Kişilik & Karakter Aynaya bakınca kendinize gülümsüyor musunuz? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kendimi görünce gülüyorum normal mi sizce 😄? Kendime güler yüzlü davranıyorum.😄https://youtu.be/3_CygGaJJNc Güncellemeler+1 yıl Şaka yapmıyorum ciddiyim. Gülümsüyorum kendime bakınca normal değil mi böyle yapan yok mudur cidden 😅 Aynaya bakınca kendinize gülümsüyor musunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Gülümsüyorum 1 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Önce hafif gülümsüyorum sonra kahkaha atıp ağlıyorum jakslda 1 4 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Beni tarif ettin sanki 😬 Yorumla u Alfoo +1 yıl tertemiz deliyiz aga Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Üzüntüden içime attıklarımdan öyle oluyor kendime deli diyemem Yorumla u Alfoo +1 yıl Oyy oyy Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl yok öyle canım tavırlar sergilemeyi ergenlikte bıraktım 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Nesi ergence gülümsemenin😬 Yorumla
MAI-pen-rai Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Guzel kadınlar aynaya bakınca gulumser kalıbımı basarım buna 1 0 Yorumla
Aselcik23 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl şu an bende öyleyim beraber gülelim mii 1 6 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Bi git ya korkutma Beni 😕 Yorumla Aselcik23 +1 yıl Hwhahahhj öcü değilim kokma😀😀 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Korkarım senden korkuyorum korku filmi gibisin😂😂😂 Yorumla Aselcik23 +1 yıl Aa Yorumla Aselcik23 +1 yıl Yapma öyle Yorumla Aselcik23 +1 yıl Benide uyandir ama bekliyorum birseyler yap iste uyandır Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben kendime öpücük atıyorum 🤨😂 1 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Bende sevişiyoruz bazen 😂 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl 😂😂 canımsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gülümsüyorum
Önce hafif gülümsüyorum sonra kahkaha atıp ağlıyorum jakslda
Beni tarif ettin sanki 😬
tertemiz deliyiz aga
Üzüntüden içime attıklarımdan öyle oluyor kendime deli diyemem
Oyy oyy
yok öyle canım tavırlar sergilemeyi ergenlikte bıraktım
Nesi ergence gülümsemenin😬
Guzel kadınlar aynaya bakınca gulumser kalıbımı basarım buna