Kişilik & Karakter 3 ay Şu anda mutlu musunuz? Deathgasm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 https://youtu.be/d-diB65scQU Şu anda mutlu musunuz? Cevapla 21 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 73,1b cevap paylaştı. Hayır hiç mutlu değilim zaten mutluluk beklentim bile kalmadı hiç her şeyi boş verdim artık sadece anı yaşıyorum öyle. 1 2 Yorumla Deathgasm 3 ay her şey en yakında istediğin gibi olsun dostum Barış_LonelyForever 3 ay Saol dostum senin de
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Evet. Beni mutsuz edecek her şeyin üstesinden geleli çok oldu 😏 1 0 Yorumla
-iirene Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 3 ay değilim annem yok aşık olduğum sevgilim aldattı ayrıyız özlüyorum eski günleri derslerim boka sardı arkadaşlarımdan uzaklaştım iğrenç bir hayat 0 0 Yorumla
Absürttbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 3 ay Türk halkına sorduğun şu soru çok manidar 1 2 Yorumla Deathgasm 3 ay dopamin kendiliğinden de üretilebilir Yorumla Absürttbirisi 3 ay Yani normal hali mutsuzluk olan birinin biraz dopamin salgılaması onu mutlu yapmaz hatta kısa süreliğine sadece nötr yapar bence Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 96% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı. Mutlunun m si yok 2 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. Mutluluk nasil bir şeydi , gerçekten unuttum 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Değilim. 2 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet mutluyum. 1 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 42% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet tabi 1 0 Yorumla
enesayar Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Stresliyim biraz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır hiç mutlu değilim zaten mutluluk beklentim bile kalmadı hiç her şeyi boş verdim artık sadece anı yaşıyorum öyle.
her şey en yakında istediğin gibi olsun dostum
Saol dostum senin de
Evet. Beni mutsuz edecek her şeyin üstesinden geleli çok oldu 😏
değilim annem yok aşık olduğum sevgilim aldattı ayrıyız özlüyorum eski günleri derslerim boka sardı arkadaşlarımdan uzaklaştım iğrenç bir hayat
Türk halkına sorduğun şu soru çok manidar
dopamin kendiliğinden de üretilebilir
Yani normal hali mutsuzluk olan birinin biraz dopamin salgılaması onu mutlu yapmaz hatta kısa süreliğine sadece nötr yapar bence
Hayır, eski düşüncelerim beni kemiriyor
Mutlu degilim ama mutsuzda degil
Normalim yani mutlu da değilim mutsuz da değilim
Mutlunun m si yok
Mutluluk nasil bir şeydi , gerçekten unuttum
Yaaaaniiiiii işte
Değilim.
Aynı şey mi bilmem ama huzurluyum)
Evet mutluyum.
Evet tabi
Stresliyim biraz
Biraz..