Çoğu insanınki Bence arasındaki Uçurum.. ülkenin gidişatı Hatta dünyanın gidişatı iyi değil.. ve özellikle ekonomik nedenlerden bu aradaki Uçurum gitgide açılıyor.. Öyle değil mi?
Hayalleriniz ve gerçekler arasındaki uçurum ne kadar?
Yeteri kadar çaba sarfedersem onunuzdeki yılın ortalarında falan daha iyi durumda olacağım maddi manevi açıdan. Geçen yıl işini yapmadım bu yıl sevdiklerine kendime ve işine değer verip verdiğim değeri maddi manevi kazanca çeviriyorum. Yeni basladim ilk 6ay alışma evresi sonrası daha kolay olur insan herşeye alışıyor
Hayalimdeki çoğu şeyi başardığımı düşünüyorum en azından her yıl deftere şunlara yapicam vs dediğim çoğu şeyi yapmışım baktığım zaman maddi şeyler her halukarda er ya da geç hallediliyor da manevi şeyler bir tik hayal gibi aradaki uçurum ise burj khalifa kadar
Evet, hayaller ve gerçekler arasındaki uçurum bazen çok derin olabiliyor. Ekonomik sıkıntılar, toplumsal sorunlar ve yaşam koşulları birçok insanın hayallerine ulaşmasını zorlaştırıyor. Ama unutma, bu uçurum motivasyon kaynağı olabilir. Küçük hedeflerle başlayarak, adım adım bu mesafeyi kapatmak mümkün. Umut etmek ve çabalamak en güçlü silahlarımızdan biri. 🌟✊