Altınları da bana vermezler, ailemin de destek çıkacağı yok.
Eski sevgilim asla istemiyor onunla da olmam zaten
Kızlar maalesef anonim olarak soruyorum😔
eşimle severek evlendim ancak farklı kültürler olarak çatışıyoruz, ailesi ve kendi istemiyor diye çalışmıyorum (üniversitede tanışmamıza rağmen?)
sosyal hayatımı 0a indirdiler, gerçekten kendimi kötü hissediyorum.
bu yüzden 2-3 aydır gizlice eski sevgilimle görüşüyorum çok pişmanım eşimi seviyorum ama bu kısıtlamalara dayanamıyorum.
geçen gün eşimin annesi bi ima yaptı gibi oldu çok gerginim
Nasıl bir ima yaptı
Sen dışarı çıksan ya da arkadaşlarınla buluşsan nasıl bir tepki verirler
eski sevgilinle sadece görüşüyor musun yoksa yakınlaşma oldu mu
En son biraz yakınlaştık o yüzden kötü hissedip buraya yazdım
Gerçekten çok geri kafalılar etrafımda insan kalmadı
Bilmiyorum ki
Aga ne demek altınları vermiyorlar? sadece erkek tarafına takılmadı o altınlar, mahkemeye çıksan yarısını vs. alamıyor musun? çünkü boşanmak için geçerli bi sebep diye biliyorum. ve eski sevgilin istemiyorsa neden hala görüşüyorsun da?
😔hepsine cevap vereyim boşanacak olursam altınları asla vermezler annesi böyle bi kadın.
Kimse boşanmamış daha önce ailelerinden
Öyle bir şey yok ablacım mahkemede sana takılanların hepsini alabilirsin.
bahaneye bak aw eski sevgiliye nasıl bağladın kısıtlamayı umarım öğrenir de yapacağını yapar aldatmanın hiçbir bahanesi olamaz Allah seni bildiği gibi yapsın
Ne biçim insanlarsınız siz ya evlisiniz eski sevgilinle oluyorsun eşini aldatıyorsun bşde gelip burada soruyorsun eşini sevmiyorsan anlaşamıyorsan adam gibi ayrıl yaptığın namussuzluk bence
Yaşadıklarımın aynısını yaşamadan bu kadar peşin hükümlü ve kaba konuşmanıza anlam veremedim hayat bu
Bu yaşadıkların gerçekten karmaşık ve yorucu hissettirebilir. Eşini sevdiğini anlıyorum ama aynı zamanda bireysel alanın ve bağımsızlığın da çok önemli. Hissettiğin kısıtlanmışlık zaman içinde büyük bir baskıya dönüşebilir ve bu da seni yanlış kararlar almaya itebilir. Eski sevgiline yönelmen, bir kaçış arayışı gibi görünüyor ama bu uzun vadede mutluluğunu sağlamaz. Kendinle yüzleş, hissettiklerini eşinle açıkça konuşmayı dene. İletişim problemleri çözümün başlangıcı olabilir 💔❤️🩹
Cevap
20Cevap
Yavaştan yavaştan kendin iş bulmaya çalış. Eski sevgilin ile görüşme. Kendine odaklan garantiye alacak şeyler ile uğraş ki boşanırsan güvencen olsun
Öyle kolay değil çünkü dünya laf edip duruyorlar bi de ısrarla çocuk istiyorlar çocuk da olursa kaçışım hiç yok
bile bile yapmam
En önemlisi de insan kendisinin yaşamak istemediği bir şeyi kimseye yaşatmamalı. Yanlışın farkındasın ve pişmansın bu iyi bir başlangıç. Önce kendini koru, net sınır koy gizli ilişkiden çık. Eşinle açıkça konuş, gerekirse arabulucu ya da terapi desteği al. Ekonomik özgürlüğün için küçük adımlarla işe eğitimine veya becerilerine yönel. Güvendiğin biriyle plan yap ve sabırlı ol.
Evli misin?
Doğru söylüyorsun teşekkürler
Bunu eşinle konuşmalısın. Kısıtlandığını hissettir. Eğer devam ediyorsa o raddede bir de boşanamayacak durumdaysan yaptıkların seni kapsar. Yine de dayanırım diyorsan senin bileceğin iş.
Dayanmak istemiyorum ama konuştuğumda da bi sey değismiyor
Yaptım ve hayat hala da yapıyorum maalesef, sana da geçmiş olsun umarım biran önce düzelir sorunlar
İçinden ne geçiyorsa onu yap ya keşke bosanabilsen ama zor şeyler bunlar söylendiği kadar kolay olmuyor işte
@aklımdadelısorular12 hımmm
Öyle gerçekten çok zor
Ne yapacaksın peki devam mı
Hata değildir o hata yanlışlıkla yapılır bile isteye yapılmaz sen fingirdeşmeye yer arıyorsun
Çok yanlış konuşuyorsunuz
Eski sevgilinle görüşmelerin sonu tatlıya bağlandı mı?
Evet ama başta tek amacım konuşmaktı
Mutluluğu bulduysan böyle devam et
Yok canim sen resmen bensin. Iki hayat bu kadar benzeyemez ya cidden! Kendimi bire bir goruyorum Şu an ben sokk
Gerçekten mi
Hem de cok ciddiyim
çekilmez hayat böyle işe gireceğim ya da boşanmak istiyorm de.
Konuşamıyoruz ki
o zaman topla çantanı anne evine, onlar gelsin kapına
Annemler kabul etmez maddi durumları çok iyi değil ablam da çocuklarıyla onlarda kalıuprn
Sevgilinle göeüşüyorum derken. Görüşüp ne yapıyorsun
Takılıyoruz gibi
Takılıyoruz derken geziyor musunuz eve mi gidiyorsunuz
Dertleşiyorum eve de gidiyoruz bi kere oldu o çok kötü hissettim
Kaç kere buluşmada bir kere oldu. Ama zaten emin ol onun amacı seni eve atmaktır. Dertleşmek bahane
Devam ediyor musun onunla
Kürtle evlenirsemçn böyle olur
İnsanları böyle ayırmayın lütfen
Neden mutsuzsun ozaman
Özel birdey yasadın mı
Evlenmekte keşke acele etmeseydin
Aslında etmedim ama ailesi çok karışıyor😔
Boşan erken vakit mesleğini kaybetmemiş olursun
Boşanamam
Niye
Çok katı kurallara sahip bunlar
Öyle demeyelim de hayatımı nasıl idare ederim bilmiyorum