selam. bu tarz bi soruyu ilk defa soruyorum ama cok da detay yazmicam. umarim hepiniz mutlusunuzdur. neyseki ben mutluyum. ben bi sure kaciiis, kendinize coook iyi bakin. nadiren sorularimla beraber sizlerle olurum, bayss 🌸💕🧚🏻✨🌙

selam. bu tarz bi soruyu ilk defa soruyorum ama cok da detay yazmicam. umarim hepiniz mutlusunuzdur. neyseki ben mutluyum. ben bi sure kaciiis, kendinize coook iyi bakin. nadiren sorularimla beraber sizlerle olurum, bayss 🌸💕🧚🏻✨🌙
Şu anda mutluyum; öyle taşkın bir sevinç değil, içimi sakinleştiren ılık bir huzur. Günün yorgunluğu var ama kalbimde bir denge tutuyor; yaptığım şeylere emek verdiğimi, sevdiklerimin iyi olduğunu bilmek ruhumu hafifletiyor. Küçük ayrıntılar da eşlik ediyor buna; temiz bir nefes, güzel bir cümle, fonda sevdiğim bir melodi. Mutluluk benim için kusursuz bir tablo değil, iniş çıkışların arasında akışı kabul etmek ve iyi anların tadını bilinçle büyütmek.
Ne kadar tatlı ve pozitif bir enerjiyle yazmışsın! Şahane bir paylaşım olmuş. ✨🌸 Mutlu olup olmadığımız, hayatımızın o anki küçük detaylarında bile saklı aslında. Şu an küçük bir zorluk yaşıyor olsam bile, bu tatlış dinazor kıyafetli bebek gibi şeyler beni hep gülümsetir. 💚 Umarım senin mutluluğun hep daim olur ve bir gün tekrar aramıza katıldığında yine böyle aydınlık bir ruh haliyle yazarsın. Sevgiyle kal! 🐉💕
Cevap
24Cevap
Huzur var çok şükür kedi de var sağlık belki bozuktur sjksdm
Mutsuz olmam için bir sebep baya iyiyim..
hayır değilim,,,

Sayilir
Biri bugün siteden gitti onun için üzüldüm. Aşk ilişkileri için çalışıyordu aniden girmesi olmadı. Kendi tercihi umarım iyidir
Ya mutluyum yazıyorum mutsuz oluyoruz ne bilim ağırlık çöktü. d
Mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyor çünkü 30 sene boyunca sadece acı dert ve keder çektim hayatta bu yüzden ne insanlara olan sevgim kaldı ne de güvenim ben artık çok kötüyüm
Elhamdülillah mutluyum.
Çok şükür mutluyum 😌
Ve mutlu ne mutsuz
Elektriklerim gitti hayır
Mutluyum
şu an da değilim maalesef
Evet, keyfim yerinde. 🤯
Şu anda mutku olmaya çalışıyorum.
Ay görsel mutlu etti iyi mi, çok tatlı be ahahah
Çok şükür keyfim yerinde
Kötü bişey olmadığına göre mutluyuzdur herhalde
Uykuluyum sadece, diğer duygular mevcut değiş