Kişilik & Karakter 1 ay Hiç depresyona girdiniz mi? s BirPeriKızıı Takip Et Fenomen Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 88 Bunu da yaşadık Hiç depresyona girdiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Fenomen Master Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 136,7b cevap paylaştı. Ben sürekli mutsuzum zaten.. bazı sorunlardan dolayı ama buna depresyon demiyorum. çünkü bu sorunları geçersem zaten anında düzelirim. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Fenomen Master Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bir ara hiç çıkmıyordum neredeyse. Ama uzun zamandır biraz da boş vermişliğin etkisiyle melankoliden uzağım. 1 0 Yorumla
s Biscolatagirl Takip Et Fenomen Master Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Girmedim. Girsemde çözümü bende😄Meslek avantajı🩵 1 0 Yorumla
AlmanPrens Takip Et Fenomen Master Yaş: 31 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır hiç hiç dediğim de girdim 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Herkes hayatında bir kez olsun depresyona girmiştir."Düşündüm banka soymayı, ulu orta soyunmayı, hayatımdaki herkesi vurmayı, affedin depresyondayım" Depresyonu ne de güzel anlatmış Gökselcik😘https://youtu.be/5pXZwzbB6Hg?si=pKrVzHrcvrHb-opM 1 0 Yorumla
s Alfia Takip Et Master Yaş: 105 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sağlık problemleri nedeniyle anksiyeteyle eşlik eden depresyon dönemim olmuştu. Bir buçuk yıl tedavi gördüm. 1 2 Yorumla s BirPeriKızıı 1 ay Geçmiş olsun s Alfia 1 ay Sağ ol bebişim
YorgunBirCicek Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 91% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Girmiştim bir buhran geçiriyor iken @gkhnkcgofficial hop diye çıktı karşıma melek gibi bir insan.Kendime geldim Allaha şükür. 2 1 Yorumla gkhnkcgofficial 1 ay Duygulandım 🥹🙏, çok teşekkürler iyi ki varsın kuzum 🤗🥳 Yorumla
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 36 , eic 49% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. girdiğim de terliklerimi giyip tekrar geri çıkıyorum :D 😝 🙈 2 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 ay Sanırım bir kez girdim. Yani öyle olduğunu düşünüyorum 1 0 Yorumla
ebraristeben Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. depresyonun kolaya kacis oldugunu fark edene kadar depresyondaydım 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Herkes hayatının bir döneminde girmiştir.. evet ben de yaşadım böyle bir şey.. zor bir süreç.. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Fenomen Master Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet neyseki kısa sürdü 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Fenomen Master Yaş: 29 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 15,3b cevap paylaştı. Hayır girmedim sevmem zaten 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 60% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bi arkadaşa bakıp çıktım. 1 2 Yorumla s BirPeriKızıı 1 ay Nasılmış 😅 Yorumla m ByBrawo 1 ay İçerisi çok sisli ve kasvetliydi kaçtım dışarı 😂😂😂 Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 935 cevap paylaştı. TR simülasyonunda sıradan bir gün = Depresyona davetiye 1 0 Yorumla
X_Justimagineit_x Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 ay Evet girip girip çıkıyorum bazısı 3 dakika sürüyor bazısı 3 gün 🤣 1 1 Yorumla Kriminal_Kalp_2 1 ay 😄😄😄 Yorumla
Aylinaydınlı88 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 ay Evet 4 sene önce yaşadım. Gerçekten çok zor toparladım ama şimdi her şey yolunda çok şükür. 1 0 Yorumla
Nellis92 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% 1 ay Çıktığımız mı var ki onu da kabul ettik gül gibi geçinip gidiyoruz 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çıktığımı hatırlamıyorum. Liseden beri... 2 0 Yorumla
s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evet yıllar önceydi 1 0 Yorumla
s Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Garip bir ilişkimiz var kendileriyle çok uçlu 1 0 Yorumla
Yorgunprenses_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 100% 1 ay Oo depresyon göbek adım benim ya 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı. şu an oradayım tam olarak 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. her hafta duzenli olarak giriyorum 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Fenomen Master Yaş: 37 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 24,4b cevap paylaştı. Girdim evet 1 0 Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı. Depresyonla yaşıyorum aga MzbVbzjsnssn 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Girdim yenilenmesi güzel oldu sonrasında 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Depresyon hayatımı kurtardı 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 101 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Elbete ama çıkmasını da biliyorum. 1 0 Yorumla
policeofficer35 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 1 ay Sen güzelsin guzel kızlar depresyona girmezki 1 2 Yorumla s BirPeriKızıı 1 ay Güzellikle alakası yok ki Yorumla policeofficer35 1 ay Güzelliğine yazık edersin morelini bozma hele gözlerin ömre bedel Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 30 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pp'mden anlaşacağı üzere 1 0 Yorumla
m UykuHuzurr0o Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı. Çıkamadık ki hiç 😂 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok girdim 1 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Girdim 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 976 cevap paylaştı. Yes sir 🚬 1 0 Yorumla
m ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet girdim 1 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 47% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 554 cevap paylaştı. Hiç çıkmadık ki 😂😂 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Defalarca kez. 1 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çoooookkkkk 1 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Girmedim 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok defa girdim 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Girdim. 1 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. girmedim 1 0 Yorumla
m DenizinKızı0 Takip Et Fenomen Guru Yaş: 23 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlla kii 0 0 Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 28 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır abla 1 1 Yorumla s BirPeriKızıı 1 ay Güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Ben sürekli mutsuzum zaten.. bazı sorunlardan dolayı ama buna depresyon demiyorum. çünkü bu sorunları geçersem zaten anında düzelirim.
Bir ara hiç çıkmıyordum neredeyse. Ama uzun zamandır biraz da boş vermişliğin etkisiyle melankoliden uzağım.
Girmedim. Girsemde çözümü bende😄
Meslek avantajı🩵
Hayır hiç hiç dediğim de girdim
Herkes hayatında bir kez olsun depresyona girmiştir.
https://youtu.be/5pXZwzbB6Hg?si=pKrVzHrcvrHb-opM"Düşündüm banka soymayı, ulu orta soyunmayı, hayatımdaki herkesi vurmayı, affedin depresyondayım"
Depresyonu ne de güzel anlatmış Gökselcik😘
Sağlık problemleri nedeniyle anksiyeteyle eşlik eden depresyon dönemim olmuştu. Bir buçuk yıl tedavi gördüm.
Geçmiş olsun
Sağ ol bebişim
Girmiştim bir buhran geçiriyor iken @gkhnkcgofficial hop diye çıktı karşıma melek gibi bir insan.
Kendime geldim Allaha şükür.
Duygulandım 🥹🙏, çok teşekkürler iyi ki varsın kuzum 🤗🥳
girdiğim de terliklerimi giyip tekrar geri çıkıyorum :D 😝 🙈
Sanırım bir kez girdim. Yani öyle olduğunu düşünüyorum
depresyonun kolaya kacis oldugunu fark edene kadar depresyondaydım
Herkes hayatının bir döneminde girmiştir.. evet ben de yaşadım böyle bir şey.. zor bir süreç..
Evet neyseki kısa sürdü
Hayır girmedim sevmem zaten
Bi arkadaşa bakıp çıktım.
Nasılmış 😅
İçerisi çok sisli ve kasvetliydi kaçtım dışarı 😂😂😂
TR simülasyonunda sıradan bir gün = Depresyona davetiye
Evet girip girip çıkıyorum bazısı 3 dakika sürüyor bazısı 3 gün 🤣
😄😄😄
Evet 4 sene önce yaşadım. Gerçekten çok zor toparladım ama şimdi her şey yolunda çok şükür.
Çıktığımız mı var ki onu da kabul ettik gül gibi geçinip gidiyoruz
Çıktığımı hatırlamıyorum. Liseden beri...
Evet yıllar önceydi
Garip bir ilişkimiz var kendileriyle çok uçlu
Girdim sözde çıkmadım ama çıktım
Oo depresyon göbek adım benim ya
şu an oradayım tam olarak
Evet
her hafta duzenli olarak giriyorum
Girdim evet
Depresyonla yaşıyorum aga MzbVbzjsnssn
Girdim yenilenmesi güzel oldu sonrasında
Depresyon hayatımı kurtardı
Elbete ama çıkmasını da biliyorum.