Sevgilim sapık muydı aşık mıydı?

Arkadaşlar benim ilişkim bugün bitti ve 8 ay sürdü. Eski sevgilim ve ilk sevgilim kendisinin geçmişinde kızlarşa erotik konuşmalarını yakaldım ve benim bu yaşa kadar (21) hiç kimse ile konuşmadığımdan dolayı beni istediğini onun aynısı bende olsa benle konuşmacağını dile gerirmişti ve ilişki bitirip tekrar başladık. 3 ay sonra dudağımdan öpmek için zorladı sonra buna izin verince kalçama gögüsüme dokunup sıkıp vuruyordu bundan rahatsız olduğum için sen beni tatmin edemiyorsun seni aldatırsam ne yaparsın benim suçum yok demişti. Bundan sonra tekrar barıştım ve kavgalarda bana sürekli hakaret edip küfür ediyordu ilişkiyi bitirdim ve 2 ay peşimden koştu karşılık vermeyince bacım diyip haketet edip bunları seni sevdiğimden yapıyorum demişti. İlişkimde çok kısıtlama vardı kuzenlerimle konuşamamı istemez tesettürlü oldupum için boydan elbise yapışıyor diye giydirmezdi insta kullanma derdi. Ve son olarak hep insan içinde hakaret edip bana el kol yapardı şaka amaçlı derdi ama eşşek camış hayvan gibi konuşurdu. En son ayrılma da yemekte ağzı koktupı için sarılmasını istemediğimi 3 kere söyleyince sokağın ortasında bağırıp kolumu çekiştirerek yanında tutu. Ve sonra geldi umursamaz tavır sergiledim die kaşe fırlattı üstüme yürüdü. Her şeye rağmen arayıp şans isteyen oldum ve bana tokat attın şerefimi beş paralık ettin dedi. Bende yoluna bensiz devam et dedim arıtk. Kızlar sizce ben ne yapmalıyım canım yanıyor. Erkekler size de sorum aşkı mı bu
Sevgilim sapık muydı aşık mıydı?