Başkasının mutluluğu için kendi mutluluğunuz dan pay verirmisiniz?
Sevdiklerimiz için genel de aman o mutlu olsun da önemli değil diyip hep kendimiz den ödün veririz ama insanoğlu çiğ süt emmiş olduğu için ne kadar kıymetini bilir ki bu fedakarlığın. Ne kadar doğru acaba kendimizden ödün vermek?
Başkaları mutlu olsun diye kendinden ödün vermek ne kadar doğru?
Kendinden ödün vermek, kendini eksiltmekle eşdeğer yani bir anlam ifade etmiyor kıymet bilmeyenler için o nedenle kimseye o kadar değer vermemek gerekiyor zira nankörlük ve bencillik insanlarda hat safhada.. Ben mutlu olmalıyım önce iyi niyetin fazlası kişinin kendine zarar.
Sırf o sabah 5 te kalkıyor diye 4 te kalkar güzel ve uzun günaydın mesajları atardım instagramda beğendiği veya kaydettiği hoşuna gidenlerin içerisinden seçip ayda 1 hediye ederdim. Her gün buluşurduk ve vaktimiz güzel geçsin diye çabalardım. 3. Senenin sonunda ne oldu. ALDATTI. O yüzden değmez kendimden vere vere 0 a düştüm hakeden var haketmeyen var.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Birlikte mutluluk yaşanmalı kendinden ödün verdikce karşındakilerin seni değersizleştirdiğini görünce işte orda içini ince bir hüzün kaplıyor...
Başkaları mutlu olcak diye kendi hayatımdan çalamam farklı şeylere bürünemem. Benim hayatımsa önceliğim ben mutlu olmalıyım. Yaşamaya geldim. Başkalarını memnun etmeye değil. Ha bu bencillikse evet bencilim
Hiç doğru değil. Maalesef değer de görmüyorsun. Olan hep sana oluyor. Yapabiliyorsanız herşeyi kendi mutluluğunuz için yapın. Çünkü karşı taraf öyle yapıyor
Hiç bir doğru yanı yok bunun. Biriyle ciddi ilişkin vardır kurtarmak için ödün verirsin ama başkasını mutlu etmek için ödün vermek hiç mantık işi değil.