Ya bir şey sormak istiyorum bazı insanlar neden fitne fesat? İçten gelen bir şey mi? Bende niye yok?

Kendimi övmek için demiyorum ama herkese karşı iyi niyetle temiz kalple yaklaştım

En ufak kalbimde kötülüğe yer olmadı ( herkes söyler bunu annemde der tertemiz bir kalbin var der)

Sinsi bir şekilde alttan alttan yapacaklarını yaptılar hep.

Bazısını hemen farkedip uzaklaştım bazısını da dost gibi göründüğü için zamanla farkettim

Ufak tefek basit şeylerin hesabını yapıyor bazı insanlar , ufak şeylerden test ederek deneyerek sinsi sinsi hareket edip sonra da ego tatmini yapıyorlar

Kendi yararına hizmet edecek bencillikleri için karşı tarafı araç haline getiriyorlar

Büyük şeylerde hiç yapamadılar gözle görülecek şeylerde tepki vereceğimi bildikleri için çok sinsi hareket ediyorlar anlayamıyorum bazen

Kendi korumak için hep bi temkinli haldeyim

Ben niye bu kadar masumum?

Sinsi fesatlık doğuştan gelen bir şey mi yoksa kafalarını hep buna mı yoruyorlar gün içinde bunları mı düşünüyor bunlar?

Ben işime gücüme bakıyorum genelde sorumluluklarımla uğraşıyorum

Bu bazı insanlar özellikle sinsiliğin ve insanları kullanma yönetmenin kitabını yazmış gibiler?

Kendimi sürekli korumak ve savunma halinde olmaktan yoruldum

Resmen açığımı arıyorlar nasıl hükmederim nasıl kendime göre onu yönetirim diye?

Paranoyaksın demeyin defalarca kez çeşit çeşit insanlardan bu tarz şeylere maruz kaldım

Genelde de ağır konuşarak veya sert bir şekilde davranıp haddini bildirdim ama farkedesiye kadar zaten yapacaklarını yapmış oluyorlar?

Ya bir şey sormak istiyorum bazı insanlar neden fitne fesat? İçten gelen bir şey mi? Bende niye yok?