Bu yalanı kim uydurduysa çıksın ortaya aşırı zor biriyim ama seven eden yok 😄
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayBu söz yani erkekler zor kızları sever lafı dünyanın gelmiş geçmiş en saçma laflarından birisidir. Çünkü ben bana karşı sürekli zorluklar çıkartan bir kızı asla sevmem, tam tersi böyle bir kızdan koşarak kaçarım. Seveceğim bir kız diğer erkeklere karşı elbette zor kız olmalı, diğer erkekler onu tavlayamamalı fakat bana karşı çok kolay bir kız olmalı, onu çok kolay bir şekilde tavlamalıyım. Bana karşı zoru oynayan kızlar benim için dünyanın en çirkin ve en itici kızlarıdır, böyle kızları hiç sevmiyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zor olanı sever diye bir şey yok. Bu yanılgının sebebi çok sevilen kadınların erkeklere kötü davranıyor olmasından kaynaklanıyor. Kadını zor olduğu için sevmiyorlar. Zaten sevildiği için herkese ters davranıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayÇoğu erkek ölümüne aşırı güzel ve zor kızları seviyor yanlış anlama dediğimi lütfen ama öyle gerçekten biraz güzel olman yetmez victoria secret mankeni olursan o zaman o duymak istediğimiz samimi laflar geliyor sensiz yapamam sensiz edemem hatta evlendiler halde bile mesaj atılan vakalar görüyoruz bi de utanmadan diyor ki o senin gibi değil. Bre g3rizekali madem tutkun değildin yanındakine o zaman niye 2 ayda bastın nikahı koşaydin yalakası olduğunun peşinde
02 Yorumla
Soran11 ayO dedikleride yalan ayrıca yok be ver yeter güzel olmanda önemli değil artık onlar için
Cevap sahibi11 ayAynen herkes bi çeşit sallıyor işte ama altmetin nedir orasını da Allah bilir
Gizli Üye(25-29)11 ayBasit görünüp zor oynanan kızları severler kısacası kurallarını iyi oynayan başta kendini basit gösterip sonra zoru oynuycaksin biz baştan peşimizi kosturuyoruz sonra basit duruma düştüğümüz için sevilmiyoruz dikkat ettiysen ilk buluşmada ilişkiye girilen kadın sevgiliyor baş tacı yapılıyor en azından benim gördüklerim öyleydi bu arada erkekler güzel kadında bakirelik aramazlar o çirkin kızlarda geçerli bakire aramaları
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kimi dönemlerde bu "zor kız" klişesi popüler oldu ama gerçek hisler ve duygusal bağlar insanların karşılıklı bağlantılarında şekillenir 💕. "Zor" veya "kolay" olmak değil, enerjin, samimiyetin ve iletişim tarzın önemlidir. Kendi doğal halinle açık ve net olursan, doğru kişi mutlaka karşına çıkacaktır. Unutma, kimse için değişmek zorunda değilsin, seni fark edecek biri mutlaka vardır 😉✨.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
104Cevap
11 ayZordan kastınız sürekli trip atmak, mesajlara aramalara bilerek geç dönmek ya da dönmemek, konuşurken mıy mıy uyuşuk şekilde önemsizce konuşmak, bir şeyi beğenmemek falansa bu zor değil, çocukluktur bana göre. Şahsınıza demiyorum genel olarak böyle kadınlardan zaten bi zahmet uzak durulsun 😃
10 Yorumla
11 ayErkeklerin geçici sevgisiyle ne yapacaksın ki çok ta lazım değil hani
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı.
11 ayZor ile lanet arasında ince bi çizgi var belki onu tutturamıyosundur sjdjd
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Çok naz aşık usandırır🤣
11 Yorumla- 11 ay
Bu işi biliyorsun
- Kişilik & Karakter konusunda 207,2b cevap paylaştı.
u 11 ayben uydurmadım
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayEverest'i düşün, oraya çıkmaya çalışırken ölenlerin sayısının haddi hesabı yok. Bir de ölüm oranını orayla aynı olan bir bataklık düşün. İkisi de benzer öldürme sayısına ve zorluğa sahip diye ikisi de aynı mı olur? O bataklık Everest'in sunduklarını sunmuyor sonuçta. Yani zor var zor var. Yanlış türden/düzeyde bir zorluğa sahipsin demek ki.
10 Yorumla
11 ayBaya eskilerden kalma söz, o zamanın kadınları "beni isteyen benim için savaşsın iyi olan beni alır" kafasında oldukları için, o zamanlardan kalma bir düşünce. Şimdi kimsenin sabrı kalmadığı için "zor kadın" falan diye bir şey kalmadı.
00 Yorumla
11 ayYalan değil, basit olanı takılmalık görürler zor olana aşık olurlar
110 Yorumla
Soran11 ayZorla uğraşmak istemiyorlar diye düşünüyorum
- 11 ay
Ciddi düşünme döneminde değildir
Soran11 ayBen kolay olmak istemiyorum ama bilmiyorum böyleykende kimse gelmiyor 25 yaşındayım
- 11 ay
Kolay olma emin ol hepsi yatağa atma peşinde olur
Soran11 ayHiçbiri atamadı bu iyim
Soran11 ayİyimi
- 11 ay
İyi, merak etme illaki doğru kişi bulur bir gün
Soran11 ayHahaha doğru kişiyi bekleyelim derken karta kaçicam iyice
- 11 ay
Bekleyişte arayışta olmamak lazım, ama eve de kapanmamak lazım tabi. Hiç beklemediğin anda oluyor bu işler
- 11 ay
Aklım çıktı demi 25 e gelince klasik tc kızı koca delisi jdjsksks
Gizli Üye(30-35)11 ayBeş parmağın beşi bile farklı iken senin tutupta erkekler diye tüm erkekleri aynı kefeye koyman zaten başlı başına bir cehalet abidesi olduğunu gösteriyor.
Millet yapay zeka ile ilgili biz hala bu tür şeyleri tartışıyoruz. Yazık çok yazık..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayTebrik ederim seni bu soru için. Çünkü bu külliyen yalan. Basit olanlar dururken uğraşmak istemiyorlar hemen kaçıyorlar çünkü kendileri de basit
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
11 aykalite zor elde edilir hatta kalite detaylarda gizlidir demek ki sizin kalitenize uygun olduğunu düşünmüyorlar bu bir yalan değil hakikat
10 Yorumla
11 ayO sürüngen mahlukatlar beyinleri alttarafa çalıştığı için, orrr seviyor
23 Yorumla- 11 ay
Namuslu kadın çok namussuz onun bunun artığı erko çok
Aşırı zordan anladığınız çünkü bir mesaja min 6 saat sonra cevap atmakta ondan. İkinci seçenek anlık dönüyor daha samimi , ilgili , sevgisini hissettiriyor aloo bulunmaz hint kumaşı değilsiniz aloo :d
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayevet yalan. artık sosyal medya var, sen olmazsan bir başkasını bulur erkekler kimse kimseyle uğraşmıyor artık
30 YorumlaNe zor kız severler ne de kolay kız sadece zikmeyi severler
15 Yorumla- 11 ay
Genel konuşmasan mı?
- 11 ay
Gerçek değil herkes aynı değil
- 11 ay
Ok
Zordan kasıt sınırlarını bilen, gerektiğinde hayır diyebilen, eziş büzüş olmayan, hemen bağlanmayan, gurursuz olmayan biri olmaksa eğer, bu kızları ben erkek olsam ben de severdim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 891 cevap paylaştı.
11 ayValla direk soğurum en sevmediğim kadın tipi. Direk uzaklaşırım. Mal ve kişiliği oturmamış erkekler sever öylesini
12 Yorumla
Soran11 ayA*cıyım diyosun yani. d
- 11 ay
Ne alaka lan. Kezban sevmiyorum hepsi bu
- Kişilik & Karakter konusunda 625 cevap paylaştı.
11 ayBakma çoğu kendini uğraştıranı istemiyor kolay yoldan elde etme peşindeler
40 Yorumla Aslında ilk sevgili zor biri olduğunda zorluğu dikkat çekiyor ama erkeğin daha önce zor bir kadınla ilişkisi olmuşsa bir daha zor kadınla uğraşmak istemez. Şahsen ben istemem ne yalan söyleyeyim 😁
00 YorumlaErkekler akillandi ablacım. O sayfaları dinleme. İlişkinin ta başında trip atmaya çalışan, şu kadar maaşı olsun diyen, bana ilk buluşmada çiçek getirsin diyen kızların hepsi elendi
00 Yorumla
11 ayZor kolay gibi taktiker ergence geliyor insan akıllı olana sohbeti sarana ve dışını beğendiğine çekilir bu kadar basit
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 11 ayErkekler zor kadını değil, paçoz kadını sever.
İmza, kaşe, mühür.20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Böyle hipotezler hep düz mantıkla hareket ederek söylenmiştir kişiye göre değişir yani kesinliği asla yoktur
00 Yorumla
11 ayBen de çok merak ediyorum
Zor kadını oynamaya çalışıyorlar çekip gidince de " Noldu buna?" oluyor 😀
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 464 cevap paylaştı.
11 ayZor kadınlar söz konusu olduğunda erkekler burada kendini challenge accepted durumunda hissederse köprüyü geçene kadar sonucu ortaya çıkabilir.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 ayAşırı zorsan zaten sevmezler karşındakini yorarsın basitlik ve zorluk arasındaki dengeyi tutturman lazım
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
11 ayYoo Zor birinin ego kapris narsist bencil kendini begenmiş yersiz canım tavırlarını çekene kadar kolay anlayıslı guler yuzlu çirkinle bile sevgili olurum
00 Yorumla
11 aySana 5-10 soru sorsam, manipülasyonsuz, duygu katmadan, ne olacağına bakabilir miyiz? Burdan sorucam..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayZoru sevdiğini söyleyen uydurmuş. Basit kızları sevmeyiz doğru da zor dediğimiz şey farklı mana içerecek şekilde söylenmiş olabilir. Binbir kankası olan kızdan olmaz mesela. Erkeklerle çok rahat kanka olan kızı aklı başında erkek istemez.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Saçma bişey, kızların uydurduğunu düşünüyorum. Hiç kimse oturup böyle biriyle uğraşmak istemez.
04 Yorumla
Soran11 ay
Yok var uğraşan
Soran11 ayE kolaya gidincede aynı amaç için gidiyorlar
Gizli Üye(36-45)11 ayBazen gerçekten insanların çok saçmaladıklarını düşünüyorum. Karşıdaki insandan etkilendiğin zaman iyi anlaştığın zaman sana değer verdiği zaman zaten bir şekilde oluyor bunu zor ya da kolay olması ile bir alakası yok ki
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
11 ayBunu kesin zor olduğunu ve bütün erkeklerin kendine hayran olduğunu düşünen bir hatun uydurmuştur 😂
10 Yorumla
11 ayO fazla güzel kızlar için diyolar erkeklerin çoğu mal fazla ciddiye almayın jyjsj
10 Yorumla
11 ayErkekler uğraşmayı sever bu yüzden zor kız severler
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı. Erkek demeyelim herkes ulaşılmazı elde etmeyi sever..
00 Yorumla
11 ayhayatta ki tek amacınız bir erkeğin malı olmak mı
00 Yorumla
11 ayEvet bu kocaman bir yalan. Ben ılımlı sakin kızları seviyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Amacı menfaat olan adam asla sevmez yalan:))
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı.
11 ayŞimdi şu var gercek seven mi istiyorsun yoksa sadece bedenini seven mi
00 Yorumla
11 ayÖlçü önemli tatlım aşırı kolay da aşırı zor da olunmamalı. Yerine göre davranmak önemli...
00 Yorumla
11 ayÖyle, zoru severim ama seveceksem yoksa zor diye sevilmez 😅
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı.
11 ayZor kizlar sadece heyecani dondurmeme acisindan guzeldir
00 Yorumla bende duygusal efendi adamlar kazanır diyenleri ariyorjm
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zor dediysek abartın demedik. :) Her şeyin fazlası zarar.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı.
11 ayZor olan bazen sıkar be :) hemp bi koruma kalkaniyka gezmek falan :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayAhahaha çok doğru bir çıkarım, kaçarız zoru oynayan kızdan
14 Yorumla
Soran11 ayNeden
Cevap sahibi11 ayKolay varken niye zorla uğraşalım?
Soran11 aySonra kolaydanda sıkılıyorsunuz siz tam bir dengesizsiniz
Cevap sahibi11 aySıkılmak doğanın gereği
Bence de bu cümle baya eskiden kalma. Ben de aşırı zor biriyim kendimi törpülemeye çalışıyorum, çünkü dışarıdan normal durmuyoruz gibi geliyor. Bence bir erkek taktik falan ihtiyaç duymuyor, beğendiyse her türlü sürdürüyor gibi geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayZor kız diye bir şey yoktur karşısındaki erkek zengin mi değil mi bunu anlamaya çalışan koz vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayDeğecek bir Zorluk mu?
Ciddi misin mesela
Dürüst müsün
Kaliteli bir şahsiyet misin
Yoksa eğlenceyle mi zorluk Birleşik birisin...00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayZor kız sevmem hayat kısa beni yormayın sevip sevilelim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayZor kızı anası sevsin 2025 de zor kız gitsin anasının kucağında bulsun ne arıyorsa 😴 Zaten her şey zor mq bir de zor kız çekilmez bu devirde.
00 Yorumla
11 ayzor dwadfaw bazi insanlar zor olunca cok sevileceğini düşünüyor
zor olan zor kalir yalniz yaşar süratina bile bakmayiz misal ma neydi deriz dawjdaw
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayZor kızla uğraşmam bile, suratına bile bakmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBuraya yazdığına göre zor değilsin zor olan zorum demez çünkü
02 Yorumla
Soran11 ayZor olmasam şu an birisi olurdu
Cevap sahibi11 ayNe anlatmak istiyorsun zorsun diye olmamış da olabilir
Gizli Üye(30-35)11 ayZor kız söylemleri numara. Evlilikleri bitirmek için. Erkekler zor kızları uyumlu kızları sever
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayilerde ailen evlendirir seni biriyle madem zorsun sabret zamaninj bekle
00 YorumlaAynen biktik sadece ors oldugunu Kabul Eden kadin makbul
02 Yorumla
Soran11 ayKendine layık görüyorsan sen bilirsin
Kolay lokma mı olalım 🙄😂
116 Yorumla
11 ayerkekler baskiyi, zorlamayi hiç sevmez yalan söylemişler
10 Yorumla
11 ayzor kız yani gizem yarattıgı için öyle söyleniyor gizemde erkegi çekiyor kendine
10 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt