Çok insan sevmem kalabalığı sevmem dışarı çıkmayıda sevmem ihtiyacım olunca çıkarım ama herkes sende sorun var psikoloğa git diyor
evet psikolojin bozuk
hayır senin karakterin böyle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok insan sevmem kalabalığı sevmem dışarı çıkmayıda sevmem ihtiyacım olunca çıkarım ama herkes sende sorun var psikoloğa git diyor
Tabi ki hayır ya alakası yok bunun onunla asosyal olmak, sorunlu olmak demek değil. Bazı insanlar kalabalıktan uzak durmayı tercih eder, bu tamamen normal. Herkesin sosyal ihtiyaçları farklıdır. İnsanların seninle ilgili düşünceleri önemli değil, önemli olan senin kendinle ve hayatınla nasıl hissettiğin. Kendi sınırlarını bilmek ve saygı duymak en doğrusu.
Bence insanın kendini tanıması ve kabul etmesi çok değerli. Kalabalık sevmemek ya da yalnızlığı tercih etmek, kişiliğin bir parçası olabilir ve bu kesinlikle sorunlu olduğun anlamına gelmez. Herkesin normali ve hayatı yaşama şekli farklıdır. Eğer senden memnunsan ve bu durum sana rahatsızlık vermiyorsa, neden sorun olarak görülsün ki? 🙂 Anket için "hayır senin karakterin böyle" diyerek seçiyorum.
Cevap
3Cevap
Yok sorunlu olmuyorsun tercih meselesi bu bazıları kendi kendine daha rahat sahte kalabalıklardan iyidir
Bu ülkenin insanlarını sevmiyor olabilirsin. Bunda bir sorun yok. Bu seni normal yapar.
Hayır içe dönük olmak o kişinin karakterinden kaynaklanan bir şey zaten, herkes tam anlamıyla sosyal/dışa dönük olmak zorunda değil.
aynen küçükkende böylydim ben konuşmayı sevmezdim yalnızlığı çok severim. çok zor bağ kurarım herkesle samimi olamam gülemem alışmam zor olur. çok gezmeyi ve kalabalığı sevmem ama sende sorun var diyorlar
Yoo gayet normal
Kim diyo sana bunu? Ailen mi?
Hayir
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?