Seviyormuş gibi yapması öyle görünmesi sana umut vermesi.. sonrada canını acıtması kalbini paramparça etmesi birde üstüne benden daha iyilerine layıksın ben seni düşündügümden senden uzak duruyorum demesi acıtır çok acıtır.. acısa da öldürmez lakin ancak kalpsiz acımasız birisi olursun..
Seviyor gibi yapıp sevmeyenlerden nefret ediyorum eğer bir fikrin varsa bunu açık açık dile getirmen gerekmezmi? Hem karşındaki cinse neden bunu yaşatıyorsun neden onun hayalleri umutlarıyla oynuyorsun neden umut veriyorsun bence Sevmiyorum demek bir insanın en doğru sözüdür.
İkisi de acı durum olsa da olaya şöyle farklı bir boyut katayım,
Ben sevmediğini söylerse daha çok üzülürdüm, çünkü seviyormuş gibi yapmasında bile beni düşünmesi, kaybetmeyi göze alamaması gibi sebepler yatar. Ama öbür türlüsü biraz kırıcı, hadi başka kapıya der gibi sanki.
İnsanın en çok zoruna giden bu bence. Net olmak gerek. Sevmiyorum Müjgan seni diyebilmeli, anlamlı anlamlı bakmamalı sevmiyorsa. Ne gözlerin ne sözlerin ne sesin Müjgan benimle değilsin diyebilmeli. ( Müjgan nerden çıktı fikrim yok. :D )
Seviyor gibi yapıp sevmiyo çıkınca tabi daha ağır oluyo. Umutlandırıyo bir kere seni, hayallere sürüklüyo, vaktini çalıyo, hayallerini yıkıyo. Net şekilde sevmiyorum dese en doğrusu
En İyi Cevaplar