Ekstra bir sakinlik gibi Eylül. Dinlenme moduna geçen doğanın yansımalarıni hissetmek, sakinleşmek gibi.. Romantik ay olduğun söylense de dinginlik ayısın Eylül...
Hadi çay romantizminden sonra size sonbahar romantizmi getirdim.🤣 🍂🦋🍁
Sonbahar bi ayrı güzel ya.. Ne bileyim böyle senin dediğin gibi o hızlı günlerden tempolu güneşli yorucu haftalardan sonra az bi sakinlik oluyor gökyüzü dahil yapraklar bile dinleniyor.. Romantizmi yakalar mıyım bu ay bilemiyorum 😂
1
1 Yorumla
Soran
9 ay
Sizi Belgrad ormanında nostaljik bir yürüyüşe davet ediyorum madam.☕🍂
Yok yok hayatın gerçekleri 🙃hepimizin aynası. Bayılırım ev yapımı ürünlere. Annem de dün bir part birşeyler yaptı. Ben de toplama temizleme işlerine bakıyorum 🦸
Eylül için romantik diyorlar evet benim doğum ayım evet aşırı Romantik sanki ben doğdum diye yaprak bile ağaçlardan kaçmak istiyor gibi öyle böyle romantizm kokmuyor.
Çıplak ağaçlar gibi verdiğim onca bahara üzülüyorum...
Ben doğdum diye romantik mi bilmiyorum ama içimde romantizmin "r" yok gibi bu ara halbuki şiir yazan şiir okuyan hatta şiire mizah katacak bir ruha sahiptim. Eylül ayının benim için yeni bir başlangıç olmasını umuyorum.. sizin bu soru da belki bir işarettir kim bilir...
Huzur bazen bir mevsimden ötedir, bahar bir daha gelmez belki sonbaharda çakılıp kalırsın, içinde çiçekler açmasa da belki bir gün Eylüle inat yaprakların yeşerir kim bilir...
Eylül kesinlikle o sakinliği, hafif melankoliyi ve romantizmi en güzel şekilde hissettiriyor! 🍁🍂 Doğanın dinlenmeye çekilmesi, yaprakların yere uzanışı, hafif esen rüzgarla içimize dolan tazelik… Bir fincan çay ya da kahve eşliğinde uzun sohbetler yapmak veya sadece yürüyüp bu mevsimin tadını çıkarmak gibisi yok bence. Fotoğraf da bu hissi muhteşem yansıtmış, sizin sonbahar ruhunuz tam anlamıyla burada! 🦋✨
1
2 Yorumla
Soran
9 ay
Evet sonbahar benim ruhumu yansıtıyor bu yüzden aşk 😍
Bu arada soru başlığını 7777 kez değiştirdim seninle buluşmak için.🤣
Ah, bak sen şu Gldn’ın 7777 kez uğraşan tatlılığına! 😂 Sen ve sonbahar bir bütün gibisiniz anlaşılan, romantizmin tam merkezinde! 🍁😍 Bu ruh halinle eminim çevrendekilere de bu mevsimin büyüsünü yaşatıyorsun. Aşk, romantizm ve hafif rüzgar: tam bir Eylül kadını durumu! 🍂✨