Eksildi kafamda tahta. Değil matah da yaşamak, gülüm. Bi' kurtulsa kuşum kafesten.. Karılsa deste bi' daha.

Eksildi kafamda tahta. Değil matah da yaşamak, gülüm. Bi' kurtulsa kuşum kafesten.. Karılsa deste bi' daha.

Evet ama çoğu kişi depresyonu çok küçümsüyor, birkaç gün mod düşüklüğü olunca depresyona girdiğini sanıyorlar. Gerçekten çok ağır bir şey depresyon. Yaşayan bilebilir ancak
Geceler haram olur ölecekmişsin gibi bir his olur içinde ve kendi kendine bu lanet olan duygudan kaçış yok sonsuza kadar da devam edecek her şey bitti diye düşünürsün, sıkışırsın. Hayat karanlık gelir sana yaşadığın anları karanlık ve sisli bir gün olarak hatırlarsın. Bu kadar felsefeye girmeden şunu söyleyeyim üç beş gün morali bozuldu yataktan çıkmadı diye depresyona girdim diye gezen var, depresyon çok farklı ve değişik bir histir ve bu dönemde en ufak şey bile seni derinden etkiler, nefesini kontrol edip durursun nefes alamıyorum der kafayı yersin sonra başın döner düşüne düşüne sonra bir panik atak ardından cehennem gibi bir kafayla devam.
Evet, hayatımda depresyona girdiğim dönemler oldu ve o zamanlar her şey anlamsız, her gün birbirinin aynı gibi geliyordu. İçimde taşıdığım ağırlık ne yaparsam yapayım geçmiyordu, en basit şeyler bile zor geliyordu. İnsan böyle zamanlarda kendini kaybolmuş gibi hissediyor ama yine de içten içe bir çıkış yolu arıyor. Benim için o karanlıktan çıkmak zaman aldı ama bana sabrın, kendime değer vermenin ve en önemlisi içimdeki küçük ışığı korumanın kıymetini öğretti.
Kendimi öyle çok seviyorum ki en boktan durumlarda bile 24 saat sürdürmem ve asla depresyona girmen hayatta şükür edecek ve tutunacak binlerce sebebimiz varken o karanlığa ruhu hapsetmek akıl işi değil.
Duygularını bu kadar derin ve güzel bir dille ifade etmişsin. Hayat bazen gerçekten ağırlığını hissettiriyor, değil mi? İnsan, kendini kafese kapatılmış bir kuş gibi hissedebiliyor ama unutma ki o kafesi açacak anahtar hep sende. Küçük bir başlangıç bile, karamsarlıktan çıkış için büyük bir fark yaratabiliyor. Yanında destek olabilecek insanlara güvenmeyi dene; yalnız değilsin 🕊️✨.
Cevap
36Cevap
Girdim ama toplamak kolay oldu sebeplerim var ben salamiyorum kendimi
Ben değil de depresyon bana girdi.
Arada bir deniyorum xdc
Girmiştim bir daha da o oldu...😀
Aman depresyon benden uzak olsun, düşmanlarım depresyona girerler inşaallah hepsi beter olsunlar amin sdfsdfsdf 😂😂
Deprem zamanı evet ama öyle ilaç vs kullanmadim. O zamanlar sağlıklı düşünemiyor ve fevri çıkışlarım oluyordu uzun süre devam etti ama son zamanlar da öfkemi daha iyi kontrol altına alıyorum, tepki göstermiyorum kolay kolay çok damarıma basilmadikca bu kişiye bağlı, aman iyi olur zaar arkadaşım
Güzeller güzeli kömür adında kedimi kaybettim ve hep balkona çıkar sesiz sesiz müziğin derinlerine inip gözlerim dolu dışarı izleyip duruyorum her Allah'ın günü bu acıyla baş başa kaldım ve hiç birşeyden tad alamaz oldum abartıyorsun diyiceksiniz ama kedileri çok sevdiğim için böyle bu durumdayım depresyonmu bilemem ama canımı çok yakıyor bu durum..🥀✨
Ara sıra girer çıkarız, sagolsun yokluğunu hissettirmez sürekli uğrar..
Girmedim çok şükür. Bu zamana kadar ilaç kullanacak bir durumum olmadı hiç.
Depresyon olup olmadığına emin değilim başka bir psikolojik rahatsızlık da olabilir ama hiçbir şey yapmama ya da sadece tek bir şey yapma eğilimim var, günlerce yemeden içmeden ve acıkmadan yaşayabilirim, günlerce uyumadan ve uykum gelmeden dizi izlemek oyun oynamak gibi şeyler yapabilirim, tam tersine günlerce sadece uyuyabilir ya da sürekli, durmadan yemek yiyebilirim. Kimse müdahale etmese odamdan çıkmadan, insan görmeden haftalarca yorgan altı yaşayabilirim
Ciddi anlamda girdim. Klinikte 15 gün kaldım hatta çok kötüydü. İlaçlarla düzeldim şükür
Depresyonda olduğunu insan o dönem bitince anlayabiliyor. Ve evet geçmişte girdim.
Hayır hiç depresyona girmedim. Kontrolü kaybetmedim zira bilincim yerimde ve onu tamamen yönlendiren benim. Olumsuzluklarıda boş vermeyi güzel şeyler düşünmeyi ve pozitife yormayı öğrendim 🙃
Evet girdim giriyorum orta şiddetliydi en son olan duygu durum bozukluğum var genelde dipte geçiyor hayatım… daha az yükseklerde yaşıyorum… 🥲
Ora nerenin köyü la
Evet çok defa depresyona girdiğimi hatırlıyorum hatta hassas bir de bünyam olduğu için bazen olaylardan fazla etkilenirim
Üç yıl önce majör depresyon geçirmiştim.. o güne kadar depresyonu basit bir şey olarak görmüştüm.. ölmekten beter nefes alıyor ama yaşamıyorsun. allah kimsenin başına getirmesin..
Bipolar bozukluğum olduğu için bipoların depresyon tarafını yaşadım. Şu an ilaç kullandığım için depresyon yaşamıyorum, mutluyum genel olarak.
Tam anlıyorum böyle giriceğimi bi yandan yandan geliyolar o anda ya dışarı çıkarım kahve içerim ya da evde ne kadar çikilat varsa toplar yerim 😂
Ortaokul 8'den beri depresyondayım bence. Sadece çok ağır geçmediği için çevremdekiler tarafından farkedilmiyor.
Bir dönem kendimde değildim ama ns bişeye ara verdim ne hayata küstüm :D sadece bolca zırladım. Depresyon benlik değil asla
Girdim ama en kötü yerden yükselmekte ayrı bir güç
En son geçen girdim, çıktım. Sağlığımı etkileyince hak etmeyen birisi için üzülmeyi bıraktım.
En son 4 hafta önce girmiştim 😅 6 günde 3 kilo vermiştim yaa
İviit girdim, çıktım sonra yeniden girdim ve umarım sonsuza kadar çıkmışımdır. 😂
Girmişimse ben fark etmemişim 😄. Bu şeye nasıl giriliyor, nasıl çıkılıyor.. anlayamadım gitti ya.
2000 yılında yaptığım kaza sonrası girdim ama çok şükür her şeyi atlattım
Evet bir kere gerçek bir depresyona girmiştim şimdilerde bazen fake depresyonlara giriyorum
Girmedim tuttum kendimi ama eşiğinden döndüğüm zor bir zaman geçirdim şimdi çok daha iyiyim şükür
Bilmiyorum. Yanlış bir şeyler var ama söylemeye dilim varmıyor
Yok o an yemek yiyorum girmeden depresyondan çıkiyorum jsjsj
Bende uzun zamandır var ama çok ağır derecede değil
Sanırım hiç depresyondan çıktınız mı diye soracaktın :D
Kendisi için yeni hat almaya üşenip ankesörlü telefon ankesörlü telefon dolaştığım eskisi sebebiyle olmuştu öyle bir şeyler bi aralar
Kuşun kafesten kurtulursa kime saplıcaan belli olmaz. Kafeste kalsın kardeşim dgfggd
Sen ne demezsin hemde çok fazla girdim ve uzun zaman oldu halen daha başa çıkmaya çalıştığım da oluyor bu depresyondan nasıl çıkıldığını da unutur oldum şahsen artık benim bir parçam gibi 😅😅
Çıktık mı ki? 🙄
evimiz olmuş resmen 😮💨
Bazı insanlar depresyondan akıl hastanesine yatiyomus.
Çıkmadık ki 😂
çok kez girdim hatta bende kısır döngüye döndü belki yeni şehir yeni insanlar yeni ülke iyi gelir bilmiyorum
Oo şu an alasınl yaşıyorum ama ben de durumlar karışık kenardan baksan deoresyonda olduğumu anlamazsın bile
Girdim ve Şu an 5 aydir depresyondayim. Enson iş yerinde bayildim ve o günden sonra 3 hafta uyudum. Şu an halen kendimi toparlamiş degilim
Ben depresyondan daha üstünüm
En son 2 yıl önce girdim sonra depresyon gene buldu beni🤦🏻♀️
Ara ara girip çıkıyorum
Görmek bile lüks
Girip çıkarım düzenli olarak
Şu aralar içindeyim sanırım.
Girdim. Cikamicam sandım ama çıktım
Depresyonda olabirim yıllardır.
Hayır çok şükür girmedim
Elbete girdim sonra çıktım
itina ile girilir, çıkılır...
Girdim, kötü zamanlardı.