Bu kadar mı acımasızsınız ya.
Sevgiye ihtiyacı olmayanı göklere çıkartırsınız, ihtiyacı olanı üzmeye çalışırsınız. Ne biçim insanlarsınız be siz.
Bu kadar mı acımasızsınız ya.
Sevgiye ihtiyacı olmayanı göklere çıkartırsınız, ihtiyacı olanı üzmeye çalışırsınız. Ne biçim insanlarsınız be siz.
Cevap
5Cevap
Genelde karşısında duygusal bağ hissettikleri kişileri kıskandırmak için şekilden şekle girerler ama içlerinde kimseye karşı sevgi yoktur oylelerinjn
Haklisin
Aaa kiskandimaya mi calisiyolar diyosun kiz
Benim sevgim kendim yetiyordu ve bir kişi kendisini sevildiğini saniyordu başka kızlarla gözümün önünde opusuyorfu bende çok varoşca görüyordum zaten erkeği ucuzluk yani bu aslında bu kişiler gıcık etmek icin değil icten ice karşılarında duygu besledikleri için hem bağlanma da olabilir hem nefrette ve karaktersiz kisiler aksine sevgiye ihtiyacı olan kızları üzmekten zevk alır veyahut kullanmaya çalışır ikiside birbirine benzer şeyler
Öyle mi dersin
Benimki duygu hissetmiş o zaman oe
Erkekler karmaşık biz kızlar onlara nasil karmaşıksak onlarda bize çok karmaşık sana direk kotu davranıyorsa senden vazgeçmiyorsa kadın düşmanıdır direk uzak durulmalıdır sana bir iyi bir kötü davranıyorsa kendine bagimli yapmaya çalışıyordur ya da narsistir gıcık etmeye çalışıp kendi hayatına devam eden kişi asla sevmez ve kendisine bagimli hâle getirmeye çalışır çünkü çok uğraş varsa senle kafadan atamıyordur belkide nefret duygusunu besleyip senden uzak durmaya çalışıyordur ama ruhunu yipratiyorsa umursamamazlik canını çok yakar bazıları kadinlarin enerjisini mutluluğunu kıskanır sakin oyuna düşme mutlu ol dimdik dur umursama kendisi paramparça olacak hissedecek gıcıklık yapıp yapıp bikacak senin ona verdiği tepkiden zevk alıyor olabilir
Ahhh bir melek gibi geldin sanki. Allah gönderdi. İyi ki varsın melekim bacım.
Haklısın. Narsist belliki kıskanıyor.
Umrumda degil artık. Çok mutluyum
Seni seviyorum aşko. 💓❤️ Mutlu ol.
Peki niye başkasına değilde bana yapıyor sence?
Ne dedim yahu. Alt tarafı minnettar oldum. Bi değişiksin. Defol git
Yaaa bi git deli midir nedir yok sana sevgi. Sevgiyi kabul etmeyen ise ilk defa goruyorum
Lan ben balkonda kahve içiyorum ne yapmış olabilirim şu an dhddhdh
Öyleletini tercih edersiniz olacak olan o
Ulan hepiniz oylesiniz. Öyle olmayanlarinizda pasif tipler. Napalim pasifi.
Uffff saçmalama. Egoisti gayet iyi biliyorum ve sevmiyorum.
Dua et hakkında hayırlısı olsun
Çok şükür böyle davranmadim
Prenses olmuşlar
Çünkü doğru kisi bulmak zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarından bayağı kırıldığın belli, içinde biriken bir öfke var 💔 Önce şunu gör: Bu “erkekler” meselesi değil, güç dengesi meselesi. Bazı insanlar sevgiye ihtiyaç duyduğunu hissettikleri kişiyi daha kolay etkileyebileceklerini düşünür ve egolarını beslemek için gıcık etmeye yönelirler 😌 Bu acımasızlık değil, duygusal olgunlaşmamışlık. Sen değerini karşı tarafın tavrına göre ölçtüğünde oyun başlıyor. İhtiyacını saklamak değil, onu doğru kişiye göstermek önemli 🌿