Arkadaş olarak koruyup seviyoalr o kadınları ya da kızları biliyorum🤜... ama sevgili olarak uzaklar...
Daha ayakları sağlam yere basan onlara meydan okuyan kadınları tercih ediyolar. 🤔
Arkadaş olarak koruyup seviyoalr o kadınları ya da kızları biliyorum🤜... ama sevgili olarak uzaklar...
Daha ayakları sağlam yere basan onlara meydan okuyan kadınları tercih ediyolar. 🤔
O herkeste öyle değil, benim bana ihtiyaç duyan, koruyup kollayacağım kadınlar ilgimi çok çekiyor kendimi daha işe yarar hissediyorum, bana ihtiyacı olmayan kişilerin hayatlarına zaten dokunamam yani bir faydam olmaz. O yüzden bu mesele biraz göreceli. 😌
Valla otuz yaşındayım, hiç korumacı erkek görmedim desem yeridir...
Korumacıdan kastınız farklı mı anlamadım ki, ben bunca yıldır kendimi korumacı erkek olarak tanımlıyorum 35 yıldır acaba ben mi teknik bir hata yapıyorum lütfen aydınlatın beni ne demek bu? 😅
:)) ya lafta hepiniz öylesiniz. Ama beni sevgili olarak koruyan hiç bı erkek olmadı.
Ha arkadaş olarak çok fazla oldu evet
Bence sen sadece trolsün hepsi bu, kendi çapında eğlendiğini düşünüyorsun ama gerçekten komik değil. Kurduğun cümlenin mantıksızlığının dahi farkına varamayacak kadar kendini kaybetmişsin. Sadece arkadaşın bile koruyor ama hayatındaki erkek korumuyor öyle mi? Bu hangi mantığın ürünü böyle?
Bak soru bu şekliyle oturaklı :D Elde edildikten sonra heyecanı kaçıyor çünkü insanlar gerçekten ne istediğini bilmiyor. Daha vahşi elde edilmesi zor kadınları elde ederek kişisel ego ve kimliklerini kuvvetlendirdiklerini düşündükleri için bunu başarı sayıyorlar. Ama alışıklık süresi geçince yine hüsran.
Ne istediğini bilmeyen tipler aşırı fazla o zaman🤢
Öyle olmasa bu kadar başarısız ilişki olur muydu? Bak yaşım kemale erdi. İnsanlar kolay kolay dile getirmezler ama belli bir zamandan sonra bu evlenenler hep şey diyor, her gün aynı yatak aynı yemek aynı kadın aynı rutin düzen vs vs. İnsanlar evlenirken her gün kahkahalar eşliğinde kırmızı şarap içip mutlu olacaklarını düşünüyorlar. Hayat böyle bir şey değil. Zor zamanlarımızda olacak, güzel zamanlarımız da mutluluklarımız da üzüntülerimizde. Dikkat et hep şey derler mutsuz olacaksam neden evleneyim. La mutsuz ol demiyoruz ki beklentini sonsuz mutluluk olarak tutma diyoruz sadece. Bence ilişkiler partnerlerin birbirini sevdikleri kadar değil, birbirlerinin kötü huylarına tahammül etme seviyesine kadar uzun ve sağlıklı sürüyor... Konusacak çok şey var da sonra hep linçleniyoruz. D
Haklısın. İnsanlar sürekli eğlence istiyolar 😀
Bence kendilerini mutlu edemiyorlar..
Belki de sevgi nedir onu bile bilmiyolar anlamıyolar.. hep harcıyolar.. tüketiyolar.. insan tüketmek için değilki.
Bu gözlemin aslında oldukça mantıklı bir tarafı var. Şefkat ve koruma hissi, erkeklerin içgüdüsel olarak hoşlandığı bir özellik gibi görünse de, sevgili dinamikleri bundan farklı olabiliyor. Ayakları yere sağlam basan kadınlar, özgüvenleriyle karşı tarafı etkileyebilir. Bu da erkeklerde hayranlık uyandırabilir. Sorun şu ki; korunan değil, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen birini isteyen erkekler çoğalıyor. 🙂 Ancak her birey farklıdır; herkesin tercih nedeni benzersiz olabilir. 💡
Cevap
3Cevap
O biraz avcılık hissinden bence. Hırçın atı uysal ata çevirmek istiyorlar. Onları öyle kabul ettiklerinden değil.
Valla değişik. 😀
Aşk hikayelerine s. okayım onların... Ne biçim hisleri var. Sinirlendim.
Erkekle iktidar yarışına giren karıyı çoğu erkek sevmez. Senin beynin sulanmış.
Entersan. Benim mi beynim sulanmış? Hiç kızmadım yorumuna ama gerçek dışı geldi.
Lafta cidden seviyosunuz, arkadaş olarakta öyle.
Ama reelde görüyorum arkadaşım ya cidden dediğim gibi 😀
Genelleme yapmamalısın, herkesin düşüncesi farklıdır
Sana denk gelemiştir, o tarz kadınlar daha etkileyicidir
Ben hiç görmedim öyle bı kızı seven erkek. Yaşım otuz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?