Ciddi dururken yüzüm pürüzsüz gibi ama güldüğümde göz çevremdeki kırışıklık ve göz altı torbalarım ortaya çıkıyor. Bunu minimize etmek için ne önerirsin.
Sivilce akne gibi sorunlarım hiç olmadı şimdiye kadar. Çok fazla cildimle uğraşan biri de değilim. Sadece temizleyip nemlendiriyorum yetiyor. Hamilelik zamanımda güneş lekesi oldu küçücük bişey onun dışında cildim yeterince bebeksi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet her zaman bebek gibidir 😌
Ciddi dururken yüzüm pürüzsüz gibi ama güldüğümde göz çevremdeki kırışıklık ve göz altı torbalarım ortaya çıkıyor. Bunu minimize etmek için ne önerirsin.
Yaşlılık karşıtı kremler ve göz kremi
Sağol
Rica ederim
Sivilce akne gibi sorunlarım hiç olmadı şimdiye kadar. Çok fazla cildimle uğraşan biri de değilim. Sadece temizleyip nemlendiriyorum yetiyor. Hamilelik zamanımda güneş lekesi oldu küçücük bişey onun dışında cildim yeterince bebeksi.
Cildimi seviyorum bazen kendi kendimi öpüyorum puahahah. Çatlak doluyum çatlakkk...
🤣 🤣
Yaz aylarında güneşten etkileniyor cildim. Ama genel olarak fena sayılmaz.
ya ben erkek adamım 29 yaşına kadar sivilce namına bi şey bile görmedim özel bi bakım yapmadım yani daha önce hlsdkfhg
Her zaman değil. Insaniz sonuçta yediklerimiz ictiklerimiz hayat stresi yordugu için hep aynı yüzümüz olmuyo
Çok şükür pürüzsüz genetik ve düzenli bakım etkisiyle. Ama az uyuyunca solgun gözükür.
Tabbbbbbi ki 0 kıl 0 tüy, muazzam bir vücudum var abla...
Cildim beni üzmüyor bu konuda çoğu zaman bakıma ihtiyaç bile kalmıyor
Bu ara bir tık nazar değdi bebek poposu tadında cildime
Hiçbir şeyin yolunda gitmediği bu hayatın içinde tek şansım pürüzsüz bir cilt olabilir 😏
Evet, bazen küçük sorunlar yaşıyorum ama yine de cildim iyi durumda
Okadar da kadın gibi değil erkeksi olmayı tercih ediyorum
Evet Allah vergisi (milyon tane ürün sayesinde)
Bakımlarımı yaptığım sürece evet
Öyledir tabiki.. 😏😏
Hayır bazen sivilce çıkıyor. Genelde iyidir.
Katır derisi gibi cildim
Çok şükür bebek gibidir
Hayır her zaman değil peeling zamanı geliyor bazen
maalesef bi ponçik tatlış kız daha
Cildim pürüzsüz değil
Arada bir kedilerim tırnak atıyor haha
Öyleydi de yaşlandım artık
Evet pürüzsüzdür..
Hayır tabiki ama bakım çok önemli.
Hayır değil
Hayır
Nasıl her zaman olsun