ya arkadaşlar sevgilinizin yalan söylediğini nerden anlarsınız..?
eğer yalan söylüo olsa ailesi üzerine yemin edermi
eğer yalan söylüo olsa ailesi üzerine yemin edermi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanki soru belirli bir şey üzerine. Arkadaşına birşey sormuşsun da yalan mı değil mi diye düşünüyorsun...
Valla adam yalanı huy edinmişse tüm kainat üzerine bile yemin eder. Yalan yeminden kim ölmüş...
Yalan illaki dışarı çıkmak isteyen bir olgudur. Adamın sözlerini bir yere yazarsın unutmamak için. Bir iki hafta sonra o olayın yanını yöresini kurcaladığında aldığın cevaplar o gün söylenenlerle tutarlı ise sorun yok. Tutarsız ise işin içinde büyük ihtimalle yalan vardır.
Mesela "hastaydım 3 gündür dışarı çıkmadım" diyen bir kız arkadaşımın o 3 gün de dışarıda olduğunu ağzından aldım 2-3 gün sonra. Nasıl? Mesela başkaca bir üniversitenin havuzunda eşyaları varmış onları aldım dedi. Falanca arkadaşın mı getirdi dedim. Evet onla görüşmüş. Nerede diye sorunca onlara gitmiş. Dışarı çıktığı ortaya çıktı tabi :D Ama ilk yalanını unuttuğundan bülbül gibi konuştu.
Ha ben zaten onun nerede olduğunu an ve an takip ediyordum (Teknoloji sağolsun) zaten.
Yani bir yalanı ortaya çıkartmanın birden çok yolu var. En güzeli salağa yatıp yemiş gibi davranmak, üzerinden bir süre geçince direk o olayı değil, o olayla bağlantılı olan konuları konuşarak bilgi toplamak ve tutarsızlıkları gözlemlemek... Yani yapması bunları söylemekden daha kolay :)
asıl ben teşekkür ederim
:)
Eder sen nediosun bak bi olay anlatıcam benim aynı okulda okuduğum bi çocuk vardı neyse maç yapıoruz futbol maçı sonra herkeste gördü topu dışardan çevirdi kankm bırak bırak falan yaptık sona bizimki bi yemin bastı anamı avradımı klasjdlkajs doğru sölüorum die hahahah :D inanma o ağızlar afedersinde puşt i*ne ağzı aile üzerine oldu olmadık bırak hiç yemin edilmez erkek adam bi söz söyler erkek sözü der inanılmiicak bişyse güvensizlik varsa şahsen kendim için konuşuyorum ben bişy sölediğimde acabamı derse benim için bitmiştr çoğu şey ..
erkekleri bilmemde benimki gözlerini kaçırır genelde yere bakar. bi de böyle hafif bi tebessüm olur yüzünde :D dudakları yana kayar... ses tonu tizleşir, çatallanır... anladıgımı düşündüğü zamanda kulaklarının tepesi ve elmacık kemiklerinin üstü kızarır :D :D çok zevkli o anı yaşamak
eder ne yazık ki okonuyla ilgili sorular sor bir süre geçtikten sonra cevaplarında değişme çelişkii görürsen yalandır tabi elini genelde yüzlarine götürürler boyunlarına özellikle bazılarının kulağı kızarır bazısı gereksiz ayrıntılara dalar ve durduk yere acayip sinir yapar
Cevap
57Cevap
Sadece erkeğe özel değil bu dudaklar kuruduğu için devamlı yalama ihtiyacı hisseder gözlerini kaçırır yüzüne bakamaz devamlı konuyu çarpıtıp başka yerlere çekme ihtiyacı hisseder yalan söylediği konu her neyse o konuyu kapatmaya çalışır bu sırada böyle uzaaarr gider .
hmmm teşekkürk
Valla o yemin işine pek güvenme benim viktor adında rus arkadaşım vardı hıristiyandı bu millet bilmyiodu bunu müslüman sanıyodu buda sıkışınca yemin ediyodu valla billa diye:-):-)yemin konusuna kmsii önem vermez çokta güvenme ama dindar biriyse ada allah korkusu varsa yemin ediyorsa inan çünkü bilir yalan yemin en büyük günahlardandır
:) teşekkür
Yeminde eder gerekirse Ailesinide bir kalemde Siler.
Aile Kutsaldir ve Insan Ailesini böyle gereksiz Yeminlere karisdiriyorsa o Kiside Kisilik Bozuklugu vardir.
O yüzden benden Sana Tavsiye birak Arkadasi cikar Hayatindan.
Yaaa Yemin ederim diyerek bidakine neyi Kurtarmaya Calisacak ?
Hafdaya Yemin ederim neyle baslayacak ?
Yani Yemin noktasina gelmenizin agir bir nedeni Olmali diye düsünüyorum .
O yüzden Sen Yoluna Arkadasin yoluna Gitsin .
Yalan söyleyene bağlıdır, iyi yalan söyleyemeyenleri daha çok severim, daha yolun başındadırlar.
Kürdan desteği olmayan yalanları vardı eskilerimin. Hepsini çıkardım hayatımdan geriye kalan rakamları değiştiremediler.
Ayrıca yalan yeminden öleni görmedim. Söyleyebilir.
Yalan söyleme belirtileri herkeste olduğu gibi erkeklerde de açığa çıkar. Öncelerden hafiften bir yüz kızarması başlar. Sonra dudaklarını ısırmayla devam eder.. Daha sonra eğer cümlelerinde yalan yakalarsan ve yalan söylediğini anlarsan gözlerini senden kaçırmaya çalışır..Çelişkili ve tereddütlü cümleler söylüyorsa da yalan söylediğini kolaylıkla anlayabilirsin.. :)
Erkek yalan söylemeyi pek beceremez. Ortalama bir kadın ilk dakikasında anlar yalanı. Ama bazı kaşarlanmış erkekler vardır, hatun elinden çok çekmiştir, işte öyle birisi gerçekten çok güzel yalan söyler. Kazığın tamamı girmeden asla anlayamazsın yalan söylediğini.
Her türlü yemini de kolaylıkla eder.
Bir soru sorduğunda dine imana sığınıp yemin eden insanlar genellikle yalan söylermiş. Bu da sana ek bilgi olsun.
Edilen her yemin doğru olsaydı herkes yalansız olurdu bu dünyada.. Sen yinede içinde şüphe varsa düş üstüne..
teşekkür
Terini kontrol et,bu havada soğuk terler döküyorsa yalan söylüyordur :) ama sakinleştirici filan aldıysa ne terden ne mimikten anlayamazsın,işin zor.Zamana bırak,elbet birgün çıkar ortaya yalanlar.
en iisi ama o zaman kadar ya çok pişman olursam
Kader,kısmet.Tüm hayatını kontrol edemezsin,herşey senin planladığın gibi gitmez hayatta.Çok şüpheleniyorsan az buçuk belli et bu durumunu.Ya da hislerine güveneceksin,kadınlar hisseder.Sen de biraz işkillenmişsin,demek ki yalan söylüyor olabilir.Yemini çok sık kullanıyorsa,vardır bişeyler.
her ne sebeple olursa olsun ailesi üzerine yemin eden insanlardan nefret ediyorum.bu kadar basit ve değersiz mi ailesi?millet çoluğunun çocuğunun üstüne yemin ediyor.niye?karşısındakini inandıracak.yemine ne gerek var.inanmıyorsa defolsun gitsin.
yemin işe yaramaz bilimsel bişi bulmalıyız
aynen
olaydan sıyrılmak için herşeyi yaparlar. Kişşiden kişiye değişir. Mesela benim sevgili adayım yalan söyelyince dudağının kenarı kıvrılıyo falan. Onu dikkat ederk anlarsın sadece.
bazılarıda gözlerini kaçırır :P
bazıları ellerine bakar. Bazıları burnunu çeker. Saçıyla oynar. Bunlar ciddi tespitler gerçekten. Sıradanlaşmış olabilir ama doğru yani.
" Lie to Me " adlı diziyi tavsiye ediyorum buradaki kıytırık cevaplardan daha faydalı bilgiler edineceğine eminim. Next->
kanıt yoksa suçta yoktur. yoksa yapmış olan adam her şeyi göze alarak her türlü yemini eder. yorm kafanı fazla.
eline bak elini sacina burnuna agzina boynuna omzuna falan goturuyorsa veya bi yere tutunma ihtiyaci istiyormus gibi sandalyeyi masayi falan tutuyorsa insanlarin yalan soyluyor olma ihtimalleri yuksektir , veya gozunu kacirmasi yada hafif asagi bakmasida yalan soyluyor olma ihtimalini artirimis die okumustum bi kac yerde :) yanlis soyluyorsam yada bilgisi olan varsa sevinirim :)
oyle yeminlere ben pek inanmam ama ayagini kaldirmis mi bakabilirsin :P
ilk arabanızın rengi neydi de eğer gözlerini sağa doğru çevirerek cevap verirse... beni seviyor musun de eğer gözlerini sola çevirerek cevap verirse yalan söylüyor =) bunun tam terside olabilir yani doğru cevap verirse ikisinide aynı tarafa bakarak sölicek tamam ?
ailesiyle olan bağlarına bağlı tabi ama yalan söyleyen bir insanın ailesi üzerine yemin edebileceğini sanmıyorum açıkcası. Ama zamana bırak erkekler yalan söylediklerini gizlemekte pek marifetli değildirler mutlaka bi açığını yakalarsın..
eder hemde nasıl eder erkekler bu konuda cok rahat oyle vıcdan falan dusunme bosuna
hiç öyle bi gereksinimde bulunmam... en son ne zaman yalan söylediğimi de hatırlamıyorum... heralde 3-5 sene önce anneme söylemişimdir.
merak ettiğin şeyi sor bir anda cevaba inanmış gibi yap 1 hafta sonra tekrar sor cevaplar tutuyorsa doğru söylüyordur ama çaktırma ve yüz yüzeyken yap mesajla falan olmaz. Onun bunun üzerine yemin etmesi de hikaye inanma öyle şeylere.
erkekler kızlar gibi profesyonelolamadıkları için yalan söyledikleri hemen anlaşılır konuşurken heyecan yaparlar çaprazlama soru sorarsan şaşırır kalırlar cevaplayamazlar
doğruyu söyleyen olayı dallandırıp budaklandırmaz ama yalan çok profesyonelce yapılan bir eylemdir.Adam gerçekten çok inandırıcı bir şekilde bir şeyi aldatıyorsa şüphe etmende fayda var...
yalan söyleyenin yalanı er geç ortaya çıkacağı için sorun yok istediği kadar söylesin, ayrıca kadın erkek fark etmez söyleyen her türlü söyler.
valla ailesı kardesı uzerıne yemın edp yalan söyleyen gördüm o yuzden gözlere bak ve dene onu o konuda bellı etme tabı
tm seninle çıkarsak burdan anlarım yakaladım seni :)
cok basıt gözlerinin içine bak sonra el ve kol hareketlerine bu kanıtlanmıs bisey birbirne asla uymaz ele verir kendini.. aile uzerine yemin konusuda dini inanca göre degişir.
herşey üstüne yemin eder gene de yalan söyler. aynı şeyi bikaç kez sor yalan söylüyprsa açığını yakalarsın mutlaka farklı bi cevap verir
birkaçkere muhabbeti yalan söylediği konuya getirir tabii sen yalanmı değilmi diye duşunup dozunda bir soğukluk uygularsan ;) fazla kacırırsanda yalanda olsa doğruda kızar bişeye yaramaz muhabbet :)
Yemin etmesi kişilik meselesi karaktersizin tekiyse çekinmeden yemini eder.
Yalan konusuna gelince gözlerinin içine baktığında sizden gözlerini kaçırıyor ve hafiften sıkıntıya giriyor gibiyse kesinlikle yalan söylüyor demektir.
adamına göre değişir edebilir,gözlerini kaçırıyosa yalan söylüyo.gözlerini dik gözlerine ve bida sor bakalım
oha o nedemk ya :)
Karaktersiz bir erkek yalan söyler. E adam zaten karaktersiz senin üzerine bile yemin eder çok sevdiği halde.
Belli eder zaten kendini yalan söylerken böyle tiplerin g*tü başı ayrı oynar.
telaş, endişe az çok gözlerden okunuyor. Bir de zaman gerek kesinleşmesi için
Anlayamazsın; erkek yalan söylemez... yalan söylüyorsa jinekoloğa görünsün...
birbiriyle çelişkili sözlerinden. ve söylediği yalanları unuturlar :) çok kolay anlamak.
ewt diğer söledikleri tutmuosa kesin yalan sölüodur
Ben çok rahat ailemin üstüne yemin edebiliyorum mesela. Yeminle anlayamazsın doğruyu söyleyip söylemediğini. Benden söylemesi.
eğer profsa bu konuda anlamazsın..
her türlü yemin edenler var insanda Allah korkusu olmazsa olacağı bu..
Güzel kardeşim yalan söylediğinden şüphen varsa uzak dur. Çünkü kimse baban değil... Bi tek o adama güven anlıyor musun beni?
bazen öyle pislik erkekler oluyoki edebiliyo kolay kolay aldanma güzelim :S
bir sosyopat ile karşı karşıya isen mümkünü yok anlayamazsın
g.tü sıkıştıysa her türlü yemn eder erkek mlleti yalan söyledğni anlarsn zaten sıkıştrırsan oly varsa olayı terten anlattr mesela kafası karsr kekeler gözleri parlar terler ama iyice korkutrsan gözünü
G.tümüzden ateşli dumanlar çıkarıp Hulk'a dönüşüyoruz.
senden daha zekiyse anlayamazsın altyapısını kurmuştur çünkü boşuna uğraşma...
cevap verirken heycanlanır duraksar dusunur. konuyu değiştirir ortamdan uzaklaşır.
gözleri elleri haraketleri o anki tepkileri kısacası beden dilini bir araştır derım tabi ama ustaları anlaman cok mu cok zor .d
Anlayamazsın..
üzerine gidip sıkıştıracaksın falso verir bi yerde
bir şeye inandırmaya çalışırken fazla ayrıntıya giriyorsa bil ki yalan söylüyor, kendimden biliyorum :)
yani sadece bi soru soruon sülalesinden giriosa mı..?
o da dahil edilebilir
Ayak parmaklarıyla el parmaklarını yakalamaya çalışıp burnundan yeşil bir sıvı fışkırtıyorsa aynı zamanda çişini tutamayıp yangın musluklarını kendine mesken edinmişse o herif yalancıdır.
:p
anlamama gerek yok ki iki laflarından biri yalan :))
hocam ağır oluyo ama :))
tamam bala :))
inan ozamn sen de bana :))
Arsızsa eder capraz sorguya tut onu yokla sihirli cumleler kullan ;)
örnek ..?
Erkekleri KULLANMA kılavuzu bayanlarda diye biliyorum, orada ayrıntılı bilgi yok mu?
malesefff yaaa :(
bir erkek gayet soguk kanlılıkla yalan söyleyebilir yakalamadıgın surece bunu anlayamazsın arkadaşlar gözlerini kaçırır demis ama bazıları o kadar pişkin oluyor kı gözünün içine baka baka söyler yalanını!
eder kısa bir test yaparsın zaten kişilğinde yalan varmı yokmu belli olur bu
Ya insanları iyi tanıman gerekir yada karşındakini..
Çükü sağa doğru açılı ise doğru, sola doğru açılı ise yalan söylüyordur.
Yalan söylediğini yada yalan söylediğine kanaat ettiğin değil sevgili kardeşin olsa konuşma benden söylemesi .
profsyonel yalanciysa anlamayiz. basarisiz yalanciysa bir iki gün sonra unutur söyledigi yalani anlariz.
ya sevgilim ailesinin üzerine ATATÜRKÜN üzerine bile yemin ediyor yeri geliyor allahın üzerine de yemin ediyor falan kızlar acaba biz mi çok kuşkucuyuz ki Sanırım biraz güvenmemiz lazım
www.youtube.com/watch?v=81zxTuF3e7c&feature=related
bu devirde yemın etmek cok kolay arkasından gelenlerı dusunen yok o yuzden o ınandırıcı olmaz asla
Zamana bırak ve gözlemle. En kısa zamanda hata yapacaktır.. Erkek ne de olsa. Kadın gibi sonsuza dek saklayamaz gerçekleri..
Yalansa bakarım gözüne
Seviyorsa kaçırmaz hiçbir sözünde
Ama varsa yalan kızarır yüzü
Etse de yemin inandırmaz iki yüzlü
yemin ederken ayağını kaldırıyor mu? ben genelde öyle yapıyorum da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar