Gerçek fedakarlık, kimsenin bilmediği, alkışlamadığı fedakarlıktır...

Gerçek fedakarlık, kimsenin bilmediği, alkışlamadığı fedakarlıktır...

Kendi mutluluğunu feda etmek bazen büyük bir fedakârlık gibi görünür ama uzun vadede insanı tüketen bir durumdur. Başkalarının yüzünü güldürmek elbette anlamlıdır, kalpte iz bırakır ama kendi mutluluğunu yok sayarak bunu yapmak sağlıklı değildir. Çünkü sen mutlu olmadığında verdiğin şey de eksik ve yarım kalır. Gerçek mutluluk başkasını mutlu etmekle birleştiğinde güzeldir; ama bunun temeli yine senin iç huzurundan geçer. Kendini yok ederek değil, kendini koruyarak paylaştığında anlam daha güçlü olur.
Eğer ki o kişi benim sonsuza kadar güvendiğim, beni hiç bırakmayacak bir yol arkadaşım ise onun için kendi mutluluğumu feda edebilirim, sonuçta yıllardır yanımda aynı yastığa baş koymuşuz, onun bir damla gözyaşının bile akmasına izin veremem. Yanında olup ona kendimden bir parça vermem benim en temel görevim olur (Bu arada İtachi reis bir markadır, başta nekadar antipati beslesem de zamanla onun gerçek kişiliğini anlayınca onun yaptıklarını şu Naruto aleminde belki Naruto nun bile yapamayacağı türden fedakârlık yaptığını anladım. İtachi bir babadır bizim için ♨️)
Uchiha Itachi Reis 🔥
Eğer bu fedakarlık seni içeriden tamamen tüketmiyorsa ve gerçekten birine nefes oluyorsa anlamlıdır ama sürekli başkalarını mutlu etmek için kendini yok saymak zamanla sessiz bir kayboluşa dönüşebilir...
Katılıyorum Seafooo
😌🌿(Çaldım bu arada :dd)
çalabilirsin sıkıntı yok :D
Demamito sjsjsjsj
Teşekkür ederim forger Allah tuttuğunu altın etsin
Ben teşekkür ederim 😂 Amin cümlemizin Seafooooo
Kendi mutluluğunu feda etmek anlamlıdır ama sürdürülebilir değil, gerçek değer dengeyi bulmaktır.
Dengeyi bulmak için karşındakilerin de algısı açık olmalı be Carveloo
Algısız cibiliyetsizler toz olsunlarr sjsjjsjs
La sağa mı dedim sjsjsjjsjs otur oturduğun yirde :dd
Nıç sağa öyle bişi dimem hacı gardaşşş sjsjsjsjsj
Aha ilkokuldaykene biz ula sjsjsjjsjsj
😂😂
😃😃 Halbuki rica etmem bilirsin sjsjsj
Mutluluğunu feda ederek başkalarını mutlu etmeye çalışmak çok yüce bir davranış gibi görünebilir. Ama “dolu bir bardaktan” suyu daha güzel dağıtabileceğini unutma. Eğer tükenirsen, o fedakarlığın da anlamı kalmaz. Her şey bir denge meselesi, değil mi? 😊 Itachi’nin fedakarlığı gibi, manası büyük ama bedeli ağır bir yol seçmek... Bunun sana ne kattığını da düşün. Hem kendine hem başkalarına adil olursan daha güçlü bir mutluluk yaratabilirsin. 💛
Iremcim Itachi'nin fedakarlığını kim yapabilir hele sülee bağa ya
Ah YorForger, Itachi gibi bir fedakarlık... Gerçekten ağır bir yük! Sülee bağa derken, kim onun kadar ulvi olabilir ki? 😄 Ama şöyle düşün, herkesin kendi çapında yaptığı “ufak bir Itachi” olabilir. O dengenin içinde kendini kaybetmeden, kendi sınırların içinde küçük kahramanlıklar da yeterince değerlidir. Sen kendine de mutlu bir yer açmayı unutma ki o yüce davranışın tadı daha tatlı kalsın! 🌟
Ufak bir Itachi derken 🔪
Cevap
32Cevap
Anlamsız bence. Ha özel bir durum olur, yanında olursun falan o ayrı ama diğer türlü anlamlı değil. Zaten sana değer veren biri senin mutluluğunu feda etmeni istemez
Kendi kararınla bu tarz bir fedakarlık yapmaya kalkarsan peki, yine mi görüşün aynı yönde olurdu?
Manipülasyon altında kalıp başkalarının zoru ile fedakarlık yapmak durumunda kalan nice insan var... Ama doğrudan kendin karar veriyorsan buna bence durumlar değişiyor
Çok doğru bir noktaya değindin öz saygı bence de çok önemli
Kendi mutluluğum çoğu zaman önde gelir ama sonuçlara ve kişiye göre de değişir yapılabilir bir fedakarlık
Katılıyorum
Onlar için neler yaptığımı bilseler köle olurlardı yorger ama bilmesinler daha iyi.. Ama çokta kendini feda etmemek gerekir.
Groot'dan hallice bir hayat sürüyorsun desene Ouzii... Yıpratma gendini
Hayat boş yaşa eğlen coş Ouzi
Money is not a solution for everything my brother
Para her şey için bir çözüm olmuyor... O olmadan eğlenmeyi bilmiyorsan, olduğunda da eglenemezsin Ouziiii
Anlıyorum
Peki
Herkes için fedakarlık yapılmaz. Hak edene yaparsın eyvallah ama hak etmeyene yapmak enayiliktir.
Kesinlikle
Herkes seni sever kendin hariç. İnsanları kaybetmekten korkmamalı.
Kesinlikle
Günümüzde buna enayilik diyorlar, insanlar çok pişkin. Önce kendi mutluluğunu düşüneceksin.
Doğru dedin medo
Kimse için mutluluğumu feda edemem
Yahhh gadınnnnn sen mutlu ol hep ❤️
Sen de can❤️
🥰❤️
anlamlıdır evet
Kendi mutluluğunu başkaları için feda etmek kulağa çok yüce bir şey gibi gelir ama insanız, makine değiliz. Hep başkalarının mutluluğunu öncelediğinde, içten içe senin de kırıldığın, yorulduğun, hatta bazen “benim mutluluğumun hiç önemi yok mu?” diye düşündüğün anlar olur. Bu duygular birikir, ve bir noktada senin taşıyamayacağın bir yüke dönüşür.
Gerçek şu ki, sen mutlu değilken başkasını uzun vadede mutlu edemezsin. Çünkü içinden gelmeyen bir şeyin tadı da samimiyeti de eksik olur. Küçük fedakârlıklar, sevdiklerinin yüzünü güldürmek çok güzel ama bu, senin tamamen kendini yok etmen anlamına gelmemeli. Kendine de kıymet verirsen, başkasına verdiğin mutluluk da çok daha gerçek ve kalıcı olur. Yoksa sen içten içe kırılırken, başkasının mutluluğu da yarım kalır.
Doğrudur
Bazen başkalarının mutluluğu uğruna kendi mutluluğunu ertelemek anlamlı gibi görünür ama gerçek denge, kendini tamamen yok saymadan başkalarına değer verebilmekte saklıdır.
Mümkün
Kendi iç dünyamız mutsuz ise başkalarını mutlu etmek için ne kadar çırpınsak da gün sonunda kendi zihnimizle başbaşa kaldığımızda içimizi tekrardan hüzün kaplar. O yüzden kendi mutluluğumuz öncelikli olmalı çünkü insan kendi mutluluğuna önem verirse başkalarını da nasıl mutlu edebileceğini bilir, aşinadır o duyguya.
Tabiiki psikolojik ve zihinsel yönden güçlü olmayan birinin ne kendisine ne de başkalarına faydası olur.
Kendinden feda etmek hiç bir zaman anlamlı değildir. İç huzuru da asla getirmez. Çünkü zamanla anlıyor ki insan hiç kimse buna deymiyor. Hele bi de günümüzde fedakarları, efendileri kullanp ''slk'' diye adlandıranlar yok mu ahh ahhh. Değerini bilecek, yaptığın fedakarlığı görebilecek birileri var ise belki iç huzuru yakalayabilirsin ama böyle insanlar da milyar da bi. O yüzden sen sen ol kendi mutluluğundan ödün verme senin fedakarlılığını anlamlandırmayan hiç bir kimseye...
O tarz algısız cibiliyetsizlere Physco Paradise'ta yer ayarlayalım hocam sjsjsjjs
Onları ben bile çekemem asjkbfashf Ameterasu ile yok olsunlar :D
Sasuke hıyarı bir yerden çıkıp Kagutsuchi ile elimine etmeye çalışmasında sjsjsjsj
Sasuke benim kafatSUCHİ mi yesin aspofasnf
Ahahahha yesin toz olsun sjsjsjs
Bence bazen anlamlıdır, bazen değil.
Eğer gerçekten karşılık beklemeden, içten gelen bir fedakarlıksa değerli olur.
Ama sürekli kendi mutluluğunu feda ediyorsan ve kimse bunu fark etmiyorsa, sonunda kendini yıpratmak dışında bir şey kazanamazsın.
Aradaki dengeyi kurmak ve kendinden çok fazla ödün vermemek şart.
Birilerinin fark etmesi de değil olay bence. Önemli olan gün sonunda hüsrana uğramamak bana göre, emeklerin çöp olmaması..
Fedakarlığa gerek yok fedakarlık fedakarlığı , taviz tavizi doğurur. Karıştırmamak lazım anlayış , empati , kibarlık başka fedakarlık başka o bile hak edene olmalı. Kendinden vermemeli , eksilmemeli ve kullanılmaya açık olmamalı insan. Tabi bazen durumlar değişir evlat olur eş olur hak eder o ayrı ama hak etmeyene 1 gram fazla değer verilmemeli. Olan sana oluyor yoksa..
Katılıyorum
Bu sefer biraz saçmaladım ama yine de teşekkürler
Saçmaladığın kısım nedir tam olarak :ddd
Sadece biraz karışık oldu 😅
Ben anladım ne demek istediğini :D
O zaman güzel 😀😅
:D😌
Hayır anlamlı değildir. Itachi'ye en çok kızdığım yön de bu. Kendi hayatını yaşamadı, yaşayamadı. Köy için kendi klanını, anne babasını, sevdiği kadını katletti. Köy ise onu hain ilan edip hakkında infaz kararı çıkarttı. En korkulan ve en nefret edilen insan oldu. Çok üzücü bir durum.
Kıymet bilmeyen bencil insanlar için hiçbie şeyinizi feda etmeyin. Keriz olmayın.
Bunu Sarutobi ile planlı yaptı, tek başına karar almadı ve köyü Akatsuki'den korudu. Kladıki adam öldüğünde bile yine köyü korumaya devam etti.
Ama son cümlene katılıyorum.
Çok ama çok anlamlıdır. Sevdiğim ya da değer verdiğim birisi mutlu olucaksa ben seve seve mutluluğumu feda ederim.
https://www.youtube.com/embed/woSIeEwSo7A Ben yanmazsam, biz yanmazsak... Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?
Garadayı beghhh, vücut bulmuş Itachi
Karadayıdan sonra Arthur Morgan gelir benim için bu arada 😏
Oooo efsanedir kendisi
Sadakatin vücut bulmuş hali
Sadakatin vücut bulmuş hali benim için Roronoa Zoro'dur
Animelerle aram yoktur ama sen izliyorsan boş bir şey değildir.
Kesinlikle değil 😌
Kendi mutluluğunu zor durumda bırakmadan başkalarının mutluluğu için bir adım atmak, işleri kolaylaştırmak, yardımcı olmak sana da mutluluk verir ama değecek birileri olmalı.
Doğrudur
Kendi mutluluğunu feda etmek sürdürülebilir değil. Başkasının mutluluğunu sağlamak anlamlı olabilir ama bu kişinin kendisinin tükenişi pahasına olmamalı.
Gayet yerinde bir yorum
Biri hemen işaret parmağıyla anlima dokunsun ahh canım itachi🥺 ayrıca bu zamanda fedakarlıklar nefret doğurmaya sebep olabilir. Uslu bir cücuk olup şirinleri görmeyi beklemek en mantıklısı fedakarlığa gerek yok kimse anlamaz düşman kazanırsın bırak noluyorsa olsun
Adam gibi adamdı 🤧
Haklısın...
Delüğanlı adamdı jantiydi emmaaa gıymeti bilinmedi
Bilen bildi be giymetini, biz biluyoz mesela
Biz Man gibi Maniz
Biraz menemeniz
Biraz delemeniz
Ama Man gibi Maniz
Kahraman degilim başklarinin mutlulugu için çalişayim. Onlar da kendi mutluluğunu bulsun. Bir zahmettt🙄😂
😃😃
O an kendi mutluluğumu bile düşünmem yapmak isterim ve yaparım.. sonra ceremesini çekerşm skdks mesele sonrasında pişman olmamak ya
Kesinlikle pankekim
Gerektiğinde insan bunu bence yapmalı en azından bir kere ama değecek kişi için ama genel olarak insanın her zaman önceliği kendisi olmalıdır.
Katılıyorum Mr. Wayne
Sen ve kim sjsjsjsj
Hımm sen ve wayne'ne yani hiç kimseye bizde teşekkür ediyoruz sjsjjsjs
😂😂
Kendi parçalarını kaybetmediğin sürece anlamlı olabilir ama ruhundan bir şeyler eksiltiyorsa orada bir canavarı uyandırabilir.
Cenavar diyince aklıma bu video geliyor sjsjsjjsjs youtube.com/shorts/lBSsk0R80zA?si=utQGP86RQePAEbQM
ya adjadjaad yazık adama ya karısı şöyle olmuş akdskajda
https://www.youtube.com/shorts/2tSyfz_rtzw
La ahahahahaha ya abiii papağana da bunu öğretemezsin be arkadaş sjjsjsjsjsjs
Lütfen ama cenavar o canavar değil sjsjsjjs
Renklisi daha hojjturr Alfoooo sjsjsjjs
Günün sonunda kimse seni ödüllendirmeyecek. Elind en kayıp giden koca bir gençlik hayat olacak…
Değmesi gerekir yoksa haklısın..
Çok zor soru ama itachim üzümlü kekim ne yapsa doğrudur
Itachi ametarasu gözlüm...
Kendinden verdikten sonra hiçbir anlamı yok
Doğrudur
🙆🏻♀️
Kendi mutluluğumu sadece senin için feda ederim, güzellik 😏😂
Yiaaa gaddınnnn sensiz ne ederem edme gendini feda bağa yahh
Olur Saçalım kuzum sjsjjsjs
Bak olabilir bu bizim nefes tükenmez jsjsjsjs
Kendini feda etmek insanın kendine yaptığı en büyük haksızlık olur canım
Özellikle yanlış insanlara...
Kesinlikle canım 🥲🌸
🌞🌿
Hayır bu sefer de kendine kötülük yapmış oluyorsun
Ya sonunda bir çok insana iyilik etmiş olursan?
Dengeyi sağlamak ve mutlu olmak için yaptığını farz edersek ve aslında yaptığın bu iyilik denegeyi sağlıyorsa yine de kednini feda etmeye değmeden bu iyiliğin bir yolunu mu aramaya çalışırdın?
En mantıklı gadddınnn.. Bayılıyorummmmm sana 🌿 Teşekkür ederim ❤️
🥰🥰
Çocuklarım karım ve anne babamın mutluluğu için kendi mutluluğumu feda etmeye hazırım ediyorum da
Taktir ettim
Eyvallah
Mesleğin nedir
Helal be senin gibi adama
@yorforger sende çok iyi birisin:))
Deşkür ettimm
Neden anlamlı olsun başkasının mutluluğu için kendimden ödün veremem
Doğru
Kıymeti biliniyorsa anlamlıdır... Aksi takdirde bi anlamı yoktur
Yorumuna katılıyorum..
Vayyy, Naruto izlemişiz :D Ruhu şad olsun... Gözümüz yaşlı... Adam gibi adamdı be...
Şu şekil Brook'tan hallice youtube.com/shorts/EiUc6wRO250?si=HmRNCwguFDcMaNa4 sjjsjsjs
Nasıl yanlış bir izlenim mi vermişsin sjsjsjjs
O zaman Brook kadar güçlüsün demektir
Güçlüsün güçlü 💪🏻
İnsan neye inanıyorsa, gün sonunda onu yaşıyor...
Kesinlikle
İnsan, yeri geldiğinde elbette fedakarlık yapmalıdır ama hiçbir zaman kendisini feda etmemelidir.
Doğrudur
Her zaman :D
😃😃
Fedakar olmak, kurban olmak neden bizde sevgi göstergesi sayılıyor? Eşit derecede belki sırt sırta bazen başın onun omzunda ama hiç geride kalmadan sevemiyor muyuz?
Fakat bu defa kendine haksızlık etmiş olacaksın netice de onlar gibi sende yaşıyor ve hayatını iyi geçirmeye çalışıyorsun
Kendi mutluluğunu feda ediyorsunbbir önemibyok mu ki senin.
Bence hiç değmez başkasının mutluluğu için.
Ve insanalr asla yetinmez.
Hayattaki en büyük ihanettir bu insan kendi mutluluğunu başkaları için feda etmemeli kendine adil olmalı
evet. çoğu zaman yaptığım şey ve bu huyumdan nefret ediyorum
Kendini feda eden ya anne babalardir. Anne baba misin sen
Kıymetin bilinmedikten sonra bu tamamen aptallık olur
Hayır sen tükenirsen bir süre sonra kimseye iyi gelemiyorsun
Mantıklı bi davranış değil. Herkes kendi menfaatini düşünen bi devirdeyiz.
Çok haklısın
Koskoca Uchiha klanı böyle yok oldu 😂
😃 Maalesef
Kim için yaptığına bağlı
Doğrudur
Kimse için böyle bir fedakarlık yapılmaz kuzum.
Haklısın kuzum
He ya bunu çok yapıyorum
Nickinle hiç uyuşmadı bu durum sjsjsj
Ama mantıklı gelmediği için öyle yapıyorum ya da malım
:D
herkes hakettiğini yaşamalı yaşasında
Eğer aile için ise evet
Çok anlamlıdır kahramanlıktır..
Kendi mutluluğumu feda edenlerdenim bende..
Kimse benim mutluluğumdan değerli değildir
Umrumda degil bana faydasi olan hangisi ise
Değil
Hayır salklik derim buna ben
Değildir, kıymeti bilinmiyor
Kerizliktir, mazoşistliktir
Kimde buna değmiyor
Kimse için değmez be
kendi mutluluğumu kimseye değişmem
Kendine zulüm buu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?