İçine dönüp bakmak, kendinle yüzleşmektir. Orada gördüklerin huzur da verebilir, ders de.

İçine dönüp bakmak, kendinle yüzleşmektir. Orada gördüklerin huzur da verebilir, ders de.

Aslında tek başına mutluluk diyemem, içimde karmakarışık pek çok duygu barındırdım, barındırıyorum. Ama belki de bu karmaşanın içinde bana en çok kalan şey, ders almak diyebilirim. Çünkü kendime dönüp baktığımda yaşadığım her şeyin bende bir iz bıraktığını, beni olgunlaştırdığını (tabi her zaman da olgunlaştırmadı) görüyorum. Mutluluk, hüzün, hayal kırıklığı, ihanete uğramak… hepsi bir şekilde bana bir şey öğretmiş. Kimi zaman gördüğüm şeyler beni gülümsetiyor, kimi zaman kalbimde bi ağrıya neden oluyor. Ama fark ediyorum ki kendime baktığımda gördüğüm kişi halen umut eden ve her şeye rağmen yoluna devam etmeye çalışan büyümeye doğru ilerleyen şimdilik küçük bir kız. Belki de mutluluk tam da bu olabililir... Kendini kaybetmeden, değişen duyguların içinden yine kendi özünü bulabilmek. Kendi kafamı bulandırdım belki de ders almak yerine mutluluktur en baskını.
Evet mutlu ediyor 🙃
Uzun süredir mutluluk kaynağımı içimde taşıdığımı hissettim. Kalbim hislerim duygular ve düşüncelerim. İçime dönüp baktığımda her bir zerresini görüyorum, sağlıklılar en azından. E bu da beni ben yapıyor, geçmişiyle beraber bugünümde yaşadıklarımda benimdir diyerekten oluşan bir ben var gördüğüm.. Bilemiyorum tam ama şu anda şimdi bu soruyu cevaplarken mutlu ediyor beni, belki yarine değişir ama yarinimi yarin düşünürüm ben bugünden belirmem..
Anlatabildim mi bilemiyorum ama sen anlarsın diye düşünüyorum (umarım) 😀
Geçen sorunda “bazen doğru yazdığınıda anlamıyorum” demiştin ya ondan dedim jdjdh
Takıldım işte ben jdhd
E iyi madem salıverdim jdjd
Kendi içime dönüp baktığımda flu bir manzara görüyorum. Alabildiğine boz bulanık. Anlamsız hissettiriyor
Aklımdan şarkılar geçiyor
Kendimi esir aldımlar, beni kendimden kurtarlar, eyletme beniler falanlar filanlar
Bilmem en uzun yol insanın içi
Kendi içime dönüp baktığımda, her zaman huzur bulamıyorum; eksiklerimi ve hatalarımı görüyorum. Ama belki de mutluluk, kusursuzluktan değil, bu farkındalıkla yüzleşebilmekten, kendimi olduğu gibi kabul edebilmekten doğuyor.
Kendi içine dönmek ve kendinle yüzleşmek gerçekten cesaret isteyen bir şey. İnsan, bazen görmek istemediği parçalarıyla karşılaşabilir ama bu parçalar, gelişim için birer fırsattır. Seni mutlu etmeyen yönlerin varsa bile onları fark etmek büyük bir adımdır. Çünkü fark etmeden değişim olmaz. Kendine karşı nazik olmayı dene; güçlü ve hatalarını dönüştürebilen bir insan olduğunu unutmamalısın. 😉✨
Cevap
10Cevap
Etmiyor o yüzden de kendi içime dönüp bakıyorum yüzeysel bakıyorum kendime eğlenceli ve güzel bir kadın görüyorum baktığımda çok ta irdelememek lazım🤣
Etmiyor. zaten mutlu olmak gibi beklentim de kalmadı.
Kendi kendime bi kalsam olucam da işte
Kendime dönüp baktığımda günümüz yaşantısına uygun bir insan olmadığımı biliyorum ben ve benim tarzımdaki insanların bu dünyada yerinin olmadığının farkındayım Çünkü yaşadığın coğrafya kaderindir. Yaptığım yanlışlardan dolayı kendimle hesaplaşırken yapmaman gereken bir şeyi nasıl olur da yaparsın diye kendi kendime kızıyorum
İçime dönüp baktığımda kendimi çaya batırılmış bisküvi gibi hissediyorum. Yerken güzel ama fazla bekleyince dağılıyorum🤣 Ben çay sorusunda kalmışım.
Çıktım bırakmıyorlar peşimi 😀elime hir tepsi alıp çay dağıtacağım
Şakire çay yok 😆
Bir sürü kırık var.
En az 3 bölgesel hasar, bir de eklem ağrıları başladı. Pek mutlu etmiyor. Tabi soru buysa.
Bir kısmı ders bir kısmı da huzur veriyor. Şu an hepsinin bütününün yarattığı versiyonumdan çok memnunum. Önemli olan bu bana göre…
Filistin gibi iç dünyam.. bir yanım işgalde ölüyor diğer yanım işgale karşı savaşıyor..
Bazen huzur verdi bazen ders.. genel olarak memnunum şükür
Beni strese sokuyor açıkçası bende üstüne örtü çektim 😅
İçim güzel paylaşacak biri olunca daha güzel oluyo 🙂
Kendime haksızlık ettiğim zamanlara üzülüyorum bazen.
Gayet mutluyuz
Gelmek istediğim yerdeyim mutluyum.
güzel soru düşünmeliyim
Etmiyor aksine mutsuz ediyor 🤧
Mahvetse de ediyor ya
üç yıldır evet öncesini karıştırma hiç
Kendime bakınca moralim düzeliyo 😂
Ediyor, maşallah diyorum kendime.
Bir şey hissetmiyorum, ne güldürüyor ne öldürüyor.
Ajda çok da her şeyi yapmak isterdim
Mutlu ediyor
Evet
Biraz üzüyor
Ağlatıyor
Hayır… etmiyor…
Hissetmiyorum
Evet ediyor
Hayır
Aslaaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?