Biz burada makyajdı modaydı saçma sapan ilişkilerdi vakit harcarken millet hayatını yaşıyor alın size Francisco Lachowski..
Adam 91 li ve 3 yaşında oğlu var ve karısını ne kadar güzel hayat olarak bizden 10-0 önde
Şimdi bizim gururlu Türk erkekleri yazar bu ne be ben ondan daha yakışıklıyım tabi arkadaşlar siz ondan daha yakışıklı biz bu kadından daha güzeliz o yüzden burada takılıyoruz o yüzden bu haldeyiz 😂 Bu arada karısı ikinciye hamile
Suriye de 3 yaşında çocuklar annesiz babasız kalıyor daha hayatın başında hiç kimsesi kalmamış küçücük nice yavrular var. Ve binlerce sakat insan kimisinin hayali sadece yürüyebilmek, kimisinin hayali sadece bir göz ve dünyayı görebilmek. Şimdi bunları bir düşün istersen sonra dön bir kendi haline bak.
Kimsenin Mutluluguna asla karışmam! Başkasının ilişkisi beni ilgilendirmez beni ilgilendiren benim hayatımdır! Evlenmiş birisinin Karısına Avratına bakmam Aksine Saygı duyarım sevdigim bile olsa !:D DED
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam bizde bakmıyoruz da bir bizim hayata bak bir onlarınkine şu yaşında çocuk sahibi olmak bile güzel aynı yaşta çocuk sahibi olan bizdede var ama maddiyatı yok bilinci yok genelde iş sahibi olup kariyer yapıp para kazanayım sonra çocuk yapayım diye bekliyoruz bir bakmışsın yaş 35 yolun yarısı 😂
sen onların genç yasındamı cocukları oldugu için kıskanıyosun? ha bide şu konuda haklısın artık parası olmuyana kız dogru düzgün yok :D Ha bide ama biz 35 yaşa kadar beklemiyoz o abartı ama :P
O yönden özeniyorum birde çocukları da isyan etmeyecek tiplerinden dolayı o yönden mesela benim anne de baba da iri yarı kilolu kardeşimle biz de öyleyiz her gün lanet ediyorum genlerime 😂 Yüz yapısı vs.. Bu çocuklar hem parayla rahat büyür hemde tip olur hemde fransizco 25 yaşında 2 çocuk babası! ne güzel :(
Hayır değil neden değil şimdi çocuk yapsan ne olur çocuk lanet eder 😂 Ekonomik özgürlüğü kazanmadan iyi bir baba bulmadan ona gelecek hazırlamadan olmaz o da 35 i bulur artık sonra da ne tadı çıkacaksa😂
Yasadigim sehirde hatri sayilir bir paraya sahibim... esimle cok mutluyum... cocugumda var... tiple alakasi yok bu islerin henuz kucuksun sanirim.. ozenmeni gerektirecek bisey yok ortada ayrica burda kimse makyaj su bu derdinde degil valit geciriyor bir cogu
Biliyorum makyajı felan örnek verdim sadece benim demek istediğim şu senin durumunu bilemem ama Türkiye de normal bir genç kariyer yapmadan evlenmesin bence çünkü herkesin ekonomik durumu iyi değil işsizlik var çocuk yapsan ona haksızlık iyi bir kariyer yapayım iyi bir eş bulayım gelecek hazırlayıp çocuk alayım desen yaş oluyor 35 o saatten sonra çocuk yapsan ne tadı çıkar ki
Mutluluk parayla kariyerle vs olmuyor ayrica cocuga yazikta olmuyor yemeyip yediriyor giydiriyor herkes merak etme sen herkes nasibini yer nasibiyle gelir baska hayatlar muhim degil kendi hayatina bak...
Evet tabiki hakli oldugun nokta var ama unutma ki somalide bir ailenin kizi ya da suriyeli multeci bir ailenin kizi ya da zambiada bir ailenin kizida olabilirdin. O nefs guzeli en guzeli ister ama sinavin sartlari esit degil bu yuzden odulde farkli olucaktir.
Haline şükret Daha doğrusu halimize şükredelim Sağlığınız sıhhatiniz yerinde aç değiliz açık değiliz yediğimiz Önümüzde yemedimiz arkamızda. Türkiye'de Ben aç ve Fakir insan göremiyorum Bu tip insanlara değil de Suriye'deki Irak'taki savaşta çaresiz olan insanlara bakarsan haline şükret edebilirsin
Başklarının hayatlarına özenmek bir ömür boyu mutsuz olma sebebi ! Bu tarz aileler reklam kokan magazin malzemesi aileler! çok şükür hiç özenmedim özenenlere geçmiş olsn
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Adı herneyse şöyle bir şey var bir bizim hayata bak bir onlarınkine şu yaşında çocuk sahibi olmak bile güzel aynı yaşta çocuk sahibi olan bizdede var ama maddiyatı yok bilinci yok genelde iş sahibi olup kariyer yapıp para kazanayım sonra çocuk yapayım diye bekliyoruz bir bakmışsın yaş 35 yolun yarısı sonra ne tadı çıkar evliliğin çocuk yapmanın
hayat bu yani azer babanında dedigi gibi heran herşey olabilir kimbilir belkide biri cıkar karşına sen bunlardan yüz kat daha cok mutlu olursun bilinmez
Benim demek istediğim nokta şu arkadaşlara açıkladım sana anlatayım bir bizim hayata bak bir onlarınkine şu yaşında çocuk sahibi olmak bile güzel aynı yaşta çocuk sahibi olan bizdede var ama maddiyatı yok bilinci yok genelde iş sahibi olup kariyer yapıp para kazanayım sonra çocuk yapayım diye bekliyoruz bir bakmışsın yaş 35 yolun yarısı biz o yaşta çocuk yapsan muhtemelen cahillikten erken evliliktendir güzel bir evlilik yapmayı güzel bir kariyer yapmayı beklesen 35 sonra ne tadı çıkar evliliğin çocuk yapmanın
En İyi Cevaplar