Şu söz bugün kafamda sürekli yankılanan bir sözdü "Yanlış insanı doğru sanmak" Bunu gerçekten iyiden iyiye hissediyorum, çok yapmışım... Herkesi kendim gibi bilmekten uzaklaşıyordum böyle insanları tanıdıkça, insanların gittikçe samimi olmadıklarına kanaat getirmeye başladım. Böyle olmak iyi mi kötü emin olamıyorum. İyi yönü artık yeni insan tanıdıkça tedbirli olurum, yakınlaşmam. Kötü yönü bu insanlar yüzünden doğru insandan da uzaklaşabilirim, belki de yaşıyorumdur.. Hak'tan hayırlısı. İnsanız yanılıyoruz, yanlışımız da çok, yeter ki doğru olanı bulalım, doğru olan olalım.
Hatalar insanlar içindir. Çok hatalarım, çok yanlışlarım oldu. Bazen yeri geldi sinirlendim, çok üzüldüm ama iyi ki de hata yapmışım diyorum çünkü hata yaptıkça yeniden ayağa kalkmasını öğreniyoruz. Eğer dünyaya ikinci defa gelseydim ilkinden çok daha fazla hata yapmaya çalışırdım çünkü hayatı böyle öğreniyoruz.
Hata yapmak beni eğlendiriyor hele ki birileri hınçla hatalarımın üzerine yürürken ben hem onlara hem yaptığım hataya gülüyorum bence ara sıra kesinlikle hata yapmalı!! 🍀🍀😃😃
Hangi birini saysam ki, yanlış insanlara aldanmak mı desem, yalan sözlere inanmak mı desem özetle karşımdakini kendim gibi sanıyorum ve ben kaybediyorum ne yazık ki 🚬
Sevdiğim kadını ailemin bile önüne koydum. Sonuç o gitti aile kaldı. Hayatta aldığım en büyük ders budur hiç kimse aileden daha fazla sevemez daha yakının olamaz