Yanlış yapmak bazen bilerek ve isteyerek olur ya. Yanlış dersin ama yapmaya da devam edersin.
Yanlış yaptın mı?
Yanlış yaptın mı?

Yanlış yapmak bazen bilerek ve isteyerek olur ya. Yanlış dersin ama yapmaya da devam edersin.
Yanlış yaptın mı?
evet. insan ne kadar kabullenmek istemese de kendine değer vermediğinde yanlışa değer vermemeye başlıyor. çoğu katil yaptığının kötü olduğunu ve insanlığını bunun sonucunda kaybedeceğini bilir ama yine de yapar. kendine verdiği bir değer yoktur çünkü. insanlığını kaybetmekten korkmaz. her şeyin çözümü kendini sevmek, o da sevilmekle oluyor biraz.
Aldırmam hiç yağmurlara
Benim güzel hatalarım var...😀
Yapmadım diyen gerçek bir yanlışın içindedir
🙏✨🎈
💐😊
Cevap
4Cevap
Yanlış değilde hata yaptım elbette. İnsanız çok görmüyorum kendime.
Evet yanlış yaptım ama her insan gibi hatalarım oluyor yani bunun için kendime kızmıyorum sadece yaptığım hatalardan dersler alıyorum her zaman için zaten doğrusu da budur insan ne yaparsa yapsın hayatından kendinden öz güveninden vaz geçmemelidir bence
Yaptım Ama Yapmaz Olaydım Hatalarımı Ama İnsan Hatalarını Öğrenip Ders Alıyor Bu Hatalardan Bidaha Yapmamak İçin O Yüzden Herkes Hata Yapabilir Önemli Olan Yaptığın Hatanı Fark Edip Pişman Olup Ders Almaktır 💯😎
Tabiki yanlışlarımiz olduğu için insanız.. ders alsak kafi
Hata çok yaptım yanlıştan emin değilim konjonktür değişince dogrular yanlış yanlilar doğruya evriliyor
Bile bile yaptığım bir yanlış yok ama hatalarım mevcut.
Neye göre kime göre yanlış. Hayatımın en doğrusunu su anda yapıyorum...
hayir yapmadim cunku fazla dusunuyorum her seyi
Yaptım tabi. Bilerek ya da bilmeyerek.
Yanlış yaptım bilmeden
En İyi Cevap