Gözyaşı dökmek, kaybın büyüklüğüne mi işarettir, yoksa senin kalbinin derinliğine mi?

Kalplerinizi güçlü tutun. Doğru yolda yürüyün. Sizi gözlerimle izliyor olacağım... 🌿🍃
Gözyaşı dökmek, kaybın büyüklüğüne mi işarettir, yoksa senin kalbinin derinliğine mi?

Kalplerinizi güçlü tutun. Doğru yolda yürüyün. Sizi gözlerimle izliyor olacağım... 🌿🍃
Bir başkasının ışığına hayran kalıp onu kaybettiğinde gözyaşı dökmek sadece onu değil o ışığın varlığıyla kendini tamamladığın yanı da yitirmektir. Bazen başkasında parlayan şey içimizde hiç tutuşmamış bir kıvılcımın sessizliğidir..
Katılıyorum Seafo
Şimdi iki ihtimal de olabilir ikisini de analizlendireyim..
———-
Bazen eksik yanını görmektir. Hayranlık duyarız evet bizde eksiktir. Merhametine hayranızdır taş kalpliyizdir , anlayışına hayranızdır anlamak istemeyiz , ilgisine hayranızdır ilgi severiz ama ilgi vermeyi bilmeyiz , fiziğine hayranızdır belki o fiziğe ulaşmak hayalimizdir , cömertliğine hayranızdır belki de biraz cimriyizdir o bizi tamamlar belki biz de onu tamamlarız ama o kıymet bilmiştir biz bilememişizdir. İşte o ağlamak tamamlanan parçalarımızın bir bir dağılması ve o boşluk hissidir.
—————
Bazen kalbin derinliğine işarettir. Birbirimizi gerçek mana da anlarız , ilgileniriz , severiz , sayarız , kusurlarımızı örteriz , tam oluruz , alışırız ama işte bir şey eksik kalır ya hani frekansımız uyuşmaz bir dağılırız toparlamaya uğraşırız ama hep bir şeyler elimizde kalır sonra saygıyla ayrılırız ve ağlarız bu ağlamak farkındalıktır , kalbin derinliğidir acaba eksik neydi diye , toparlar mıydık diye o eksik parçayı yerine koyabilir miydik diye ya da yaşananlar hoştu aslında ama uyuşamadık diye ağlanır ya işte bu da kalbin derinliğidir.
———
Sen ne okuyon psikoloji mi 😃
Bitireli çok oldu neden ki 😅
La sen psikolog musun sjsjsjsjs
Evet ne oldu ki sjjjssj
La ben öylesine dedimdi gerçek çıktı sjsjsjjsjs
Şimdi anlaşıldı senin bu yorumlar 😃 ahahahhaha
Ahahahha o zaman 17. hissin kuvvetliymiş jsjs
O yorumlar kendimden , mesleğimden değil duygularımı ifade yönüm , analizim kuvvetli 😅
Hiii anladım 😃, ama bence bu meziyetinden ötürü de zaten bu mesleği icra edebiliyorsundur
Öyle diyelim madem 😅
Anlaştık 😃
Hep anlaşalım 😅
Evet, çoğu zaman öyledir. Bir başkasının ışığına hayran olmak, içimizde özlediğimiz ama kendimizde göremediğimiz bir parıltıya tutulmaktır. Onu kaybettiğimizde ise sadece o kişiyi değil, kendi içimizdeki eksikliği, yarım kalmış yanlarımızı da ağlayarak uğurlarız.
Çok çok katıldım 🌿
Birini gerçekten sevmek ve akışkanlık olarak görmek arasında fark var. Biz insanlar o dengeyi kuramıyoruz asıl sorun o. Sırf yalnız kalmamak ya da kendi eksik yanlarımızı biriyle tamamlamak için yola çıkılmaması gerek. İlişkiler istendiği ve gerçekten keyif alındığı için yaşanmalı ve bitmesi gerektiği zaman da bitebilmeli.
Doğu sözün üstüne sual edilmez, katılıyorum 🌿
Teşekkürler ✨🥂
Ben teşekkür ederim 🦋🥂
Bazen, bir başkasının ışığına hayran olmak, aslında kendi içimizde eksik gördüğümüz bir şeyi fark etmektir. Kaybettiğimizde ise bu eksiklik daha görünür hale gelir; gözyaşı, hem kaybımızın büyüklüğünün hem de kalbimizdeki o derin hislerin bir dışavurumudur. Kalbinin büyüklüğüyle hissettiğin bu duygular, o insanın sende bıraktığı güçlü bir izdir. Kalbin güçlü olduktan sonra, onların ışığını hep içinde taşırsın. 🌟💔
Kalbimizde taşıyoruz Rengokuyu İremmm 🥺
🔥❤️
Cevap
17Cevap
Yalnız kalındığı için, belirsiz bir sürecin başlangıcı olduğu için...
Doğru dedin Medo
Oluyor arada böyle doğrular.😄
Hayret her zaman demedin jsjsjsj
Bir başkasının ışığı aniden kapanırsa GT gibi kalırlar işte. O yüzden insan önce karanlıkta görmeye alışmalı
Bilemedim, başıma gelmedi
evet olabilir.
Bence bu acizligimizi değil aksine engin yüreğimizi gösterir egolu insanın birine hayranlığı olmaz en mükemmel kendidir onun içn bence hayatın getirisi olarak hep ışık olamaya mecbur hissetmek yerine arada ışığından fayydalanacagimiz gölgesinde dinlenecegimiz insanlar olsun hayatimizda
Belki de onunla bütün olduğunu düşündün sevdin elinden sadece bu geldi o belki seni anlamadı şimdi karanlıklar içindesin içeriden bir mum yak belki de gidişatın değişeceği bir evredesin kendinle konuşmalısın. 🌙
❤️🦋
💖🌼
Birinin karakterininin güzelliğine hayran olmak tam olarak o etkiyi yaratır. Aşk filminde duygulanmayan ben, süper kahraman filmlerinde duygulanabiliyorum, eksik yanlarımı veya olmak istediğim şeyi ifade ediyor içten içe aljdska
Senin gibi daş galpli birini bile duygulandırdık Alfo bu sahneyle daha ne ossun 🥺
Rengokunun kaşları dahil değil sanırım olmak istediğin şeye sjsjsjjs
Kaşları hojjjdur sjsjsjs
Fazla ince kaşlı o be sjsjsjs
Yüzü güzel adamın kafa taş gibi daha ne sjsjsjsjjs
Pala biyighhh da değel yani abart 🙄
Hiçte bilemm
Başka birinin enerjisini fark etmek, ona hayran olmak müthiş bir his. Onu kaybetmekse kötü bir his olmalı. Bir çeşit umudunu yitirmek, umutsuzluğa kapılmak gibi hislere neden olabilir. Gözyaşı dökebilmekse derin bir insan olmanın göstergesidir.
Kısmen öyledir.. tamamı değildir.. bu nasıl anlatılır bilemiyorum bunun için bu kelimelerle yetineceğim
kesinlikle oyledir ve bence kaybin buyuklugune degil de kendi kalbimizde onu koydugumuz yere yani aslinda kendi sevgimizin buyuklugune agliyoruz
Bence de pamuk şekerim
🌸💕
❤️🌿
Bazı insanlar, hayatımıza girdiklerinde şunu gösterir; daha önce ya da daha sonra hayatımıza almadığımız, alamayacağımız kadar özel ve eşsizdirler. Böyle birini bizim yaptıklarımız ya da yapmadıklarımız sayesinde kaybetmek acı verir.
Diğer bir sebep de bizim eksik yanımızı tamamlayıcı ve o gittiğinde kendimizi savunmasız, çırılçıplak hissetmemiz. Bu durum bana güçsüz bir karakteri ifade ediyor. Daha ilerisi, tek başına ilerleyemeyen insan figürünü...
Çok anime severken bir anda Japonları aşırı cringe bulup antipati beslemeye başladım. Sapık pzvenkler 😂
Him himmm 😃😃
Başkasının ışığına ihtiyaç duyanlar karanlıkta kalmaya mahkumdur bu sebeple daima ışık olup parlayın ballarım
Bu sözü hemmen kamyoncular birliğine gönderiyorum gamyonlarına işlesinler
Fenasalll derinlik hemide sjsjsj
Sen bu soruyu sorunca çok derin düşüncelere dalsamda sana 1500lümen ampul hediye etmeye karar verdim, geçerken uğra al😂
O niye be Richo
Aydınlatmaya karar verdim seni
youtube.com/shorts/fd-Su5xZq8w?si=0-H7qoUFUOOQY0Z- aydınlanmak istemuurum teşekkürler sjsjsjjs
Olmaz aydınlatıcaz seni, bundan sonra böyle sırulara muhattap olmicez, ediz hın ampulu değil türk sinemasını bulmultur😂😂😂
Ediz hın😂
Hun, hun😂
Yaf nece konuşuyon Richo 😂😂
Caponca, tut tiki yançek😂
🤦🏻♀️
Ahahaha aydınlatıyorum seni😂
Derin konular... Fazla düşünüp de vurgun yemeyelim 😂
😂😂
Bir başkasının ışığına hayran olmak tam da bunu yaşadım. Kaybettiğimde çok ağır geldi tam da yazdıgın sebepten.
Üzüldüm :/
Bu soruyu düşünüp yazmış bir hemcinsimin çok derin ve sanatsal bir kişiliği olsa gerek. Tebrik ediyorum
İnce düşüncen için teşekkür ederim, bunu anlayn hemcinsiminde böyle bir derinliği sahip olduğundan şüphem yok <3
Karanlığa alıştıktan sonra başkasının ışığı olsun veya olmasın onun yokluğunda bile bir sorun olmaz
Eksik yanımız ile yüzleşmek ve belki de boşluğun ağırlığı bizi ezen ve de ağlatan.
Katılıyorum
Evet kendinde olan eksiği fark ediyorsun.
Öyle evet
Kendi eksik yanınla başbaşa kalmaktandır.
Mümkün
Bu kesinlikle tam olarak böyledir
Tam ve kesin olarak anlaştık sjsjsj
Kaybedene kadar aklı neredeymiş 🙄
Yemek filan yiyordu herhalde dümbüq
Kaçsın boş ver sjsjsj
😂😂
Bir farkındalık kazandırır en azından
Olabilir
Nasıl kaybedebildim diye ağlarım ben
Üzücü bir durum...
Kesinlikle 🌸