İlk tanıştığım da nasılsam öyleyim diye düşünüyorum. Tanıyanlar görüş yapabilir.

İlk tanıştığım da nasılsam öyleyim diye düşünüyorum. Tanıyanlar görüş yapabilir.
Aynıyım. Sürpriz hallerim yok. Olduğum gibi sinir bozan bir insanın karşısında tabiki olamam. Çünkü yapım gereği sakin ve uzlaşmacıyım. Sinir bozan laf sokan insana sakin ve olumlu kelimeler cümleler kullansam daha çok üstüme gider doğal olarak. Orada hak edene göre davranmam gerek.
Sen ne yapacağını iyi bilirsin 😊
Teşekkürler sende🙋🏻♀️
Canımcığım 🥰 Seni tanıdığım kadar söylüyorum kesinlikle aynısın ilk zamanlar sorularda ara sıra tesadüf görürdüm seni çok seviyeli samimi saygılı mizansel biriydin sonrasinda zamanla daha samimi olduk güzel bir dostluğumuz oluştu yine aynı kişiliktesin 👍 nerde duracağını, nerde konuşacağını bilen çizgisini asla aşmayan bir insansin oyuzden zaten seni çok seviyorum 🥰 seni sen olduğun samimi ve doğal olduğun için seviyorum 🙋❤️🥰 en güzeli de seninle konuşurken de çok rahatım ve içimden geldgi gibi davrananiliyorum 🙋
Dün gizliden diğer soruma cevap yazanlar oldu da. Tanımadan çok değişik cevaplar yazıyorlar.
Teşekkürler renkli kadın 🥰🌹
Bana da yazıyorlar canım tanımadan etmeden onların tek amacı polemik yaratmak istiyorlar işte insanın da ister istemez canını sıkıyorlar haliyle
Rica ederim ne demek 🙋 iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏🥰🙋
Sende tatlış ❤️🥰🌹
@fesfs merci 🌹 sende çok iyisin Naciye. Güvenim sonsuz. Bazı dediklerime bakma sinirlenince gözüm dönüyor 🤣
@fesfs arkamda sizler gibi insanlar olduktan sonra sırtım yere gelmez
@r_engarenkyollar 🌹
@fesfs gizlenemeyeceği buraya gelmez 🤣
@fesfs merak etmeyin bulamazsanız beni etiket yaparsınız Bu yaptı dersiniz çok fazla aramaya gerekli duymazsınız
@fesfs bilmez miyim. Allah şerrinden uzak tutsun sinirli iken 😂
@fesfs hep öyle olur zaten yanlışlıkla oldu ama nedense ilk aklınıza gelen ben oldum
@fesfs Ben yorumlarda laf dalaşına girmem buradakilerin unutup unutmaması da umrumda değil bu yorum senin için değildi sadece kim olursa olsun bu saatten sonra benimle ilgili sağda solda kendi profilimi etiket görüp böyle bir şey yapan olursa yapmasam da gerçekten yapıp hakkını vereceğim
@fesfs Tamam bir şey demedik kırılmak da suç
@SilentWolf EİG için teşekkür ederim 🙏🙋🥰
Offf yanlış etiket oldu çok özür dilerim 😌😌
@ertugrulkartal1903 EİG için teşekkür ederim 🙏🙋🥰
Rica ederim 🌹😊🥰
Seni bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir.
Bende zaten aynı, düzen, neysem o,
Sen sinirlenme yeter Naciye 😀
Halledersin 😊
Kendim gibi davranırım zaten farklı davransaydım insanlara yalakalık yapan bir insan olsaydım sevilen bir kişi olurdum yani senin hakkında çok bir yorumda bulunamıyorum çünkü yani seninle sohbetimiz muhabbetimiz oldu ama öyle bir samimiyetimiz yok çok iyisin ya da çok kötüsün diyemiyorum kendi halinde biri olduğunu düşünüyorum ama bilemem
Yapma volkan seninle muhabbetimiz olmadıysa kimseyle olmadı
O kadar muhabbetimiz oldu da abi güvenin yokmuş demek ki ne yapalım kırgınlıklarımız var bana karşı güvenin yokmuş bunu anladım dün canın sağ olsun bak seni takip etmiyorum Ama sorularını takip edip geliyorum önceki hesaplarımda daha iyiydik şimdi ise her an birbirimize kılıç çekip öldürecek gibiyiz
Güven çok farklı bir şey.
Ben senin güvenini yıkacak bir şey yapmadım ha geçmişteki yaptıklarımı soruyorsan açtığım soruları şunu bunu durup durup aynı şeyleri konuşmaya gerek yok o konuda senden defalarca özür diledim konuştuk helalleştik ama demek ki güvenin yokmuş ne yapayım Ama şunu bil Ben burada kimseyi satmadım satmam
Cevap
9Cevap
Her zaman kendim gibiyim ben
Kendim gibiyim net bir insanım.. Yapmacık hareketlerle işim olmaz.. İçimdeki neyse dilimdeki de o olur.. Aksi mümkün değil.. 😂😂 Beni tanıyanlar bilir.. 😄
Evet, öyle olduğumu düşünüyorum.. Yer, zaman fark etmeksizin.. Aksi halde ben, ben olmaktan çıkarım zaten.. Kendimi böyle seviyorum.. Her kendim gibi davranıyorum diyene de inanmam asla.. Çünkü mutlaka ispat eder, rencideleşdiririm..
Elimden geldiği kadar her zaman samimi olmaya gayret ediyorum. Yapmacık olmak pek bana göre değil.
Ben hep aynıyımdır. Başta nasılsam sonda da öyle. Sadece karşımdaki kişiye göre hareketlerim ve tavırlarım değişiklik gösterir o kadar. .
Bu sitede kendim gibi değilim sadece 😂 normalde daha sevecen daha ılımlı daha naziğimdir efenim😂
Ben ters tarafını görmedim efendim 😂
Senle bir ara kavga ettik biz aslında sen unutmuşun onları neyse hatırlama şimdi 🤣
Valla mı eski hesabında mı 😂
Evet 😂
Ben her zaman kendim gibiyim, kendini bilen insan başkalarına göre değil kendin olmaktır. Ya olduğun gibi gör ya da göründüğün gibi ol. Bu Hz. Mevlana'nın sözüdür, anlayana..
MAŞALLAH SANA 👍🤲
Önce göründüğüm gibi oldum, sonra da olduğum gibi göründüm.
kendim oluyorum, karşıdaki çok hassas ve kırılgan biriyse olduğumdan daha dikkatli kelimeleri seçip, kibar olmuşluğum da var
Yaşasın yapmacılık
Sen çok yapmacıksın. 😂
Havalı gibi görünüyorsun ama değilsin 😀
Ulan şimdi bunu dedim diye millet neler neler söyleyecek hakkımda yine.
Milletten önce ben başlicam şimdi 😒
İyi bir şey söyledim merak etme 😊
Kötü dedin ;D kes
Şekil 😂
Neeee
İyisin iyi 😊
Egoluyum :D
Nööö
😃😃 nööö deme çırpılırsın
Çırpılmış halim bu daha fazla olmaz 🤣
Teşekkür ederim:) gördüm ne yaptığını
Boş konuşmaları kafam kaldırmıyor 😊
🙏
Daima kendim gibiyim, yapmacık davranış ve konuşmaları hiç sevmiyorum.
Her zaman kendim gibiyim ne eksik ne fazla kim neyi hak ediyorsa öyleyim.
Her zaman kendim gibi oluyorum. Yapmacıklık yapamıyorum
Kendim gibiyimdir uğraşamam rol yapmakla ama kendi kişiliğimide göstermem
😂😂😂Bende hiç biliyorum nasıl poz versem diye 3 saatimi harcıyorum
Her zaman kendimim, kendimin diğer versiyonlarını çıkarıyorum arada
Kendim gibi oluyorum çoğu zaman. Ama sevmediğim kişilerin yanında rol yapabiliyorum bazen.
Kendimden geçtim yapmacıklığı açtım ilerki adanın kıyısında dinleniyorum su çok durgun aynı ben
istesem de yapmacık olamıyorum ya
Yapmacık şeyleri sevmiyorum, doğal olmak en güzeli
omurgam hep dik öyle de kalacak
Özellikle sevdiğim insanların yanında.
Her zaman kendim olurum.
Burası için konuşacak olursak, yapmacık.
Yok ya beceremem, neysem o olmaktan vazgeçmem..
Kendim gibiyim
Aynı ben 😂😂🤣🤣😝
Neysem oyum. Yapmacık olamam, olmak da istemem.
kendim gibiyim.
Kendim gibiyim
Hep olduğum gibiyim
Kendim gibiyim.
Kendinim
Her zaman ve daima kendim olurum
Kendim gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?