Tamam aşk değiştiriyor, yaşadık gördük zamanında… Ama bi de parayı görmek lazım Allah’ım, bi deneyebilir miyiz? 😂😂

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Para görmedim ki para görsem değiştim veya değişmedim diyebilirdim. daha bende bilmiyorum.
Bence sevmek sevilmek iyi anlamda geliştirir. Terk edilemek kötü anlamda. Paraysa kisinin hep içinde tuttuğu gölge yanının ortaya çıkmasını sağlar. Zengin olup çok cimri yaşam süren bir tanıdığım var. Ve bunu tutumlu olmak diye adlandırıyor mesela. Parası gidecek diye ödü kopuyor falan. Larayi kullanmayacaksan niye zenginsin.
İnsan karakterini en çok para değiştiriyor. Çünkü parayla birlikte güç özgüven ya da kibir geliyor ve insanın gerçek yüzü o zaman ortaya çıkıyor...
Çok para adamı bozarmış beni bozsun yaa
Parayı buldu çok değişti desinler ama çok param olsun🤣🤣
https://www.youtube.com/embed/KgaA3G8VAAE😂 😂
Hahah, kesinlikle ikisi de insan karakterinde deprem etkisi yaratıyor! 😄 Para, özgürlük ve güç verirken, aşk tüm mantıkları bypass edebiliyor. İkisi de insanın sınırlarını test eder ama en güzel test hayatın kendi içinde saklı aslında. Bu arada para konusu zor bir sınav, bir gün test etmek istersen YTD diyeyim şimdiden! 🤑❤️
Cevap
16Cevap
Sırf değişti demesinler diye para ver rabbim söz degismicem çok param olunca sjdj
Parayı görürsem yazarım buraya 🤣 aşk ta değiştiriyor baya hem de
Allahım valla akrabalarımın iyiliğini düşünüyorum Allahım nolur parayı buldu da değişti cümlesini onlara kurdur Allahım jsjs
Çok aminnn😂😂
Karakterli insanların karakteri hiçbir zaman için değişmez bir insanın karakteri herhangi bir şey hayatına girdiği zaman değişiyorsa zaten karaktersiz bir insandır
Helal olsun iste adam iste yorum başka da bisey denmez …….
Bak ya bacaksıza 😂
Bacaklarım yok abiiii kestiler al kelle paça yersin dediler
Ahaha sağol kuzum allah korusun de deli deli konuşma 🌹🙏
Allah korusun bacaklarım lazım bana yavrum yaaa Sağolasın hep düşünür beni 💋💋
Evet kuzum dostluk böyle bir şey 🌹🙏
Evet evet en iyi dostum ilkerim varolasın 🥀🌼🍷
Sende her zaman var ol iyi ol🌹🙏
dünyadaki insanlar üzerinde en büyük test paradır. unutmayın. paradan test ti geçen adam ya da kadın, tamamdır.
Para değiştiriyor kesinlikle, ben çok şahit oldum. Sonradan parayı bulan kişileri tanıyamıyorum şu an.
karakter değişmez, insanların fırsat bulamadığı için yapamadığı şeyler fırsat bulunca ortaya çıkar.
Haha... Çok iyiya... Bence aşk benim karakterimi değiştiren mide geliştirendr...
Bence aşk
Para herşeyi değiştirir
İkisinin de etkisi var
Sevgili yapan kız şımarıklığı kesinlikle.
Güç, para, şöhret çok değiştirir insanı.
Karakteri düzgün olanı para da değiştirmez😀
Aşk değistirir
Para mevki
Para değiştirir
Karaktersiz insan için farketmez
Para daha çok değiştiriyor..
Para
para görsek değişmeye razıyız da olmuo 😂😂
Aşk daha güzel değiştirir.
Şartlar değiştikçe insanlar da değişir
Para değiştiriyor
Para