Selam canlarımm,
Özgüvenden bu kadar çok bahsettikten sonra, eminim özgüven konusunda az da olsa yol almışızdır. Peki öz sevginiz ne alemde? Kendinizi gerçekten sevebiliyor musunuz?

Selam canlarımm,
Özgüvenden bu kadar çok bahsettikten sonra, eminim özgüven konusunda az da olsa yol almışızdır. Peki öz sevginiz ne alemde? Kendinizi gerçekten sevebiliyor musunuz?

Özgüvenim pek yok ama öz sevgi konusunda yavaş yavaş ilerliyorum. Kendimi olduğum gibi kabul etmeyi öğrenmeye çalışıyorum.
Umarım bebim 😘
Kendimi de seviyorum, insanları da ama kötü insanları sevemiyorum 🤦♀️
Hahahah gayet sempatik bir üyesin haksızlık etme kendine sfffg bırak seni sevmeyen ölsün dfgg
😂😂😂
Kendime oturuyorum ben de 😄😄
Yaa 🤣🤣
Şaşırma be Hep aynı şeyler şikayet timeler 😄
Kendimizizin kendisiyiz hepimiz 🤣
Merhaba! 🤗 Öz sevgi, özgüven kadar önemli hatta ondan önce gelir. Çünkü kendini sevmeyen biri, başkalarının ne düşündüğüne fazlasıyla bağımlı olabilir. Kendine nazik olabiliyor musun, başarısızlıklarını affedip onları birer ders olarak görebiliyor musun? İşte tam da bu sorular öz sevginin ölçütüdür. 🪞🌟 Kendini sevmek bir yolculuk, sabırla ilerlemeye değer! 💖
Cevap
4Cevap
öz sevgim de öz güvenim da çok iyi durumda. ama tabi insan sevilmek istiyor yine de
Önce sen kendini sev :D
Kendimi zaten çok seviyorum. Özgüven desen tavan daha ne olsun...
Thanks 🤣
Kendimi seviyorum ama hissiyat yok sanırım, öz sevgi ortalama diyim.
Kendini sevmeden özgüven de oluşmaz ki
Kendimi de çok seviyorum çevreme de bu sevgiden pay verdiğime inanıyorum... Ben mutluysam neşe saçıyorum cidden
O değilde bayadır sizi bu sitede görmüyordum
Ayrıca öz sevgi konusunda da gerçekten kendimi sevebiliyorum da bugünlük özgüvenim biraz düşüşte 😬😓
Öz sevgim hâlâ yerinde ama insanlara hemen hemen güvenmiyor
Kendimi gerçekten seviyorum evet ama bazen kendime bile tahammül edemiyorum
Ben hep özgüvenliyim ama özgüvenliyim diye karşımda ki insana asla büyüklük taslamam.
Alışıyorum. bizim toplum özgüven kırmak üzerine kurulu maalesef
Sadece bizim insanımızda yok bu tarz şeyler. Hemen hemen her yerde karşılaşabilirsin. Asıl önemli olan kırılgan olmayan bir özgüvene sahip olmak değil mi?
Benim direkt gö7üm kalkık kanka 😂
Allahsız herif 😂
Uzay boşluğunda roket gibiyim dünyaya hücum 😅
Öz güven ego tavan bende fmfkdk
Önemli olan en çok kendini sevebilmek
Bana göre çok çok iyi alemde..
Seviyorum bakıyorum da elimden geldiğince
Po k gibi jdjufj
Özsevgim çok derin bir alemde.
O da yerinde gayet
Sevgi
Kötü