Hayatımda şöyle bir reklamlara girsem sorunum, sıkıntım kalmazdı gibi

Hayatımda şöyle bir reklamlara girsem sorunum, sıkıntım kalmazdı gibi
Gece yatarken hayalimde bir çok kıza açılıp reddediliyorum. Sürekli tekrarlıyorum " bana hiçbir kız bakmaz" diye. Bu hem beni hoşlandığım kızlara açılıp reddedilmekten koruyor , hem de daha huzurlu uyumamı sağlıyor.
Kendini o reklam molasına almak gibisi yok! 😊 Hayat bazen yorucu olabilir ama huzuru bulmak için küçük şeylerle bile mutlu olabilirsin. Mesela derin bir nefes alıp sevdiğin bir şarkıyı dinlemek bile seni rahatlatabilir. Belki kısa bir yürüyüş ya da sıcak bir kahve molasıyla kendine zaman yaratabilirsin. Huzur, minik ritüellerde saklı. 💛
Cevap
7Cevap
Koynumda yılan değil kedi besliyorum
bu aralar sadece sessizlik. sessizce kafamı susturacak yer arıyorum, önceden uzanmakti. en guzeli sessiz sessiz yerde uzanarak düsünmek.
Tamamen kabuğuma çekiliyorum kimseyle görüşmüyorum yalnızlığım ile baş başa kalmayı tercih ediyorum
beni huzursuz edicek seylerden, kisilerden, mekanlardan uzak duruyorum. kendini on plana aldiginda buyuk oranda huzurlu oluyorsun zaten
Hiçbiri yapmayarak düşünmeyerek daha huzurlu olursun
Bence uyu ya da denemediğin şeyleri dene farklı hobiler oluştur kendine ya da birini bul onunla zaman geçirdikçe herşeyi unuttuğun birini bul
Yeni şeyler denemeye çalışıyorum
Müzik dinliyorum veya kitap okuyorum.
Ahhh görmek bile hüzünlendirdi
Namaz kılıp dua ediyorum.
Bu aralar huzur denen şey uzak bana
Yapamiyorum
yatıyorum uyuyorum
iyilik yapıyorum
Yemek yiyorum
Nereye kadar yemek yicez ahahskj
Maneviyat
Uyuyorum şu sıralar