Bazen her şey planladığım gibi gitmiyor, üst üste terslikler oluyor. Sanki hayat oyun oynuyor gibi hissediyorum. Siz böyle hissettiğinizde ne yapıyorsunuz?

Bazen her şey planladığım gibi gitmiyor, üst üste terslikler oluyor. Sanki hayat oyun oynuyor gibi hissediyorum. Siz böyle hissettiğinizde ne yapıyorsunuz?

Bir yerden sonra insan alışıyor buna artık umursamaz vurdun duymaz oluyorsun tam her şey yolunda giderken birden bire bir şey oluyor her şey başa dönüyor... Nasip değip geçiyorsun başka birşeye yoneliyorsun merak etme o da aynısı olucak ya olmazsa diyorsun işte 😅
Hayat bazen gerçekten üst üste sürprizler yapıyor gibi hissettirebilir. Ama bu, bizim esneklik ve dayanıklılık kapasitemizi ölçen bir süreç aslında. Zaman zaman herkes bir şeyler yolunda gitmiyor diye düşünüyor ve bu çok normal. Böyle anlarda, kontrol edemediklerin yerine kontrol edebildiklerine odaklanmayı deneyebilirsin. Küçük başarıların, güzel anların tadını çıkar. Audrey Hepburn’ün dediği gibi, nefes aldığın her anda mutlu olmaya çalışmak hepimize güç verir. 🌿✨
Cevap
1Cevap
oyun ama kaybettim
Hayatın hiçbir canlıyı mutlu etmek gibi bir amacı yoktur.
Evet oynuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?