İki yüzlü yapmacık gülümselere asla kanmıyorum. Kurduğu normal cümleden bile amacını anlıyorum.

İki yüzlü yapmacık gülümselere asla kanmıyorum. Kurduğu normal cümleden bile amacını anlıyorum.

Evet kesinlikle anlayabilirim bir insanı konuşmasından beni sevmediğini anlayabilirim hatta şöyle bir gerçek söyleyeyim sevmeyen bir insan konuşmayı bile istemez. Sırf konuşmayı kesmek için bir şekilde bahane bulmayı tercih eder
Tecrübe çok olunca anlar insan normaldir😂asıl olay bunu anlayabilen insanı önceden tanıyabilmektir. Bunu anlayan insanın geçmiş aşk defteri kalabalık olduğu için bazen uzak durmakta fayda vardır.
Kurduğu cümleyi ne kadar hissederek söylediğini tavrından mimiklerinden jestlerinden eylemlerinden anlarsın. Yapmacık sözler illa tavırlarla ters düşer , dili başka söyler yaptıkları başka şey söyler...
Bu konuda pek iyi değilim maalesef ki. Bariz jest ve mimikleriyle belli etmediği sürece kendim gibi sanıp başlıyorum hayat hikayemi anlatmaya sjsjsj
İletişim sırasında birinin seni sevmediğini anlamak bazen sezgisel bir durum oluyor. Kimi zaman söylediği "sıradan" cümlelerin tonu, beden dili veya seçtiği kelimeler bile bunu ele verebilir. Ama dikkat et ki insanlar çoğu zaman sevmediğini değil; kendi kişisel çatışmalarını, korkularını ya da yanlış anlamalarını dışarı yansıtıyor olabilir. Anlamak iyi, ama acele etmeden çözüme odaklanmak daha değerli olur. 🖤✨
Cevap
41Cevap
Anlarım, benim karşımdaki herkimse o da anlar sevilmediğini.
Benden haz etmeyen kişileri bakışlarından ve seçtiği kelimelerden anlıyorum ve muhattap olmuyorum. Daha çok deliriyorlar...
Evet anlayabilirim. Kaldı ki zaten kimsenin benimle konuşmasına ihtiyaç duymuyorum. İrite eden meşgul de etmesin
Sevildiğimden emin olduğum tek bir zaman dilimi oldu benim yaşantımda
Konuşmasında gerek kalmadan hareket ve tavırları anlamama yeterlidir.
Hissederim ben. Müneccim gibi adamım
Davranışlarla desteklenmeyen sevgiye zaten inanmam, benim için bir şey yapmıyorsa zaten sevmiyordur.
Aşk konusu olarak değil, genel insanların yapmacık tavırları anlamında
Evet canım ❤️
Seni samimi buluyorum sevdiğim birisin sitede 😄🌸♥️
Sen de öyle ❤️
Ben hiç anlamıyorum bari kandırın be arada 🥲
Shdjd
Hislerim sağoslunlar hiç yantmadilar şimdiye kadar. İnşaallah bundan sonra da yanıltmazlar.
Beni de
Bir keresinde çok net anlamıştım ya sjdjd “canım ben senin asla üzülmeni istemem ben seni çok seviyorum zaten amaaaa…” diye başlayan bir cümleden hayır beklemek saçma zaten
Bir insanla 30 dk yüz yüze sohbet etsem tüm karakterini bile anlarım, sevip sevmediğini her türlü anlarım.
Ses kolay taklit edilebilen bir şey. Kendisini söylediği şeyleri dinlerken de görmek gerekir.
Konuşurken ki yüz ifadeleri ve gözlerinden belli olur
Hareketlerinden tavırlarından da anlaşılıyor zaten sevmediği
Sadece konuşmasından değil ki.
Mimik bile yeterli.
Ses tonu.
Vücut dili.
Yüz yüze konuşurken mimiklerinden sözcükleri kullanma şeklinden anlarım
İyi rol yapıyorsa hayır ama genel olarak anlarım. Çoğunlukla da hissederim
Sevgiye Kafa yormam pek sevsin sevmesin zerre umrumda olmaz ama saygısını kaybedeni anlarım.
Genellikle evet, hal ve hareketlerinden de anlaşılır ve kendini belli eder bence.
Benim asıl korktugum çok seviyormuş gibi konuşanlar 😟
Anlıyorum öyle değildir fakan diyorum ama zamanla iç güdülerim haklı çıkıyor.
Anlarım elbette soğuk davranması ilgisiz olması sevmediğinin apaçık net kanıtı
Konuşmayı bırak hal ve hareketlerinden bile anlarım sezgilerim güçlü. Çocukken çok bedavaya dondurma yedim cips yedim
Yani bazen anlayamıyoruz
Kavun da kelek çıkar ya he işte o misaldir
Konuşmasının içeriğinden, davranış biçiminden anlarım, emin olurum.
Evet, çok net anlarım
Ya bazıları çok güzel kandırıyor aslında anlaşılabilir bişey yani ne bileyim ben sevmediğim birine sıcak davranamam mesela
Direkt anlıyorum hiç yüz vermem ama iş vs aynı ortamda bulunmam lazımsa nabza göre şerbet veririm onlarla iken onlar gibi davranırım onlara
Anlamam galiba çünkü insanlar çok iyi rol yapıyor 👏
Birinin sana olan sevgisinden şüphe duyuyorsan zaten sevmiyordur. Seven insan şüpheye düşürmez.
İnsanları taniyabiliyorsan tek kelime ve tek bakıştan az çok bilgi sahibi olmak mümkündür bence
Cok rahat belli ediyor kendini dini insan... mimikler bakışlar ses tonu vs
Evet net şekilde anlarım
Evet evet belli oluyor
Cinsellik miymiş amacı sence
Evet hissederim bir şekilde
evet anlarım cumle kurmasından bıle
İtici gelir bana hemen
Evet bunu çok rahat anlıyorum
Anlayabilirim enerjisi hissettirir.
Anlarım zaten davranışlarından da belli eder
Mümkün
Az çok sezerim