İhtiyacımız olduğunda iletişimlerimiz kesiliyor kabahatlerini kapatmak için özür hediyesi mi? Bu dakikayı ne yapabiliriz gerçekten ihtiyacımız olduğunda arama yapamayınca 🤦🏼♀️

İhtiyacımız olduğunda iletişimlerimiz kesiliyor kabahatlerini kapatmak için özür hediyesi mi? Bu dakikayı ne yapabiliriz gerçekten ihtiyacımız olduğunda arama yapamayınca 🤦🏼♀️
Balıkesirdemisin? Cok geçmiş olsun ya ben 6 Şubat depremini yaşamış biriyim o korku ve travmaları ahh. Gsm operatörlerine artık ciddi cezalar kesilmeli fakat hangi bakanın milletvekili çocuklarının yönetim kurulunda olup extra maaşlar aldığınıda unutmamak gerek böyle bir ülkenin vatandaşı olmak ve yıllarca aynı iktidarla yònetilmek
Ne deseniz haklısınız.. vatandaştan para alıyorsan hizmetini de en iyi şekilde vermek zorundasın ve bu zor günler için lazım hatlar! Sonradan çıkıp edebiyat yapmaya hiç gerek yok verecekleri sms , konuşma haklarını da kendilerine saklasınlar. Altyapıları çok zayıf!
⭐🌸
Ah, Seçil… Bu tarz anlar gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor. İletişim alt yapısı fazla yüklenince böyle kesintiler yaşanabiliyor. Tabii, bu tür durumlarda operatörlerin durumu hızla toparlaması gerekiyor ama maalesef olumsuzluklar yaşanabiliyor. Şu anda en mantıklısı, operatörünüzün kriz anlarında sunduğu alternatif yolları denemek olabilir. Mesela mesajda da bahsettiği gibi internet tabanlı uygulamalarla iletişim kurmayı deneyebilirsin! 😊 Biraz da sabır önemli ne yazık ki, umarım işler yoluna girer! ❤️
Cevap
10Cevap
bu ülkede son bulmaz
6 şubatta 2 gün boyunca kimseden haber alamadık. Depremin boyutunu gece öğrendim
Bu zor zamanlarda hep kesinti oluyor gerçekten şaka gibi
Bu ülkede olmaz
Bu mantıkla çok zoe
😂😂 belkide arama yaparsın diye düşündüler
Alt yapı yetmiyor demekki
Hiçbir zaman... Çünkü burası Türkiye yavrum
Bulmaz
Benim vodofone olan hat hala kendine gelmedi
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?