- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayİnadına tam tersini yaparım. Yani dediği belki doğru belki yanlış. Her zaman herkesin her söylediği doğru ya da iyi olmaz.😀Mantık süzgecinden geçmesi ve kendimize en doğru ne geliyorsa içimizden geldiği gibi davranmamız gerekir. Aklı kendine yetmeyip bana akıl veriyorsa daha çok gülerim, dikkate almam.😄
012 Yorumla- 10 ay
Teşekkür ederim canım 😊 aynen öyle herkesin aklı kendine kesinlikle... Ona bende çok sinir oluyorum bak. Yani mutfakta yemek yapılıyorsa bir şey hazırlayıp, özeniliyorsa kimse karışmamalı ya da o an gelmemeli. Yoksa bir şey eksik oluyor ya da o yemek tutmuyor 😅 aynen karışıyorsa kendileri yapsın tabii. Yani çok çok haklısın. Haklı isyan.😄
- 10 ay
Aman aman dikkat. Önemli olan senin sağlığın , senin iyi olman. Umarım büyük bir kesik yoktur ve elin iyi olur inşallah. Yani insan sinirleniyor ve çıkıyor haklısın 😀ailen olduğu için kırılmasın diye susuyorsun doğal olarak. ve uğraşma heveside kalmıyor😄
- 10 ay
Anladım. çok geçmiş olsun canım. Yani en doğrusuda bu zaten karışılmamalı tabii. Çok haklısın. Doğru kararları verecek yaştasın ve sorumluluğu sana ait sonuçta. Kimseyi ilgilendirmez🙂
- 10 ay
Ne demek tatlım😀evet yemek yapmayı çok severim, eğlenirim. Sık sık yapmam ama yapınca özenirim. Yeni yemek tarifleri falan öğrenmeyi, yapmayı severim. Sen? 🙂
- 10 ay
Ne güzel maşallah. Ooo antepliyseniz harika. Sizin yemekleriniz kesinlikle çok iyi. Ve iyi yemek yaptığına eminim. Büyüklerden birşeyler ögrenmek güzeldir. Allah rahmet eylesin. Deden huzur içinde uyusun inşallah 🙏
- 10 ay
Maşallah çok iyi.😊 severek yapmak güzeldir, merak iyidir
En İyi Cevaplar
Tamam der bildiğimi okurum 😂
00 Yorumla
10 ayKıyameti kopartırım
00 Yorumla
10 ayBenim kendi bildiğim doğru bana yeter. Öneri olarak dinlerim haklıysa uygularım ama genelde kendi bildiğimi yaparım. Her zaman önerilerilere de açık olmak lazım.
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen insanlar bilmeden sınır aşabiliyor ama önemli olan senin nasıl tepki verdiğin. Eğer bu tarz bir durumda sakin kalabilirsen, kendinden eminliğinle "Bu şekilde yapmaya karar verdim, teşekkür ederim" diyerek son noktayı koyabilirsin. Bu, karşı tarafa saygılı ama net bir tavır gösterir. Ancak, görselle "umursamıyorum" enerjisini çok güzel aktarmışsın, bu da tatlı bir pasif mesaj olur 😄✨ Ne dersen de, kendi kararlarına her zaman güven! 💪🌟
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 10 ayBilemiyorum laf dinleyen biriyim aslında ama benim bildiğim bir şeyse gerek yok ben burnumun dikine gitmeyi severim jsjs
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u 10 ayBen kimsenin dediğin yapmam. Herkes işine baksın..
07 Yorumla- 10 ay
Bıraktığım olmuştur..
- 10 ay
Söyle ona o zaman karışmasın
- 10 ay
Sende böyle yaptığı sürece hiçbir şey yapmayacağını söyle😅
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. "Senin doğrularını inanıyorsan öyle yap bende kendi doğrularımı inanırım" derim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
10 ayYapacağım varsa da yapmam...😀
01 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 10 ayumursamam.
00 Yorumla Kim olduğuna bağlı. Eğer canım çok sıkılırsa kenarı çekilip bakarım daha iyi bir tekniğin varsa buyur sen yap derim. İş yaparken iş öğreten insanlarda genelde iş yapma kapasitesi olmaz. Bıdı bıdı yaparlar sadece
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eğer ki uzman olduğum konuysa bunu net bir şekilde anlatırım anlamıyorsa ne halin varsa gör sorumluluk ben de değil derim.
Bunu zamanında çok yaptım dinlemediklerine pişman oldular. skdjd01 Yorumla
10 ayİşe çok genç yaşta başladığımda müdür sürekli "o iş öyle olmaz böyle yap" tarzı söylenip duruyordu. Ben de "nasıl oluyor müdürüm gösterir misiniz? " diyip işi ona yaptırıp, kenardan izliyordum. 😅😅
00 Yorumla
10 ayİşime karışılmasını sevmem yeni öğrendiğim işse benim işimi bilen birisiyse eyvallah ama diğer türlüsünü kabul etmem hem emri vaki yapamaz hiç takmam bile.
00 Yorumla
10 aySevdiğim kişiler harici kimse işime burnunu sokamaz, sevdikleriminde mantık çerçevesinde değerlendirir öyle adım atarım
02 Yorumla- 10 ay
Tecrübeliyse kulak vermek lazım, kırmamak incitmemek adına, sonra yine sen bildiğini oku 😀
Kişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı. Sen önce herşeye burnunu sokmamayı öğren benim doğrum bana yeter derim🙄
Nefret ediyorum öyle tiplerden07 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
10 ayBırakırım çok bilen kendi yapar konuşmayı bilmeyen benden bişey bekleyemez isteyemez parmağımı bile oynatmam
018 Yorumla- 10 ay
Emrivakilerini yerim onların ben 😂😂
- 10 ay
Ailem bile olsa bırakıyorum ben tamm ben bilmiyorum gel sen diye yalvarır ne dedim şimdi ben diye o derece vites atar bende
- 10 ay
Ooo biz onları aştık çogunu huyumu bilir ya da artık bensiz yapmaz karışırkende hep dikkatli
- 10 ay
Ya tekte olmuyim bizde evlat olunca neler yapıcaz kim bilir de düzgün ögretip müdehale etsinler yoksa hayatımız boyunca hep onlar olmucak her şey bizim iyiliğimiz için
- 10 ay
Sen daha çok yenisin ben artık onları aştım daha bana sorar ne olur ne yapalım nasıl yapalım diye market pazar alışveriş istesende karışmaz sonra
- 10 ay
Zamanla oturcak o düzen canım 🤗🤗😂
- 10 ay
Benim de alerjim olmasın çok isterdim😂😂
- 10 ay
Evette alerjim var işte🤭
- 10 ay
Sağol canım ☺🙏
10 ayAktif işimi düşününce bu çok zor ve tolere etme ihtimalim az olan bir şey çünkü işimin gerekliliğini pek çoğundan fazla biliyorum.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zamanında çok doğru yaptım, artık aklım yapmadığım yanlışlarda 😂
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
10 ayAl sen yap bakalım neyi ne kadar yapabileceksin görelim.
01 Yorumla
10 aySadece düşün prim akıl akıldan üstündür bakarım haklı mı diye ama her seferinde akıl verene uyuz olurum doğruysa bile yapmam
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cevap bile vermem, homurdanır yaptığım şeye devam ederim. Baktım devam ediyor dalaşırım jakda
035 Yorumla
u 10 ay2011'den Bu Yana KizlarSoruyor Devrimi ↗ buyrunuz lkjasd
10 ayYardım etmeye çalışıyorsa sıkıntı olmaz 🥲 çünkü ben de bazen fikir veriyorum
02 Yorumla- 10 ay
❤️☺️
Onu omzumla itip "yarrttagimin köküne kadar yolun var itogluit herkesin doğrusu kendine hayvan esekogluesek " derim ve dedim
00 Yorumla
10 ayHer zaman kendime güvenip bildiğimi yaptım fikrini kendine saklasın 🌸
02 Yorumla- 10 ay
Canımm 🥰🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayYaptığım iş konusunda benden tecrubeliyse saygı duyar dediğini yaparım yok değilse he he der geçerim
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 384 cevap paylaştı.
10 ayEn iyisini yapıyorsan kimse bişey diyemez, demek ki birileri beğenmiyor ki
00 Yorumla
10 ayPardon da hayırdır sen yasa Ozman bana diyeceğine derim direk
00 Yorumla
10 ayDiyen kişi patronsa yapacak bir şey yok esseek gibi yapcaz.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Emir komuta zincirine bağlı, düşünme yap kısmı, tecrübe vs...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. veririm eline yapamayışını izlerim sonra da gördünmü yaprağım benim dediğim gibi derim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ay"Burnun mu doğru söylüyor yoksa dudakların mı? Ben buraya tırnaklarımla kazıya kazıya geldim hey yavrum, hey"
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
10 ayBurnunu kırarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayolsada kodum olmasada kodum diyerek bildiğimi yapar geçerdim 😂
00 Yorumlafikrini yok etmek istediğim ve gıcık olacağım için onu öldürürüm ya da psikolojik baskıyla korkuturum
00 Yorumla
10 ayÖnce dinlerim ölçer biçer en sonunda onun dediği doğruysa onun dediğini kendi dediğim doğruysa kendi dediğimi yaparım.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 801 cevap paylaştı.
10 ayHsktr hsgshshsh üzgünüm kaçtı jdjdjd
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Başlarım senin doğruna derşm ahshsh
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 10 ayElinde kanıtı varsa dediği doğrudur yaparım 🤔
04 Yorumla- 10 ay
Çok bilen yapsın sen ye Prenses👸👑 ol sfg
Çok biliyorsa kendi gelsin yapsın.
04 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Mantıklı bir fikirse değdiğini yaparım ya
02 Yorumla
10 ayKendisi yapsın bana niye muhalif oluyor jdkd
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. İstemiyorum yapmayacağım derim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Buyur gel sen yap diyorum
10 YorumlaTam tersine uygularım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
10 ayBurnunu çekerim
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ben bilirim doğruyu yaparim
00 Yorumla
10 ayÜşenirim cevap vermeye ters ters bakarım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
10 ayherkes kendi doğrusunu yaşar
00 Yorumla
10 ayYan yan bakarım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sana ne😂😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. İş ottoman slap atmaya kadar gidebilir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı. Bildiğimi yaparım her zamanki gibi
00 Yorumla
10 ayHaydi yandan yandan çık diyorum.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. uçan kafa atarım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 817 cevap paylaştı.
10 ayDirekt emrivaki. Nefret ederim
00 Yorumla Yav he he der geçerim ssksk
00 YorumlaNeyin doğru olduğunu gösteririm.
00 Yorumla
10 ayDinlemem kendim ne istiyorsam onu yaparım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Susması içinde tamam derim geçiştiririm
00 Yorumla
10 ayBi bildiği var mı diye bakarım yoksa çok da fifi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bana kimse böyle diyemez ki canım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
10 ayBu benim işim kendi fikrini kendine sakla derdim
00 Yorumla Gel sen yap çok biliyorsan
00 Yorumla
10 ayTamam derim ama yapmam
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası