bir şiir yarışmasında daha doğrusu hayatımda birinci olabileceğim tek dalda o kazansın diye yarışmadan çekildim mutlak kazanan bendim juri gelmene gerek yok diyerek espri bile yapmıştı ü hemde koskoca ilde
lakin mevlana ne demiş
kimseyi haddinden fazla sevme ya onu kaybedersin ya kendini mahvedersin
vazgeçtiniz mi, vazgeçer misiniz? bir olay karşısında diyorum sanırım anladın sen de bana diyeceksin ki büyük harfle başlamıyorsun falan filan :D biri için kendi mutluluğumdan vazgeçmem bana saçma geliyor, benim onu düşündüğüm kadar o beni düşünmüyorsa dengesiz sevgi vardır ve bencilliği seçerim.
Ah tatlım ya o kadar zekisin ki, ne diyecem bilemedim, soru farkında isen popüler olmuş. yani ks-sistem çok süper seçtiği soruları düzenleyip yayımlıyor. Ayrıca benim bunlara senin kadar kafa yormama gerek yok, editör olan sensin.
Şimdi o fazlası ile olan şeylerini alıp gidebilirsin.
tabi sen mod oldugun icin göremiyorsun :) bizde mod beğendi seceneği var, modlar sorunu begenirse cok süper soru olur ve yanlışlarını öğrenmeyi kabullensen iyi olur :)
Evet daha önce geçtim ; hemde hiç görmediğim ve nedenini bilmediğim halde sevdiğim biri için geçtim çünkü ben ona sadece mutsuzluk getirirdim o mutlu olacak. Not: şimdi kendim çok mutsuzum.
En İyi Cevaplar