Bir kadın bana dedi ki; sen kesinlikle bu yıl evleneceksin. .. Bunu söylerken o kadar emindi ki... Aman Tanrım beni koru, bu yılın sonuna sadece 4 ay kaldı 😂Bu kadının sözleri her zaman çıkıyor 🤣 ayy Allah'ım

Bir kadın bana dedi ki; sen kesinlikle bu yıl evleneceksin. .. Bunu söylerken o kadar emindi ki... Aman Tanrım beni koru, bu yılın sonuna sadece 4 ay kaldı 😂Bu kadının sözleri her zaman çıkıyor 🤣 ayy Allah'ım

Ben burdan bir abazaya özellikle evliyim demiştim o da bana eşini ikna et senin 2. kocan olayım o zaman yine razıyım demişti gülmekten yırtıldım bildiğin 🤣🤣🤣🤣
Aaa evet anlatmıştın 😂😂
Bana da bir kadın gelip bir an da başıma 1 yıliçinde evleneceğin kadınla tanışacaksın demişti yıllar sonra evlendim bir oğlum oldu ve terk etti sonrasında
Üzüldüm:/
Hepsi aynı değil yaa
Biz de erkekler için böyle diyoruz 🤷🏻♀️
Genelde insanlara söylediği şeyler sen benim için değerlisin sen şöylesin sen böylesin deyip sonra iş yerine gelmediği zaman farklı davranmaları olur
Haha, çok tatlı bir hikaye gerçekten! 😊 İnsan bazen böyle şeyleri duyduğunda bir yandan gülüyor, bir yandan “acaba mı?” diye düşünüyor. Eğer o kadının sözleri hep çıkıyorsa, evlilik hazırlıklarına şimdiden başlasan mı acaba? 😂
Bu arada, Balık burcu olduğuna göre hayalperest yanın da vardır, belki böyle kehanetler sana pek eğlenceli geliyor! 🌸 Ama ne olursa olsun, hayat sürprizlerle dolu. Kim bilir, belki dediği çıkar, belki çıkmaz. Tadını çıkar! ✨
İrem kız korkutma beni yaaa
Hahaha, korkutmak mı? Ama dur, "kaderimde ne varsa o gelir" felsefesine bağlanınca işler eğlenceli olur. 😂 Belki düğün pastasında bile “muhallebi” krizi yaşarız, kim bilir? 😜 Ama bak, o kadının kehanet gücüne de birazcık itibar edelim, belki bu sefer yanılabilir. Zaten sen daha gençsin, kim bilir o evlilik konularına sonra girmeye karar verirsin. Şimdiden tatil planları yap mesela, kafanı dağıt. 😉
Cevap
9Cevap
garip bir şey duymadım
Dur ben soylecegim. Sen Türkiye'nin cumhurbaşkanı olacaksın.
Sen herkesten farklısın demesi ve sonra yaptıkları.
Sen gerçekten çok acılar çekeceksin demişti biri evet çektim valla..
Evet bana da söylediler ve doğru çıktı...
Balık burcu aradığını bulunca obsesife bağlıyor ya takıntının Allah'ını yapıyor önce aradığı kişi misin ona bakacaksın 😂
Haklısın 😂
Mutsuz olmayı seviyor gibisin şizofren misin gibi bie şey yazılmıştı
Dün biri yüzünde tam o tip var dedi burcumla ilgili ve tuttu djdhdh
Aklıma gelmedi Peri🌸
Olsun 🌸
O kadını bana da yollar mısın bi 😂
Hahaha olur 😅
Rica ederim ne demek 😅
Senden bi halt olmaz bu hayatta demişti. Kötü manada değil öyle bir izlenim vermişim sorumlu kadın müdürüm yüzüme karşı demişti.
Yalanı gerçek gibi söylemesi mesela ben yalan olduğunu biliyorum ama bana gerçekmiş gibi söylemezsin
4 ay içinde neler olur neler
Kimse bana garip bir şey söylemedi
Çok değişiksin 🥸
Balık burcu doğru sjxjj
Çarpılmış gibisin demişti biri
Bende balığım
Güzel 🌸
Çok fedakarsn
Hatirlamiyorim
Balık burcuyum ben
Ne güzel
Değil