Cilt Bakım Cildiniz pürüzsüz müdür? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Cildiniz pürüzsüz ve bebeksi mi?#Edamedaciltbakım 🧡 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Güncellll Cildiniz pürüzsüz müdür? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Cildim pürüzsüzdür tabi ki de.. arada sivilce çıkar ama çok çok nadir.. 1 0 Yorumla
Mantikalemi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Herşeyimi beğeniyorum... Boyumun 155 olması haricinde.Gözümun iriligini, cildimin bebeksi olmasını, beyaz tenimi, iri dudaklarımı.Kendine karşı ozguvensiz erkek ve kadınlar ne kadar beni eleştirsede...Kendileri çürük elmaya benziyor🙂 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cildimi genelde beğeniyor çoğu kişi bende seviyorum ama sadece renk eşitsizliği olan bölgeler var yüzümde ona da bir çözüm bulamadım. 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Genelde yaşımı göstermediğimi söylerler pürüzsüz olduğunu söyleyebilirim birazcık da yağlı bir cildim var. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Hayır değil. Olmasını isterdim. 41 yaştan sonra noktalarda çıkıyor. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl evet güzel ve sağlıklı bir cildim var 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bebeksi bir yüzüm var ama tamamen pürüzsüz diyemem 1 0 Yorumla
zeynourfalıdeğil Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çocukluğumdan itibaren sıkıntı yaşamıyorum 2 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 749 cevap paylaştı. hayır değil 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Bebek totosu gibi 😂 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. maalesef 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Cildim pürüzsüzdür tabi ki de.. arada sivilce çıkar ama çok çok nadir..
Herşeyimi beğeniyorum... Boyumun 155 olması haricinde.
Gözümun iriligini, cildimin bebeksi olmasını, beyaz tenimi, iri dudaklarımı.
Kendine karşı ozguvensiz erkek ve kadınlar ne kadar beni eleştirsede...
Kendileri çürük elmaya benziyor🙂
Cildimi genelde beğeniyor çoğu kişi bende seviyorum ama sadece renk eşitsizliği olan bölgeler var yüzümde ona da bir çözüm bulamadım.
Genelde yaşımı göstermediğimi söylerler pürüzsüz olduğunu söyleyebilirim birazcık da yağlı bir cildim var.
Hayır değil. Olmasını isterdim. 41 yaştan sonra noktalarda çıkıyor.
Bebeksi ama gerçekten 🤘😂
Regl dönemleri haricinde evet
Hep öyleydim evet.
Hayır sakallıyım ben.
Belki de tek iyi olduğum yön 😂
evet güzel ve sağlıklı bir cildim var
Bebeksi bir yüzüm var ama tamamen pürüzsüz diyemem
Kuru ve pürüssüz bir cilde sahibim.
Hemen hemen...
degil çok net ve dürüstüm
Çok şükür evett temizdir
pürüssüzdür ahahh