Kişilik & Karakter Zarif, düşünceli ve karşısındakinin duygularını önemseyen birinin dünyada kalmamış olması çok üzücü değil mi? karlos_ Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İyi arkadaşlar, iyi kitaplar ve uykulu bir vicdan: ideal hayat budur. Zarif, düşünceli ve karşısındakinin duygularını önemseyen birinin dünyada kalmamış olması çok üzücü değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet ben varım ama ben de yalnızım işte. 0 0 Yorumla
Yardımedin_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Öyle biriyken bizi de bozdular biraz ama hala içimizde bir parça zariflik mevcut 0 1 Yorumla karlos_ +1 yıl Kalbini kırmaktan çekinmeyen korkmayan biriyle bir gelecek düşünmüş olduğun günlere üzülüyor insan. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet ben varım ama ben de yalnızım işte.
Öyle biriyken bizi de bozdular biraz ama hala içimizde bir parça zariflik mevcut
Kalbini kırmaktan çekinmeyen korkmayan biriyle bir gelecek düşünmüş olduğun günlere üzülüyor insan.
Az da olsa öyle insanlarda var.