Kişilik & Karakter Hiç depresyona girdiniz mi? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncell Hiç depresyona girdiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. çıkmıyorum ki hiç 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Depresyonun bana girdiği zamanlar olmuştur fjfjjf 0 1 Yorumla aloneenolaa 1 yıl E mutlaka wjsjwjs Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Depresyona inanmıyorum ya sen? 0 4 Yorumla aloneenolaa 1 yıl İnanıyorum Yorumla Devoxer 1 yıl Kendini kapılmış hissediyor musun? Yorumla aloneenolaa 1 yıl Yooo Yorumla Devoxer 1 yıl Çok i Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Ne zaman çıktık ki. 1 1 Yorumla aloneenolaa 1 yıl Sende haklısın Yorumla
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 597 cevap paylaştı. Çokk 0 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı. Hiç çıkmadım ki 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Girer girer çıkarız. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Girmedim 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Girmişimdir. 0 4 Yorumla aloneenolaa 1 yıl Haberin mi yok Yorumla blondeaddict 1 yıl Haberim yok ölüyorum.. Yorumla aloneenolaa 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla blondeaddict 1 yıl Tenks. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
çıkmıyorum ki hiç
Depresyonun bana girdiği zamanlar olmuştur fjfjjf
E mutlaka wjsjwjs
Depresyona inanmıyorum ya sen?
İnanıyorum
Kendini kapılmış hissediyor musun?
Yooo
Çok i
Ne zaman çıktık ki.