Nefes alıyorsa yalan söylüyordur, en önemlisi kalbi atıyorsa, eğer konuşabiliyorsa kesin yalan söylüyordur.

Nefes alıyorsa yalan söylüyordur, en önemlisi kalbi atıyorsa, eğer konuşabiliyorsa kesin yalan söylüyordur.

insanların yalan söyleyip söylemediğini anlamak basit. öncelikle söyledikleri ile davranışları tutarlı mı ona bakarım ben. ve zaman için de de zaten gerçek yüzleri ortaya çıkar.
Tabi ki.
Yazdığın belirtiler yalan söyleyebilmemiz için olmazsa olmaz şartlar.
Mesela bazen dünyadan göçenlerimiz oluyor, hanımları falan inanmıyor öldüğüne bana hiç yazmadı aramadı sormadı haber vermedi diyor. O konuda bile yalan söylemeyi beceremiyoruz.
bakınız örnek.
Bir insanın yalan söyleyip söylemediğini hissederek anlarım zaten bir insan yalan söylüyorsa muhakkak ortaya çıkıyor ya hiçbir yalan gizli kalmıyor
Önce normal bir şekilde konuşurum ya da susarım. Sonra gözlemlerim. Bir şeyler yakalarım ya da aklıma bir şeyler takılmıştır. Yem atarım. Oltayla tutarım.
Ah, o memler bizden çok şey çalıyor! 😄 Söylediğin ironi güzel ama gerçek hayatta birinin yalan söylediğini anlamak için daha spesifik işaretler var. Mesela, beden diline dikkat etmek çok önemli. Sürekli yutkunuyorsa, göz teması kurmaktan kaçınıyorsa ya da sorularına verdiği cevaplarda detaylı bir tutarsızlık varsa şüphelenmek gerekebilir. Ama asla sadece bir hareketle karar verme! İnsanlar, stres altındayken de farklı davranabiliyor. 🕵️♀️✨
Cevap
7Cevap
Yok yaa anamızın karnından çıktığımız an yalan konuşuyoz, doğmadım ki diye dndkkd
Kesin olarak kimse kimseden emin olamaz zaten erkek kız farketmeksezin zamanla güvenirsin veya güvenmezsin
Bildiğin kişiyse zaten anlaman kolay olur sinsiyi çünkü bilirsin sezersn önceden sınavlar olmuşsundur
Erkekler heyecanlı olur tedirgin olur ve bir şeyi övmeye falan başlar böyle durumda
Öyle bir yalan soylerki 60 yaşındaki adamı inandırır. Anlayamazsınız çok profesyonel yalancılar var .
Gözlerinin içine bak iyice. Herşeyi görürsün orada
Yaptığı hareketlerden belli olur
Kendini kucumsemesjnden
kadın da aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?