDINI BIR HALT ZANNEDEN KADIN ERKEK NEFRET EDIYORUM VEDE O SIMARIK HAREKETLERINE SİNİRLENIYORUM :)
- +1 yıl
ben genelde ortada bir şey yokken ahreketlerine gıcık olduğum için sinrileniyorum bugün mesela anneme hiç olmayacak bir konu yüzünden bağırdım ve annemin çok zoruna gitmiş bu defa sürekli bağırıyorum kadına artık nası içerlediyse hiç durmadan ağladı elini öğmek sitedim vermedi bile özür diledim artık naparsan yap dedi umrumda değilsin dedi ve daha bir sürü şey bir evladın duymaması gereken şeyler üzüldüm yani Allah eline düşürmesin senin dedi bundan dolayı düzelmek istiyorum
- +1 yıl
senınkı baya bır ılerlemıs korku vede yanıs kalma kompleksıne gırmıssın, senın sadece zamana ıhtıyacın var, kendını resetle farklı bırseylerle mesgul ol vb gıbı...
- +1 yıl
deneyeceğim teşekkür ederim :)
+1 yılsenı byle kabul edenlerı bul edemeyenlere aynen dvam
013 Yorumla- +1 yıl
bir yere kadar böyle gidiyor ama bir yerden sonra artık foka sarıyor bugün annemle ona bağırdığım için bana darıldı ve çok üzülmüştü yani bir evlat için ağır gelebilecek her şeyi söyledi o derece zoruna gitmiş kendimi değiştirmem lazım değiştirmekten kastım düzeltmem gerek gitmiyor artık olmuyor
- +1 yıl
kımınkı oluyo ya allah askına etrafına bı baksana. kım sakın dertsız ya da bunlara hafıf yakın yasyo. yk kalmadı ozman cok eskılerde kalmıs huzur dıye bsey yok 0 bıtmıs. sınırlı olmayanlara baksana bı bagrıp cagrmayanlara onlar daha kotu ıcıne ata ata yasyolar. afedersın sikmişim butun mutlu ınsanları ya. benım elımde ınt ve etrafımda bı cok guzel yasam var ben onları gorup onları yasıcak cesarete veya beyne sahıp oldgmu dusunup o hayatı yasayamıyosam ztn yanlıs yerde dogmusum demektr anladınmı sınırlencek bı cok sey var ztn (benım acımdan bakıyorum bu yazdıklarıma senı degerlendırmedım) ya da ben bgnu byleysem sınırlıysem benı yetstrenler sızsınız rol modellerım sızlersınız bıraz kendınıze baksanıza ya sız bıraz kendınıze sınırlensenıze ya da etrafımdakı herkese dıyorum bnu ben bgun boyleysem bu sızın yuzunuzden cnku sız bana guzel bı hyat ogretmednız guzel bı hayat yasamıyosnuz kı ben sızden bseyler bekleyım ben sakınlesıyım.
- +1 yıl
20 lı yaslarımdayım ben ya. ama yuzume bı baksan sankı dunyayı ben ittiriyorum her sabah kalkıp güneşe gitsin diye oyle bı yuk var omuzlarımda. bu hale kendı kendıme gelmıs olamam ya 20 lı yaslarımdayım ben daha 3 sene once bana sakın ol buyuyunce degscek dıyodunuz 3 senede buyudumde benmı farkedemedım ya bseyler yapıp benmı bu hale getrdım acaba kendımı. nolur bıraz kendınze bakın donun aynaya benım sıze bagrdgımın yarısı kadar bagrın ya nolur. dıye dusundgm gunden berı herkese sınırlıyımbende.. oh beee ne guzel doktum ıcımı :D
- +1 yıl
çözum olarakta ben de bıde merhamet ve vıcdan cok var yanı oyle olmasa potansıyel bı katıl olurdum ztn:) o yuzden sınırlenmeden once hemen snrasını dusunuyorum karsı tarafa dıyorumkı kım olursa olsun nolur bak susalım bahsetmeyelım ben kendımı bılıyrum uzulmeye kırılmaya gerek yk dıyrum oda anlıyo ztn
- +1 yıl
cidden çok güzel açıklamışsın haklısın kimse dertsiz veya tasasız değil fakat etrafıma bir bakıyorum çoğu insan öyle gibi görünüyor kendimi fazla kaptırıyorum duygularımı dizginleyemiyorum bunlar kimine göre hoş kimi ne göre abartılı bilmiyorum umarım düzeltirim kendimi
- +1 yıl
şunuda suraya brakıyorum depresan etkısı olrak; son feci bisiklet-gaffola
- +1 yıl
peki teşekkür ederim :)
- +1 yıl
onlara benzeyıp yok olup gıdecegıne umarım aynı kalırsın
- +1 yıl
ben kendim için değişmek istiyorum elime bir şey geçmedi bu güne kadar kimse bu sinirim yüzünden sen çok hoşsun demedi
- +1 yıl
adı üstünde ''kimse'' demiş sana dememis sana ne fark eder. hem deseler onlara göre yasamıs olursun ozamn. tweetra bı söz yazmıstım. üryan geldim üryan giderim. geçici her suratım için beni yerenin sahiplendiği tüm sıfatların ölüsünü s... :D eline bsey gecmsıne gerek yk ya herkes bseylerın sahıbı oldugunu zannedıyolar ölümsüzler sankı. bsver yaşa. yarın yuz de ellı var ama bugun yzude yuz senın. ya da bugun yokkı yarını dusunesın anladınmı :) flozofıye gırer allak bullak ederım :D :P.. ayrıca bu kadar konusmam ama senı bı ablama benzettım onu cok sevıyrum o yuzden sana bu kadar cok knusyorum bunaltıyrum kusura bakma
- +1 yıl
bunalmadım bu arada teşekkür ederim ablana benzettiğin için :)
- +1 yıl
:) önemlı degl. sorarsan söylerım sıkıntı var:)
- +1 yıl
:) :)
Eskiden oyleydim sonra senin gibi biktim bikinca ne bk yerse yesinler oldu oyle oluncada genel olarak sakinim artik
07 Yorumla- +1 yıl
ne güzel artık birilerini düşünmekte istemiyorum hoşlandığım çocuğu bile koyuvermek sitiyorum umarım onu da yaparım
- +1 yıl
İstegin her neyse ulasirsin sen en azindan objektif bakabildigini dusunuyorum.
Pek cok insan sorunlarla karsilastiginda bir baskasinin ya da baskalarinin neden o sekilde davrandigindan sikayet eder (bu sitede sorularda pekncok ornegini gorebiliyoruz ayrica) onun yerine bu sorunla kendisinin basa cikabilmek icin ne yapmasi gerektigini dusunmez cabalamaz sadece sorun cozulsun ister, sen kendine donmussun sende olan sikintinin ne oldugunu ogrenmissin ve cozmeye calisiyorsun. bu yuzden objektif gorunuyorsun bana.
Bununla birlikte sen tamamen kouvrmiyeceksin bence cunku umursamazlasmak kendinide bosvermeye varan bir durum daha cok kacmak gibi eger diger konulardada orta metibdeki tavra sahipsen umursamaz biri olmazsin - +1 yıl
ben insanları çok sıkıyorum gerçekten olgun biri değilim çocuk gibisin diyip duruyorlar ama saçma sapan konular konuşurken bir insan nasıl olgun olabilir ki? objektiflik konusuna gelince teşekkür ederim hoşlandığım çocuğu koyuvermek sitememse onu sıkmam kendini dizginleyebilen bir insan değilim hoşlanıyorsam söylerim ilk adımı karşıdan asla beklemem yazmıyorsa yazarım özledim ise özledim yazarım doyamıyorsam doyamıyorum yazarım ben basit biriyim kız yönünden eda naz cilve bilmiyorum erkeklerinde hoşuna bunlar gidiyor galiba yani boşvermezlik umursamamazliktan kastim dert etmeyeyim en azından
- +1 yıl
Fazla takilmaz dert etmessin heralde. neden cocuk gibisin dediklerini anlayamadim ama heralde bunu anlamak icin cok aha fazla sey bilmem gerekir bosvereyim onu
İnsanlari sıkiyor olman cok baskici ldugun anlamina gelir belki acele ettirme seklinde veya baska sekilde eger oyle deilsen baskici sayilmazsin bence ama oylemisin bilmiyorum.
Ve galiba biz erkeklr kiz erken davraninca cekingen oluyoruz ya da uzaklasiyoruz. - +1 yıl
olabilir ben kendimi dizginlemeyi bilmiyorum bir şeyin dozunu ayarlamayı da öyle ayrıca sabırsız biriyim ondan herhalde
- +1 yıl
amin teşekkür ederim :)
+1 yılkötülüğün farkında olup itiraf eden biri örnek alınacak ve canın cennete diyecek güçtedir :) kendine inanarak başlayabilirsin bence ;)
017 Yorumla- +1 yıl
o ilk cümleyi bana mı dedin pek anlamadım kusura bakma ama yani şu sinir konusunu halletmem çok iyi olacak artık kötüye gidiyor işler :) teşekkür ederim :)
- +1 yıl
hepsi sanaydı :) yılanın zehirindeki panzehir misali sorunda çözümde sende.. gözler bedenin gören ruhun görülen kısmıdır o yüzden yalan olmaz orda ruh saftır temizdir.. aynaya bakıp karar verdinmi çözmeye?
- +1 yıl
elbette istiyorum kendime bir çeki düzen vermeyi bu arada teşekkür ederim :)
- +1 yıl
iyi bak kendine hayat sahiplenecek kadar uzun değil ;)
- +1 yıl
teşekkür ederim sen de kendine iyi bak :)
- +1 yıl
bende teşekkür ederim efendim zatı haliniz nasıllar :) resmiyet de beni sinirlendirmiştir hep :)
- +1 yıl
:) iyiyim sen :)
- +1 yıl
aynı be ya standart :)
- +1 yıl
hmm :)
- +1 yıl
hmm lafınada sinirlenirim bak :D
- +1 yıl
ohoooo :D
- +1 yıl
sende birşey yok kız iyi birine benziyorsun kısa devre yapmıştır aç kapa ya da bir kaç kere vur düzelir o :)
- +1 yıl
ahahaha teşekkür ederim :) ama gel gelelim ki olaylar hep böyle ilerlemiyor :)
- +1 yıl
benim tatlılığımdan kaynaklanıyor yani :)
- +1 yıl
pekte mütevazisin :)
- +1 yıl
bu kadar olmamak lazım doğru diyorsun :)
- +1 yıl
- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYeni insanlarla tanış konuş başka türlü engel olamazsın.
04 Yorumla- +1 yıl
sonradan onları da kırıcam ama
- +1 yıl
Bu insanlarla nerede tanıştıpına bağlı. Unutmaki hatasız insan yok. Sen kendine deşarj olacak uğraş bul toplumun içinden birşeyler olsun. Yeni insanlarla tanışmalısın. Anlatabildimmi? Bende senin gibiydim futbol klübüne gittim sinirlenecek halim kalmıyo 🙊
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim☺️
+1 yılsinirlenip kırdığın insanlara bir çikolata al zamanla çikolata almamak için düzelirsin :)
01 Yorumla- +1 yıl
:) mantıklıca :)
Valla kullanıcı adın bile böyleyken işin zor sinirli hatun :)
07 Yorumla- +1 yıl
:)) napıyım aklıma gelmedi :))
- +1 yıl
:) artık Allah sonumuzu hayir etsin :D
- +1 yıl
uğraşacağım :)
- +1 yıl
+1 yılgıçıkkaptıın birini döv
08 Yorumla- +1 yıl
düzeltmek istiyorum verdiğin fikir azıcık uymuyor :)
- +1 yıl
nedenki :) cok fena stresii alır
- +1 yıl
bir düzene girmem gerekiyor artık değil mi :)
- +1 yıl
yani :) ya da eğlenceli filmler izle
- +1 yıl
umm bak o olabilir :)
- +1 yıl
bence öyle yap :)
- +1 yıl
peki teşekkürler :)
- +1 yıl
rica ederim :)
Spor yap mesela dövüş sporları , öfkeni engeller
01 Yorumla- +1 yıl
belki
hakedenlere bazen iyi oluyor bence
04 Yorumla- +1 yıl
ama haketmeyene de patlıyorsun :/
- +1 yıl
düzelmemiz dileğiyle
+1 yıltaşı yağla ve tokatla
01 Yorumla- +1 yıl
ilginç
- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılYeni bir nick alarak başlayabilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
artık çok geç :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce hukuk bitir sınavlara gir anca..
03 Yorumla- +1 yıl
hukuk ne alaka anlamadım ama
Cevap sahibi+1 yılDediğimi yap sen
- +1 yıl
pekii
+1 yılameliyat ol sinirlerini aldır :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ya bu gidisle ben seni. volkana evden. aldircam :p
- +1 yıl
pissss
+1 yıl1den 10 a kadar say.
01 Yorumla- +1 yıl
deneyeceğim teşekkürler
- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılpsikoloğa git
06 Yorumla- +1 yıl
psikiyatriye gittim ilaç verdi fakat kullanmak istemedim çünkü 3. günden ilaçlarımı yükseltti daha da yükselecekti zamanla vücudum alışıp hep daha fazla yükseğini verecekti bu yüzden kullanmıyorum
- +1 yıl
içseydin insanı robot gibi yapıyor
- +1 yıl
öyle olmak istemediğim için kullanmıyorum :)
- +1 yıl
Peki bayan dilerim en kısa zamanda istediğiniz olur iyi geceler dilerim
- +1 yıl
inşallah teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim.
Bol bol abdest al
08 Yorumla- +1 yıl
peki teşekkür ederim :)
- +1 yıl
çoğu kişi diyor zaten öfkelendiğinizde abdest alın diye :)
- +1 yıl
güzel ve mantıklı evet deneyeceğim
- +1 yıl
inşallah teşekkürler sana da :)
al bir majezik..
07 Yorumla- +1 yıl
her şeye majezik ağrıya sinire :)
- +1 yıl
bilmiyorum ki :)
- +1 yıl
olabilir regl döneminde çok ağrısı olan kızlarda :)
- +1 yıl
evet :)
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği