Hayat bir tiyatro sahnesi mi yoksa bizler sadece figüran mıyız?

şimdi şöyle bir düşünelim hayatımız daha dogrusu dünyamızın büyük bir bölümü yalanlarla hayat sürmektedir bunu siyasetten tutunda aile fertlerine kadar görmekteyiz ve bazı yerlerde dogrusu söylesenler kabul edilmeme aşamasına gelmişken şu an birisi çıksa ve bizlerin gördügümüz ve duydugumuz olayların aslında sadece bunlardan ibaret olmadığı ve senaryonun sadece bir bölümünü bizlere gösterdiklerine söylese bu kişi hakkında ne düşünüdünüz? şahsen ben canice öldürülen Özgecan olayının perde arkasıında daha farklı olayların oldugunu düşünemkteyim çünkü ülke çapında ve siyaset arenasında yaklaşık 2 gündür gündemde buda bana aynı vanda kaybolan küçük kardeşimizi hatırlattı o da sadece gündede durdu orada kim bilir neler oldu ama sonu olarak bulundumu bulunmadı mı bilemiyoruz... Özgecan kardeşimize allahtan rahmet mekanı cennet olması dileğiyle yakınlarına ve sevdiklerine baş saglı diliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
bizler kendi yaşamlarımızın baş aktörleriyiz. ancak hayat sadece bizlerin etrafında dönmemektedir hayatımız boyunca bir çok konuda hayatımızı başkaları yönetmektedir buda aslında bizlerin pekte başrolde olmadıgımızın birer kanıtıdır sanırım
Hayat bir tiyatro sahnesi mi yoksa bizler sadece figüran mıyız?