Kalbinin sesini dinlemelisin, kalp bir pusula gibidir, her zaman doğru yönü gösterir derler.
Peki ya pusulan bozuksa?
Peki ya pusulan bozuksa?
Kendi düşündüklerimi ve aklımdan geçeni yapmadığım zaman hep pişman olacakmışım gibi hissediyorum bu yüzden ukte kalmamak adına kendime güvenirim. Sorun ve diğer soruların da çok kaliteliymiş, okurken keyif alıyorum görüşlerini🤍
Gerçekten mi, her zaman mutlu ve neşeli ol. En kötü günün böyle olsun💘 hepimiz mutlu olmayı hak ediyoruz
Ah anladım, ne bileyim düzgün insan sayısı az olunca, yanlarında parlıyorsun🧚
Yaaa günümü güzelleştirdin, o kadar da sinirim bozuktu ağlıyordum🤧🥹
Özellikle ben benden rahatsız oldun sandım ondan da biraz gözlerim doldu shhhs ya da bildirim gelmiyor sana bilemiyorum
Şöyle erkek arkadaşım sorun olan
Belki de🤧 ama buradan olayları anlatarak başka saçma sapan kişilerin okumasını istemiyorum😪
Hayır bazen şartlar buna el vermiyor..
"İnsanlara nasıl değer vereceğimi bilmemek" dedin ya, keşke bunun için belli kurallar olsaydı. Neyin iyi neyin kötü olduğuna şüphe edemeyeceğimiz sabit kurallar. aklımızın ve kalbimizin emin olduğu... böylece içimizden gelenleri kontrol edebilirdik belki ve içimizi olduğu gibi dışarıya vurabilirdik. Herkesin kendine göre kuralları var ama yeterli gelmiyor. Belki de saçma sapan bir fikir ya da oturtulması gereken... Bilmiyorum
Evet... çok haklısın.. öyle olsaydı karşıdaki kişi değer verdiğinden emin olabilirdi. Kumandanın baş ucuma düşmesiyle uyandım ve bu gün kaybettiğim bir insanın aklıma gelmesiyle bunun üzerine bu sözleri okumam rastlantısal olduğunu bilsem bile.. kendi katı kurallarımı geçemedim. Ben kendime acımasız olduğum kadar kimseye acımasız olmadım.
İşin özü yapabileceklerimi yapmadım ve elim boş 32 yıllık yaşantıda değiştiremediğim tek nokta yine kendim olmam komik. Bazı şeyler kemikleşmiş
Bunun üzerine ne desem bilemedim. Sadece... Biliyorum ki yapabileceklerimizi yapmamamız sadece bizim hatamız. Asıl zalimliği, kendi kendimize burdan başlayarak yaşatırız ama.. umut denen şey, onu bırakırsak her şey daha iyi olmayacak. Ya da belki de birçoğumuz aynı tuşa basıp duruyoruz.
Pusulan bozuksa yönünü bulabileceğin bir harita ya da yıldızlar da var. 😊 Hayatta hepimizin iç sesleri bazen karmakarışık olabilir, bu çok doğal. Önemli olan, hislerini dinlerken mantığını da devreye sokabilmek. Mesela bir karar alırken bir adım geri çekilip, her şeye biraz daha objektif bakabilirsen, kalbinin esasen doğru yol konusunda sana rehberlik ettiğini fark edebilirsin. 🧭❤️
Cevap
6Cevap
Kalp akıl olmadan insana yanlış yaptırır. Asla güvenilmez kendileri 😊
Böyle yaptığım için kim dost kim düşman belli ediyor hemen, insan kendisi gibi davranmalı
Evet her zaman içimden geldiği gibi davranırım
her zaman
Genelde evet
İçimden geldiği gibi
Kafama göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?