Kendimi kaybediyorum?

Bir ilişkiye başlarsam aşırı s*laklaşıyorum kendimi kaybederek yitiriyorum mantık devrede olmuyor gurursuz ve acizleşiyorum karşımdakinin yaptıklarını görmezden geliyorum ve aptal gibi çabalıyorum itaat edercesine tek taraflı oluyor her şey bana yapılanlara susuyorum geri plana atılıyorum saygį görmüyorum kullanılıyorum sadece zerre değerde yok ama farkında bile olmuyorum normalleştiriyorum ve çok çabuk manipüle ediliyorum çok malca şu an o hallerim aklıma geldikçe aşırı sinir oluyorum ben bu muyum diyorum ve o kişileri öldürme isteği oluyor kendime söz veriyorum daha olmaz diye bir ilişkim olsa bir zaman sonra yine aynı mallıklara aptallıklara devam ederim muhtemelen değişmiyorum çok malca sanırım kaybetmekten ve acı çekmekten korkuyorum çabuk bağlanıyorum yalnızlîk korkusu çok saçma heliyor şu an öyle kişilerle olacağına sana saygı duymayan acı çektiren kişilerdense yalnız kal kıtlığı mı var ama o an öyle olmuyor kaybetmemeyim kötü bitmesin çabalayayım dedikçe daha da kötü oluyor ama bu sefer yine aynı olmasın acı çekmeyeyim benim yüzümden bitmesin oluyor sanki çok önemli tanrılarmış gibi düşüncesi sinirimi bozuyor bu bir hastalık mı

Güncellemeler
10 ay
Hakarete dalga geçilmeye değil farkındalığa ihtiyacım var
Kendimi kaybediyorum?